matcar -> RE: Mariborčanke III.del (25.5.2009 21:27:14)
|
Živjo! Končno doma! Mater,je za mano naporen teden,pa danes je bilo še posebej pestro. Ja,stanje se zelo izboljšuje. Maks ni več na infuziji,ker je odlično prestal teh nekaj dni po dveh operacijah,pa tudi naprej ni možnosti,da bi staknil kaki infekt. Očko že čisto odpira,pa tudi normalno gleda z njo,pa kolko sem danes opazla,mora videt.Zdaj koliko oz. kako dobro pa ne vem. Vglavnem,zdaj je na očesnem oddelku pri nas,9.6. pa imama kontrolo v Lj pri Dr.Lumiju,ki ga je operiral. Vidla pa sem tudi,kakšno ima sploh oko.Skoraj sem v jok padla,ko sem vidla,kako veliko in dolgo rano ima. Upam samo,da ne bo več dolgo v B moral bit,samo bo zdaj dosti lažje,ker so tukaj sestre res prihazne in skozi je ena pri njem,tako da tudi jaz ne rabim bit skozi polek njega,kot je to bilo v Lj.Ne me narobe razumet,samo v LJ so bile tako zelo nesramne in neprijazne,da bom podala pritožbo ministru za zdravje. To je to,zaenkrat. kolko sem prebrala nazaj,se dogovarjate za kavico. jaz bi se vam tudi pridružla,če lahko.
|
|
|
|