|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke III.del
18.7.2009 8:38:55   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
18.7.2009 9:05:29   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ly117,   bar Kalvarija se imenuje....user posted image

sem že jaz to včeraj rekla...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
18.7.2009 9:09:12   
botrca

ja...fajn smo se imele,se nalapale babe in najedle....user posted image

ti si pa hitro prišla domov...kak to? Kdaj ste se pa doble?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
18.7.2009 9:13:03   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

ja...fajn smo se imele,se nalapale babe in najedle....user posted image

ti si pa hitro prišla domov...kak to? Kdaj ste se pa doble?

ob šestih.....na večerjo smo šle....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
18.7.2009 9:14:29   
botrca
Dobro jutro vsem skupaj...kako glupo vreme...glih zdaj se bo vsipalo, da ja ne bova mogla z Janom ven...user posted image .

Nič grem v mesnico dokler je moj user posted image  še doma in lahko Jana čuva. Se tipkamo...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
18.7.2009 10:34:06   
tasa_m
jutro.
evo svojo nalogo sem že opravila..glasovala za naše škrate na maminajdi.si, zdaj pa grem malo reda po bajtinaret. Lija panča. Sma bile zgodaj zunaj in sma še pravi čas not pobegnile pred dežom.

Nič, se tipkamo!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
18.7.2009 12:43:25   
matcar
Jaz sem že tudi nalogo opravla in glasovala za naše štrumfe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa smo zgodaj šli v trgovino,tako da smo pred dežjem prišli domov,pol sem skuhala,zdaj smo se najedli in gremo malo počivat.Je pa fajn,se je malo shladilo in mi prav paše!
Se tipkamo....

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
18.7.2009 12:59:49   
christiana21
Ojla!

Skrajni čas je, da sem se odpopam od mariborskih nosečk in se pripopam semuser posted image user posted image user posted image user posted image , trikrat hura zameuser posted image user posted image . Časa imam sicer bolj malo za pisanje, ampak tu in tam bom pa uskočila na forum.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
18.7.2009 13:31:14   
botrca
Christiana21 dobrodošla tudi ti...user posted image user posted image user posted image .

Povej kaj več o sebi, da te malo spoznamo in dodamo na seznam. Dobimo se večkrat na kavi...naslednja je v pon....več malo kasneje.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
18.7.2009 15:36:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla!

Skrajni čas je, da sem se odpopam od mariborskih nosečk in se pripopam semuser posted image user posted image user posted image user posted image , trikrat hura zameuser posted image user posted image . Časa imam sicer bolj malo za pisanje, ampak tu in tam bom pa uskočila na forum.

Super,da si se nam pridružla! Si lezbrala pogum?user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
18.7.2009 15:49:14   
ly117
Christiana dobrodošla med nami.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
18.7.2009 15:51:52   
ly117
Mater sem zmatrana. Se vidi, da med tednom nič ne naredim pri koči, pa moram za vikend nadoknadit. Sem perilo obesla, posesala, pol pa likala do zdaj. Zdaj se pa ne grem več in danes ne naredim nič več. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
18.7.2009 16:08:11   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mater sem zmatrana. Se vidi, da med tednom nič ne naredim pri koči, pa moram za vikend nadoknadit. Sem perilo obesla, posesala, pol pa likala do zdaj. Zdaj se pa ne grem več in danes ne naredim nič več. user posted image

Pridna!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
18.7.2009 16:15:05   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pridna!

Enkrat moram bit. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
18.7.2009 16:36:49   
matcar
Luka je vredu zdaj? Še imata težave?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
18.7.2009 17:08:03   
ly117
Ja Luka je za enkrat bolši. Bom pa vidla zdaj čez vikend kak bo kakal. Ker ga je na enkrat zaprlo pa ne vem zakaj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
18.7.2009 17:17:45   
tasa_m
jaz tudi nisem dobila ZS-ja user posted image ampak načeloma mi gre kavica v pon. Ni še drugih stvari vmes.

