matcar -> RE: Mariborčanke III.del (7.5.2009 20:39:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Mariborčanke moje, samo tolko, da vam povem, da sem vam zelooooo fauš, da lahko vsak dan skočite v mesto na sprehod! Midva sva se danes potepala po mestu, ker sva atija bolj zgodaj poslala v službo, da sva lahko midva avto obdržala... Iiiiii, kak sem uživala... Mi pa v Lenartu stanujemo, sprehajalne potke so tako tako (al ni pločnikov in se sprehajaš po cesti, al pa so klanci in sopihaš kot zmešan, da vozek gor pririneš), za trgovine še itak niso slišali (edina, ki je in ima stvari za pogledat - Modiana, ima samo normalne stopnice - jaz pa voziček, ki ima 100 kg!), kafiča nobenega pametnega... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Jaz pa ponoči sanjam C&A, H&M, Europark, utrip centra, Marpurgi, Ilicha, Astorio, Lent, sladoled pri Pikapolonici (najboljši v Sloveniji!), tri ribnike ... Ja,potem pa se bo treba v MB preselit,al pa še en avto nabavit,če je samo eden pri hiši.Jaz si sploh ne znam predstavlat,da bi se mogla kam ven iz MB preselit.Tako,da te skoraj čisto razumem,kako ti je.
|
|
|
|