nasvet po hsg-ju!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> nasvet po hsg-ju!! (11.5.2005 13:27:16)

halo.dans sem pa že boljše volje.pa skor nič me več ne boli.:)

punce,tiste,ki ste imele to preiskavo:
-včeraj sem na dan posega dobila vročino-37.5
-bolel me je želodec,kar zatečenga sem mela pomoje po smasmexu,pa ful sem spuščala takrepke:)-
-danes sem brez vročine,vzela sem naprosine 500že včeri,pa danes tudi-imam mal rumenega,belega izcedka,upam da je to normalno,smrdi ne nič:angel:

zdaj pa me zanima,koliko dni ste ve imele izcedek,koliko dni vas je bolelo,mene malo še boli,malenkost.jutri grem bolj na eazy delat.

upam,da ne morim preveč,tam pa mi niso nič konkretnega povedal,drobnič je kr kidnu.

upam,da je laparo res metoda da pomaga do :duda:.sem brala malo nižje.kar vzpodbudno mi deluje.
pridne bodte,se še pol mal oglasim.

biba77 -> nasvet po hsg-ju!! (11.5.2005 13:29:35)

Jaz vrocine nisem imela, izcedek pa dva dni po posegu, potem pa nic vec. Je pa bil bolj rjav kot rumen...;)

TANTRA -> nasvet po hsg-ju!! (11.5.2005 13:32:52)

Ojla, mene je pri hcg ful bolelo.:(( Sem bolj občutljive sorte. Tudi krvavela sem in imela kar en teden izcedek.
Mislim, da so s teboj lepše ravnali :angel:. Sicer pa je laparaskopija bolj zanesljiva in evo dve:duda::duda: so že pubertetnice. Sem pa jemala tudi klomifen, ki je zadevo pospešil.
Priporočam ti, da se paziš, da se bo vse pocelilo in da boš kmalu vesela :nosecka:..:rozica::angel:

naja78 -> nasvet po hsg-ju!! (11.5.2005 16:32:23)

oh matr vola ste kulske,res sem malo potolažena.upam,da mi bo čez 5 let rekel tečko mali:mami jest bi pa bomboncke papau......:bravo::bravo:.

Stran: [1]