Mi smo pa danes bili v Tušu, smo šli po nakup .. me je skoraj kap ko mi je ceno na koncu povedala. Mi je moj reko:sam tiho bodi sem ti rekel da grema v Lidl oz. Hofer pa si hotela v Tuša user posted image . Pol pa še v Špar pa še tam kar nekaj žez 30E pa sem zaključla mojo nakupovanje za ta mesec user posted image user posted image

Prej je full deževalo, zdaj pa sonce sije..kako vreme. Se pa je kr fajn shladilouser posted image .

Midve z Lijo grema zdaj nekam po vinček, ker dobimo bolj pol obisk in se bo očitno pilo (tak je moj reko) user posted image tak da drage moje lepo mi bodite, če se ne javim več pa vam želim lepo soboto še vnaprej!!

Christiana dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
18.7.2009 17:22:45   
christiana21
Christiana mora nekaj povedat o sebi...
Hja...stara sem 22 let, 7.5. sem v 36. tednu rodila močno zahirano deklico Klaro Glorio (porodna teža 1370g, dolžina 40 cm). Do petka smo bili z njo v bolnici, zdaj pa je do ponedeljka v domači oskrbi, če se bo kaj zredila dobimo v torek odpustnico, če se ne bo pa sledi spet bolnica. Kar se rejenja tiče, nam gre bolj slabo, hraniti se moramo na dve uri čez dan, popiti pa mora 40ml na obrok, ampak nam ne uspe, malecki se zatakne že pri 20 ml, in potem noče več piti. Ponoči se hranimo na tri ure, začnemo ob 23ih, nato ob 2.00 in 5.00, takrat vanjo malo lažje spravimo več, ker se jo čez noč hrani po sondi, tako, da vse gre hitreje. Čez dan, ko se jo pa hrani na dve uri, pa porabimo za hranjenje cca. eno uro, ena ura je fraj (v bistvu 45 min- ker se jo petnajst min do hranjenja začne previjat), takrat pa mala joka zaradi krčev, padanja dude iz ust, ali pa kar tako.
Smo pa iz Slivnice, no ja Črete v bistvu.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
18.7.2009 17:23:57   
arabela*
Dan...mi pa smo se potepali cel dan.....smo bili na ribjem pikniku....
Zdaj pa doma....dan je minil,sonček pa bo zgleda tudi...upamo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
18.7.2009 17:26:18   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi smo pa danes bili v Tušu, smo šli po nakup .. me je skoraj kap ko mi je ceno na koncu povedala. Mi je moj reko:sam tiho bodi sem ti rekel da grema v Lidl oz. Hofer pa si hotela v Tuša user posted image . Pol pa še v Špar pa še tam kar nekaj žez 30E pa sem zaključla mojo nakupovanje za ta mesec user posted image user posted image

jaz grem najraje v špar....zadnje čase pa hodim v tuš,ker si minute nabiram za telefon....pa se mi cenovno zdi zelo ugoden.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
18.7.2009 17:27:05   
arabela*
cristiana21...pozdravljenauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
18.7.2009 19:08:18   
MalaČebelica
cristiana - dobrodošla. upam, da se tvoja Klara Gloria čim več zredi!

mi tudi največ kupujemo v šparu...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
18.7.2009 20:40:50   
LenaG
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: LenaG

Vse imate ZS, če katera ni dobila pa bi v ponedeljek prišla na kavico, naj se javi user posted image

jaz bi v ponedeljek mogoče lahko prišla, ker bo baje ohladitev. samo bi mi pasalo dopoldne ker ob dveh pride patronažna nas prečekirat. samo nisem pa dobla ZS user posted image

poslanouser posted image

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
18.7.2009 20:47:03   
LenaG
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz tudi nisem dobila ZS-ja user posted image ampak načeloma mi gre kavica v pon. Ni še drugih stvari vmes.

tudi poslano user posted image

če še kater ani dobila in bi prišla na kavico, naj se javiuser posted image

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.7.2009 20:50:53   
LenaG
christiana21 dobrodošla
želim ti, da bi se vaša user posted image lepo redila, mi je kar hudi, ko se zamislim kaka suhica mora biti. Res držim pesti, da bo šla čim hitreje gor s kilami.

Tisa 17.08.2008

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?