Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 13:39:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Pa me že ni bilo. Sem šele danes videla. Ni bilo časa. Ste prave čvekice. Pa pridi v soboto, če bo večina za... . Logo,moraš da te spoznamo!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 13:40:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Dajte se zmenit za ju3 kje pa kdaj, pa naj mi pol ena pošlje ZS (ker boste itak spet toooliko naklofale, pa nebom mogla vsega prebrat ). Jaz jutri vsekakor pridem- razen če ne pride višja sila zraven Mene ne bo,grema s Maksom v LJ.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 13:57:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar večkrat bom prišla na studence na kavo, ker tak poceni v primerjavi z mestom pa kaj si nor...zakaj nisi prej povedala...tititi Ja,komot bi se lahko zmenle kdaj tu tudi,če bodo ostale za.V avgustu pa se tak Bumbarpark odpre na studencih,tak da bomo lahko šle tja z otroci. ki sta bile..v Mihecu al Vrčku??
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 14:51:43
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Žal ni bilo časa, sem vskočila v temo pa me je že mala poklicala. Potem pa se mi ni več dalo, čeprav me je firbec že precej matral Ja,ti se naslednjič kar pridruži.Sem se že bala,da si se mene vstrašla. Če se boste dogovorile za v soboto, naj mi katera pošlje prosim ZS, da ne bom spregledala kje in kdaj se dobite . Ni se treba bat, nisem tako plašna . Le časa zmanjkuje, kronično in se vedno znova sprašujem kako vam uspeva
< Sporočilo je popravil LenaG -- 6.7.2009 14:56:11 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 14:55:30
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar večkrat bom prišla na studence na kavo, ker tak poceni v primerjavi z mestom pa kaj si nor...zakaj nisi prej povedala...tititi Ja,komot bi se lahko zmenle kdaj tu tudi,če bodo ostale za.V avgustu pa se tak Bumbarpark odpre na studencih,tak da bomo lahko šle tja z otroci. Kje na Studencih se pa dobivate? In kje bo nastal Bumbarpark? Ma sem radovedna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 14:57:02
|
|
|
|
LenaG
|
Končno sem vse prebrala in sem na tekočam . . . imam čas, ker mala spi . . . pa nebene tukaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:17:35
|
|
|
|
LenaG
|
se učim. A vidite slikco? potem mi je uspelo. C:\Users\Lena\Pictures\090401 April 2009 na travici\090405 Tisa 001 srednja.jpg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:18:11
|
|
|
|
LenaG
|
hmmm, ni mi uspelo. Ali lahko katera razloži kako s eto dela? Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:36:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar večkrat bom prišla na studence na kavo, ker tak poceni v primerjavi z mestom pa kaj si nor...zakaj nisi prej povedala...tititi Ja,komot bi se lahko zmenle kdaj tu tudi,če bodo ostale za.V avgustu pa se tak Bumbarpark odpre na studencih,tak da bomo lahko šle tja z otroci. ki sta bile..v Mihecu al Vrčku?? V Kalomerutu-pri ZD.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:37:37
|
|
|
|
matcar
|
Ne znam,žal.
< Sporočilo je popravil matcar -- 6.7.2009 15:38:20 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:38:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Končno sem vse prebrala in sem na tekočam . . . imam čas, ker mala spi . . . pa nebene tukaj Jaz sem tukaj
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:40:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar večkrat bom prišla na studence na kavo, ker tak poceni v primerjavi z mestom pa kaj si nor...zakaj nisi prej povedala...tititi Ja,komot bi se lahko zmenle kdaj tu tudi,če bodo ostale za.V avgustu pa se tak Bumbarpark odpre na studencih,tak da bomo lahko šle tja z otroci. Kje na Studencih se pa dobivate? In kje bo nastal Bumbarpark? Ma sem radovedna. Če veš,kje je bil keš&keri? Ne znam pravilno napisat.Ali pa veš,kje je Ecolab? Tam bodo na novo naredli za otroke,imenovalo pa se bo Bumbarpark.Na Studencih,malo naprej od pekarne Štuhec.
