Monni -> RE: med in marmelada (19.4.2009 19:59:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: a982 hvala za odgovor. Kaj pa npr. če pojem kakšno frutabelo ali pa doma narejen zavitek(jabolčni ali sirov, brez sladkorja) ali pa palačinke brez sladkorja? Sem zelo sladkosneda in moram reči, da mi kar malo manjka, ker se izogibam sladicam in sladkim stvarem, želim pa seveda kar najbolje za otroka. Malo sem zmedena pa pi mi kakšen nasvet kaj točno lahko jem in ne prav prišel. lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ne razumem te najbolje, kaj ti je diabetologinja rekla, da ne smeš sladkega in ostale hrane, ki dviguje sladkor, ali te je pač tvoja ginekologinja opozorila, da moraš pazit pri prehrani??? Če so ti na testih našli sladkor in če ti je diabetologinja rekla, da moraš imeti dieto, potem se je moraš držat (čeprav pri sebi ugotavljam sedaj ko si sproti kontroliram sladkor v krvi, da ni vse odvisno od hrane), če pa ti je pač tvoja ginekologinja rekla, pa te je pač opozorila, kot vsako nosečnico, preveč sladkorja tako ali tako ni dobro pa če si noseč ali ne, za slane stvari pa te je opozorila zaradi otekanja in zastajanja vode v telesu. To pa ne pomeni, da si ne smeš privoščit sladkarij v mejah normale.
|
|
|
|