matcar -> RE: Mariborčanke III.del (15.6.2009 20:50:19)
|
Čer! Da vam poročam današnji dan. Ob 9-ih smo šli od doma k tašči,kjer sem tamala dva pustila in laufala v mesto.Parkirala sem pri sodišču,šla v Mullerja,nazaj grede odložla vrečke v avto in šibala na RK.Tja sem prišla ob 10.30.delat pa začnejo ob 10-ih.Iz RK sem šla ob 13.15,šibala po avto,ustavla na pumpi,šla v Lidla po plenice za Saš-a,laufala domov po stvari za Maksa in voziček in nazaj k tašči.tam sem nekaj na brzino v usta vrgla,pobasala oba in v posvetovalnico.Maks je težek 13500g in velik 81 cm,pa še cepljen je bil.Pol za njim pa je bil še Saš na vrsti.Težek je 6190g in dolg 59 cm.Od tam smo šli nazaj k tašči,da je Saš pri njej ostal,z Maksom pa v B na kontrolo.Nakar ugotovim,da mi v posvetovalnici niso dale nazaj izvidov od očke,pa sem šla kr brez.Pridema tja,te pa sploh dohtarja ni,ker je na kongresu in morama naslednji ponedeljek nazaj,če naju bodo sploh vzeli.Pa še Lea bi naj imela popoldan zaključek v šoli,pa ga,HB,ni imela danes,ampak ga ima naslednji ponedeljek.Na kratko,hin sem danes čisto!
|
|
|
|