< Sporočilo je popravil matcar -- 6.7.2009 15:41:07 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:54:13
|
|
|
|
LenaG
|
matcar pozdravljena. hvala za odgovor. Pri slikcah bom še malo tuhtala. Kar se tiče Keš & Keri, mislim da vem kje je bil . . . bom malo po goooglu pogledala za zihr. Mala bolj plitvo spi, tako da najverjetneje ne bom več dolgo tukaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:57:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG nov poskus http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=135796 tako gre. ampak jaz bi rada slikco sem pripopala . Očitno mi ne kapne, pa sem brala v navodilih o forumu Ko hočeš pripopat gor,stitsni povezava,pa vpišeš oz.kopiraš link v povezavo in potrdiš.Tak bi moglo it.Poskusi.
< Sporočilo je popravil matcar -- 6.7.2009 15:58:57 >
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 15:59:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG matcar pozdravljena. hvala za odgovor. Pri slikcah bom še malo tuhtala. Kar se tiče Keš & Keri, mislim da vem kje je bil . . . bom malo po goooglu pogledala za zihr. Mala bolj plitvo spi, tako da najverjetneje ne bom več dolgo tukaj Ja,pa Ecolab je zraven.Pa Utis trgovina.Mogla bi vedet,ker si se mimo sigurno peljela,ko si šla domov.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:01:07
|
|
|
|
arabela*
|
LenaG, kaj želiš narediti?? Slikico dat gor? Moraš it na Shrani.si...pa od tam dat sliko...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:02:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG nov poskus http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=135796 tako gre. ampak jaz bi rada slikco sem pripopala . Očitno mi ne kapne, pa sem brala v navodilih o forumu Ko hočeš pripopat gor,stitsni povezava,pa vpišeš oz.kopiraš link v povezavo in potrdiš.Tak bi moglo it.Poskusi. Zdaj sem komaj vidla,da je RR link.Ja,tak kot je Saraya napisala.Mora ti it.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:03:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG . Le časa zmanjkuje, kronično in se vedno znova sprašujem kako vam uspeva mora uspevat...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:04:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG nov poskus http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=135796 tako gre. ampak jaz bi rada slikco sem pripopala . Očitno mi ne kapne, pa sem brala v navodilih o forumu Ko hočeš pripopat gor,stitsni povezava,pa vpišeš oz.kopiraš link v povezavo in potrdiš.Tak bi moglo it.Poskusi. Zdaj sem komaj vidla,da je RR link.Ja,tak kot je Saraya napisala.Mora ti it. ja,nevem da bi šlo kako drugače,kot preko Shrani.si..od tam si naložiš fotko,pol pa daš gor...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:05:34
|
|
|
|
arabela*
|
Mat.....kak je grmelo,da smo se not zaprli,pa žaluzije spustili,je enkrat tak vsekalo,da me je kar iz stola vrglo...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:05:45
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG matcar pozdravljena. hvala za odgovor. Pri slikcah bom še malo tuhtala. Kar se tiče Keš & Keri, mislim da vem kje je bil . . . bom malo po goooglu pogledala za zihr. Mala bolj plitvo spi, tako da najverjetneje ne bom več dolgo tukaj Ja,pa Ecolab je zraven.Pa Utis trgovina.Mogla bi vedet,ker si se mimo sigurno peljela,ko si šla domov. To je tam blizu krožnega križišča ali se motim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:09:10
|
|
|
|
LenaG
|
O Saraya pozdravljena. Tudi pri nas je grozno grmelo . . . sem samo še čakala, da toča začne, pa hvalabogu ni. Kar se tiče slikic pa sem očitno blont za te stvari. Ne gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:10:18
|
|
|
|
LenaG
|
pa, pa . . . mala je budna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 6.7.2009 16:10:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG O Saraya pozdravljena. Tudi pri nas je grozno grmelo . . . sem samo še čakala, da toča začne, pa hvalabogu ni. Kar se tiče slikic pa sem očitno blont za te stvari. Ne gre. gre,gre....idi tako kot sem ti napisala in si tam shrani not sliko,pol pa jo samo skopiraj sem...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?