nahrbtnik za nošenje otroka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Muklla -> nahrbtnik za nošenje otroka (16.4.2009 20:02:58)

Dejte mi prosim pomagat. Kupujemo nahrbtnik za nošenje otroka (za v hribe), pa se ne moremo odločit katerega bi. A ima katera izkušnje z njimi? Katerega nama priporočate? A se otroci dobro nosijo? Imate kakšno mnenje strokovnjakov glede teh nahrbtnikov? Veseli bomo vsake informacije, ker jih v športnih trgovinah nisva dobila veliko.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.4.2009 20:59:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

karamelam -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (16.4.2009 21:43:38)

Za mojo hčerko sem nabavila Deuterja (kid comfort II) in sem zadovoljna z njim. Je tudi že zaspala v njem, pa tud men je fajn za nosit.

julči -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (16.4.2009 21:55:06)

Tud mi mamo deuterja kid comfort ll in smo super zadovoljni, priporočam!

n.nati -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (16.4.2009 22:06:57)

Tudi mi imamo tega od Deuterja (Kid komfort III) in smo z njim zelo zadovoljni, sprva smo mislili nabavit Kid komfort II ampak glede na to, da hodimo veliko v planine smo se raje odločili za III. Mali v njem zelo uživa, pa tudi zaspal je že noter tak, da ni bilo problema.

petrolejka -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (17.4.2009 10:02:01)

Mi imamo tudi Deuter KID COMFORT III in smo z njim zelo zadovoljni. Je malo dražji, a je vreden cene. Mi smo ga kupili preko oglasa na Ringaraji, novega. Če želiš kontakt, mi javi na ZS.

vandame -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (17.4.2009 11:59:53)

mi smo za našo  kupil v sončku Vaude Jolly Comfort IV, in smo ful zadovoljni.je pa prov za v hribe namenjen.

pa tud zelo dobro se nosi. zraven pa dobiš še strehco pa podlogo za previjat.

2srcka -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (17.4.2009 13:22:55)

Tudi mi kupujemo nahrbtnik za nošenje otroka. Odločili smo se za Deuterjetv Kid comfort III. Naročila ga bom pa pri nekom ki te nahrbtnike uvaža in jih dobi za zelo nižjo ceno (npr. Kid comfort III nas bo stal 180 € medtem ko je v naših trgovina okrog 240 €) V kolikot te zanima ti lahko na ZS pošljem mobilno številko. Sem na eni spletni strani našla informacije o nahrbtnikih, ponudbi, izbiri in uporabi (lahko poiščem in prilepim link)...in mi je to prišlo zelo prav.

2srcka -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (17.4.2009 13:26:08)

No tole spodaj j eta  link. Če ne dela javite.

http://tehnicnastran.googlepages.com/Nahrbtnikizanosenjeotrok.pdf

kat007 -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (17.4.2009 18:35:27)

MI smo isto izkoristili tole.. pa kupili Deuter Kid Comfort II (za 130 €), ker nismo eni blazni hribolazci, pa moram rect, da je super.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anonimen -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (27.4.2009 12:57:50)

Se je katera pozanimala koliko je cena nahrbtnikov od gospoda ki ga omenja martand? So res toliko cenejši?

barika -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (27.4.2009 13:50:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Dejte mi prosim pomagat. Kupujemo nahrbtnik za nošenje otroka (za v hribe), pa se ne moremo odločit katerega bi. A ima katera izkušnje z njimi? Katerega nama priporočate? A se otroci dobro nosijo? Imate kakšno mnenje strokovnjakov glede teh nahrbtnikov? Veseli bomo vsake informacije, ker jih v športnih trgovinah nisva dobila veliko.

deuter kc III ,je super, atija nič križ in ramena ne bolijo. Tamali notri uživa, pa tudi zaspati mu ni problem.

barika -> RE: nahrbtnik za nošenje otroka (27.4.2009 13:52:30)

SEj med deuterjem II in III je razlika se mi zdi, da samo v strehici.

IZVIRNO SPOROČILO: 12.3.

Se je katera pozanimala koliko je cena nahrbtnikov od gospoda ki ga omenja martand? So res toliko cenejši?

par postov višje piše, da okoli 130€

Stran: [1]