Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:41:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar bi nesla in dobila novo žemljo zastonj, povračilo denarja od tiste z šraufom in še tožila bi jih...dobila spor zagotovo... . ma ni se mi dalo...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:44:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ceresit,proti vlagi jaz pa sem bila prepričana, da so kontracepcijske...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:45:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes sem v pekarni kupila žemljo in je bil noter šrauf... Ne me basat, si nesla žemljo nazaj. ne,ven sem ga dala in ami ami... Si pa mogla bit fejst lačna. Pa Sarayi se ne da nazaj hodit!Se ji ni za kregat! pa res mi n i bilo,včasih kompliciram za eno pikico,včasih se mi pa ne da... ,sem že zjutraj dobila "šus",ko sem želela it in so me zaparkirali..in sem pol ure z otrokom v naročju hodila po tržnici in iskala tistega p.tipa....nato le pride in tebi nič meni nič sede v avto in se odpelje..in takrat bi mu najraje stisnila eno,da bi zmazal tam po cesti.....ne premore niti olike,da bi me vsaj pogleda l,kaj šele da bi se opravičil...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.6.2009 17:47:13 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:46:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ceresit,proti vlagi jaz pa sem bila prepričana, da so kontracepcijske... botrca...v bauhausu kontracepcija....ajme mili bože..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:52:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...v bauhausu kontracepcija....ajme mili bože.. mogoče pa imajo po novem...pa ni nekaj podobnega tudi kontracepcija...matcar pomagaj ...ki si
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:53:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...v bauhausu kontracepcija....ajme mili bože.. mogoče pa imajo po novem...pa ni nekaj podobnega tudi kontracepcija...matcar pomagaj ...ki si kaj ti danes škodi...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:54:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa res mi n i bilo,včasih kompliciram za eno pikico,včasih se mi pa ne da... ,sem že zjutraj dobila "šus",ko sem želela it in so me zaparkirali..in sem pol ure z otrokom v naročju hodila po tržnici in iskala tistega p.tipa....nato le pride in tebi nič meni nič sede v avto in se odpelje..in takrat bi mu najraje stisnila eno,da bi zmazal tam po cesti.....ne premore niti olike,da bi me vsaj pogleda l,kaj šele da bi se opravičil... Kaj še ne veš, da eni ne vejo kaj je olika in kaj pomeni opravičiti se...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:54:37
|
|
|
|
arabela*
|
cilest ali nekaj podobnega se mi zdi je KT
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:55:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj ti danes škodi... nič mi ne škodi...zakaj
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:55:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa res mi n i bilo,včasih kompliciram za eno pikico,včasih se mi pa ne da... ,sem že zjutraj dobila "šus",ko sem želela it in so me zaparkirali..in sem pol ure z otrokom v naročju hodila po tržnici in iskala tistega p.tipa....nato le pride in tebi nič meni nič sede v avto in se odpelje..in takrat bi mu najraje stisnila eno,da bi zmazal tam po cesti.....ne premore niti olike,da bi me vsaj pogleda l,kaj šele da bi se opravičil... Kaj še ne veš, da eni ne vejo kaj je olika in kaj pomeni opravičiti se... pa da bi me vsaj z eno oko pogledal,hepan...........aja,saj...kaj storiti v primeru,če te nekdo zaparkira....al se lahko policijo pokliče.....bi bila vesela nasvetov..
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 17:56:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj ti danes škodi... nič mi ne škodi...zakaj ja zato,ker samo o kontracepciji študiraš...bogi tvoj danes...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:02:34
|
|
|
|
arabela*
|
tak...zdaj sem si malo "balkan" naštimala...zdaj pa grem meso pražit in malo pospravit....pridem kasneje...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:05:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...zdaj sem si malo "balkan" naštimala...zdaj pa grem meso pražit in malo pospravit....pridem kasneje... kaj tej "balkan" je
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:06:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...bogi tvoj danes... ni se za bat...dela
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:06:46
|
|
|
|
botrca
|
Spet dežuje...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:08:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa da bi me vsaj z eno oko pogledal,hepan...........aja,saj...kaj storiti v primeru,če te nekdo zaparkira....al se lahko policijo pokliče.....bi bila vesela nasvetov.. seveda lahko pokličeš policijo...posebej če je parkiral na invalidu...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:09:21
|
|
|
|
botrca
|
Matcar bi mu sigurno svoje povedala kar mu gre, pa še tožila bi ga...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:23:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa res mi n i bilo,včasih kompliciram za eno pikico,včasih se mi pa ne da... ,sem že zjutraj dobila "šus",ko sem želela it in so me zaparkirali..in sem pol ure z otrokom v naročju hodila po tržnici in iskala tistega p.tipa....nato le pride in tebi nič meni nič sede v avto in se odpelje..in takrat bi mu najraje stisnila eno,da bi zmazal tam po cesti.....ne premore niti olike,da bi me vsaj pogleda l,kaj šele da bi se opravičil... Kaj še ne veš, da eni ne vejo kaj je olika in kaj pomeni opravičiti se... pa da bi me vsaj z eno oko pogledal,hepan...........aja,saj...kaj storiti v primeru,če te nekdo zaparkira....al se lahko policijo pokliče.....bi bila vesela nasvetov.. Jap,pa pajek odpelje avto na lastnikove stroške! Tiste pol ure,ko si ga čakala,bi brez ostal.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:25:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...zdaj sem si malo "balkan" naštimala...zdaj pa grem meso pražit in malo pospravit....pridem kasneje... kaj tej "balkan" je Muzika!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:26:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar bi mu sigurno svoje povedala kar mu gre, pa še tožila bi ga... Kaj?! Jaz bi ga še vsipala enkrat orng! Pol bi ga tožla!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:28:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar bi nesla in dobila novo žemljo zastonj, povračilo denarja od tiste z šraufom in še tožila bi jih...dobila spor zagotovo... . Pa mater bi jim j....,vsem po spisku,pa naredla bi se,da sem si zob zlomla,pa še bi lahko naštevali!Pol bi mi pa mogli dat 10 žemelj zastojn,ne samo eno!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:35:08
|
|
|
|
botrca
|
Matcar carica si ni kaj ...veš kak si me zdaj nasmejala Jan me je samo gledal kaj mi je... ...dobra si...fajn punca.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:39:49
|
|
|
|
ly117
|
Najprej da se malo razpi . Ta p dež. Grema malo z Lukecom ven v park pa naju dež pregnal domov oz grmrnje in črni oblaki. Uf mi je lažje. Saraja in botrca zdaj sta me pa nasmejale z vajinimi tabletkami in tožbami itd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:56:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar carica si ni kaj...dobra si...fajn punca. Hvala,hvala!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 27.6.2009 18:59:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Najprej da se malo razpi . Ta p dež. Grema malo z Lukecom ven v park pa naju dež pregnal domov oz grmrnje in črni oblaki. Uf mi je lažje. Mi smo tudi mogli noter pobegnit.Samo smo bili veni na dvorišču.
|
Vam je ime LENA všeč?nika23da (
39%)
ne (
61%)
Število vseh glasov: 306Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!