Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:26:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR, daj pošlji botrci sms...za jutri.. Budem,šefe! Sem poslala!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:27:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa ne prenesem zmučkanih stvari. Jih je treba tako obesit,da niso zmučkane.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:34:11
|
|
|
|
ly117
|
Ja saj jih obesim takoj. No sej niso tak zmučkana da se ne bi mogla nosit. Vglavnem malo kompliciram.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:35:45
|
|
|
|
ly117
|
Ma nič grem spat. Da sem bom lahko jutri zbudla pravi čas . Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:38:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Tudi jaz grem spat. Se pravi da se vidimo v mestnem parku.. Če vidite eno zgubljeno dušico z vozičkom, ki tava po mestu veste da sem to jaz in da iščem mestni park Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:40:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tudi jaz grem spat. Se pravi da se vidimo v mestnem parku.. Če vidite eno zgubljeno dušico z vozičkom, ki tava po mestu veste da sem to jaz in da iščem mestni park Lahko noč! Tasa,pa pri astoriji se dobimo,pa gremo skupaj tja!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:42:20
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi šibam v postlo,še grem čitat malo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:50:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mojga pijanega deda-nima kaj dirat zakaj pa je pijan?? Ker je hepan! Kronik bil,kronik ostal! pa ti me **** malo..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:51:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR, daj pošlji botrci sms...za jutri.. Budem,šefe! danke
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:51:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa ne prenesem zmučkanih stvari. ma jaz jih moram,ker sem prelena za likat al pa kupim tako,ko se ne mečka
|
|
RE: Mariborčanke III.del 2.7.2009 22:52:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tudi jaz grem spat. Se pravi da se vidimo v mestnem parku.. Če vidite eno zgubljeno dušico z vozičkom, ki tava po mestu veste da sem to jaz in da iščem mestni park Lahko noč!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:06:57
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Iiiiii,lepo bo.Hvala k*****u!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:07:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mojga pijanega deda-nima kaj dirat zakaj pa je pijan?? Ker je hepan! Kronik bil,kronik ostal! pa ti me **** malo.. Zakaj? Ne zaj****m te.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:08:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Iiiiii,lepo bo.Hvala k*****u! a te meče?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:08:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mojga pijanega deda-nima kaj dirat zakaj pa je pijan?? Ker je hepan! Kronik bil,kronik ostal! pa ti me **** malo.. Zakaj? Ne zaj****m te. jaz mu ne bi dovolila....pri vrabcu..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:09:17
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:09:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Iiiiii,lepo bo.Hvala k*****u! a te meče? Nej,maš taki občutek? Pa moj je nekaj gundral,kak bo spet vroče,itd...Bik,ko pa je hcalo 14 dni skupaj,pa je blo te vredi,al kak?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:10:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mojga pijanega deda-nima kaj dirat zakaj pa je pijan?? Ker je hepan! Kronik bil,kronik ostal! pa ti me **** malo.. Zakaj? Ne zaj****m te. jaz mu ne bi dovolila....pri vrabcu.. Saj mu jaz tudi ne,če pa pri "stranki" dobi kaki pir,kao!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:12:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Iiiiii,lepo bo.Hvala k*****u! a te meče? Nej,maš taki občutek? Pa moj je nekaj gundral,kak bo spet vroče,itd...Bik,ko pa je hcalo 14 dni skupaj,pa je blo te vredi,al kak? ja..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:13:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mu jaz tudi ne,če pa pri "stranki" dobi kaki pir,kao! od enega pira še ni pijanc..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:16:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mu jaz tudi ne,če pa pri "stranki" dobi kaki pir,kao! od enega pira še ni pijanc.. To on reče tak,tak da je ziher 2-3 piri.Pa vsaki dan? On pa itak samo mimo gre,pa je čuska! Pa oba njegova,foter in mati,sta alkota! To pa gre po genih,ki jih je na žalost jerbal Saš.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:17:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mu jaz tudi ne,če pa pri "stranki" dobi kaki pir,kao! od enega pira še ni pijanc.. To on reče tak,tak da je ziher 2-3 piri.Pa vsaki dan? On pa itak samo mimo gre,pa je čuska! Pa oba njegova,foter in mati,sta alkota! To pa gre po genih,ki jih je na žalost jerbal Saš. ne gre po genih...preverjeno..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:18:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ki jih je na žalost jerbal Saš. zakaj pa ravno on?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:22:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj mu jaz tudi ne,če pa pri "stranki" dobi kaki pir,kao! od enega pira še ni pijanc.. To on reče tak,tak da je ziher 2-3 piri.Pa vsaki dan? On pa itak samo mimo gre,pa je čuska! Pa oba njegova,foter in mati,sta alkota! To pa gre po genih,ki jih je na žalost jerbal Saš. ne gre po genih...preverjeno.. Gre,pravi alkoholizem se z geni prenaša iz roda v rod!Preverjeno!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 3.7.2009 7:24:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar ki jih je na žalost jerbal Saš. zakaj pa ravno on? Maks je po mojemu fotru sladkorno,Saš pa po mojemu alkohol.Na žalost!Pa Lea po njenem fotru tudi-moj bivši je tudi alko!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?