Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 7:08:59
|
|
|
|
botrca
|
Daj prosim te preberi si tole: klik
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 7:11:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar, za razliko od tebe sem kar lepo spala, ker sem šla prej spat, ker včasih se Jan tudi samo premetava in nič ne spim zato sem šla prej spat. Pa še od menze sem bila čisto paf. Pa vroče...ma nič nam ne paše . Ej,jaz pa sem skoraj pri RR zaspala,pa sem se v postlo zbasala,malo sem še brala,pa so mi oke kr skupaj lezle,ko pa sem odložla knjigo in luč ugasnila,pa je blo fertik.Ni blo šans,da zaspim.Saš se je meni ob 5-ih zbudil,oz. je rogovilo že po postlci,sem mu flašo naredla,ker sem mislila da bo še zaspal,boš ja!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 7:20:07
|
|
|
|
botrca
|
Oni link zgoraj si preberi, jaz pa grem malega spravit za vrtec. Pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 7:32:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oni link zgoraj si preberi, jaz pa grem malega spravit za vrtec. Pridem nazaj. Katastrofa,kake probleme si eni delajo!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 7:59:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oni link zgoraj si preberi, jaz pa grem malega spravit za vrtec. Pridem nazaj. Katastrofa,kake probleme si eni delajo! ja pa res...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 8:03:17
|
|
|
|
botrca
|
Glasovala sem tudi že danes za vse naše sončke... , zdaj pa še ve prosim . Grem , perilo se že pere... . Pol pa pičima z mojim k moji sestri, da se zmenimo za morje. papa
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 8:27:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glasovala sem tudi že danes za vse naše sončke... , zdaj pa še ve prosim . Grem , perilo se že pere... . Pol pa pičima z mojim k moji sestri, da se zmenimo za morje. papa Jaz sem že opravla nalogo danes.Za moje pa nobena ne glasuje,ker smo ful zadaj.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 10:43:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem že opravla nalogo danes.Za moje pa nobena ne glasuje,ker smo ful zadaj. jaz VSAKO JUTRO glasujem za Jana, Maksa,Saša, Jureta, Lijo, Aleksa, Leo in Timona. 8 glasov lahko daš, tak da imam vsak dan porazdeljeno za koga!!! Me smo tud padle na 5.mesto..pa tak dobro nam je šlo Jaz pa grem zdaj pospravljat pa perilo prat.. Sma malo prej s srehoda prišli, žge že kot pr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 10:44:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Daj prosim te preberi si tole: klik kaj si nor.. Zdaj grem glih na oglasno desko napisat da grem perilo prat dat, pa sesat,..pa da se bo zvečer mogoče Lija drla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 11:16:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem že opravla nalogo danes.Za moje pa nobena ne glasuje,ker smo ful zadaj. jaz VSAKO JUTRO glasujem za Jana, Maksa,Saša, Jureta, Lijo, Aleksa, Leo in Timona. 8 glasov lahko daš, tak da imam vsak dan porazdeljeno za koga!!! Me smo tud padle na 5.mesto..pa tak dobro nam je šlo Jaz pa grem zdaj pospravljat pa perilo prat.. Sma malo prej s srehoda prišli, žge že kot pr Jaz tudi glasujem vsak dan za moja2 in Jana,Lijo in Aleksa,ostaleh ne poznam.Pa nas Jan in Aleks šišata,eh brez veze.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 12:07:51
|
|
|
|
matcar
|
Spet nobene? Nič,si grem kosilo naredit.zabeljeno stročjo fižolo+kisla smetana-mnjami,mnjami!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 13:37:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spet nobene? Nič,si grem kosilo naredit.zabeljeno stročjo fižolo+kisla smetana-mnjami,mnjami! mmmmmmmmmmm, kak bi jaz to jedla pa še ne upam..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 14:06:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spet nobene? Nič,si grem kosilo naredit.zabeljeno stročjo fižolo+kisla smetana-mnjami,mnjami! mmmmmmmmmmm, kak bi jaz to jedla pa še ne upam.. Ja,ti pa moraš pazit,drugače boš imela sranje z Lijo.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 14:54:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spet nobene? Nič,si grem kosilo naredit.zabeljeno stročjo fižolo+kisla smetana-mnjami,mnjami! mmmmmmmmmmm, kak bi jaz to jedla pa še ne upam.. Ja,ti pa moraš pazit,drugače boš imela sranje z Lijo. ja na veliko žalost. Sem zdaj začela pit malo pijače z mehurčki in zaenkrat ni napenjanja (trkam na les), sem tudi jedla kumarce in ga še tud ni, tak da.. počasi bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 16:03:09
|
|
|
|
arabela*
|
mreni pa je prej M iz postelje padla................ mislite da bi morala v bolnico z njo?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 16:17:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Daj prosim te preberi si tole: klik kaj si nor.. Zdaj grem glih na oglasno desko napisat da grem perilo prat dat, pa sesat,..pa da se bo zvečer mogoče Lija drla
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 16:17:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mreni pa je prej M iz postelje padla................ mislite da bi morala v bolnico z njo? je vse ok ali se joka?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 16:26:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mreni pa je prej M iz postelje padla................ mislite da bi morala v bolnico z njo? je vse ok ali se joka? ne vse je ok..je živahna,se smeje....niti jokala ni full...pa zenice sem preverilas in so tud vredu...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 16:29:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne vse je ok..je živahna,se smeje....niti jokala ni full...pa zenice sem preverilas in so tud vredu... no, pol pa ne rabiš saj če bi bilo kaj narobe bi takoj opazila. Meni je Jan tudi parkrat s postelje padel pa mu ni bilo nič. Bog jih čuva .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 16:30:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem že opravla nalogo danes.Za moje pa nobena ne glasuje,ker smo ful zadaj. jaz glasujem vsako jutro, takoj ko se zbudim. Ti glasuješ za mojega? Pa ostale?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 16:34:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne vse je ok..je živahna,se smeje....niti jokala ni full...pa zenice sem preverilas in so tud vredu... no, pol pa ne rabiš saj če bi bilo kaj narobe bi takoj opazila. Meni je Jan tudi parkrat s postelje padel pa mu ni bilo nič. Bog jih čuva . jaz tud upam da je tako.................. zdaj je zaspala...bom videla kako bo zvečer...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 19:25:58
|
|
|
|
arabela*
|
kaj zdaj jutri torej tam??? jaz bom malo pred deseto pred merkatorjem na medvedovi...pa se lahko tam dobimo....grem peš,ker nimam avta.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.7.2009 19:26:55 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 19:38:49
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Saraya jaz te bom tam počakala. Jaz bom tudi peški.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 23.7.2009 19:39:25 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 20:08:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Saraya jaz te bom tam počakala. Jaz bom tudi peški. okej
|
|
RE: Mariborčanke III.del 23.7.2009 20:41:45
|
|
|
|
tasa_m
|
mene nebo jutri, ker grem na v bolnico za sladkorno nazaj nest pa v P. na obisk
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?