cene bršlenk, pelargonij in begonij (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke

Sporočilo

keira1977 -> cene bršlenk, pelargonij in begonij (16.4.2009 14:13:46)

Pozdravljene,

glede na to, da prihaja čas ko moram odnest korita v vrtnarijo, da mi nasadijo rože (imam namreč 45 korit in malo časa) me zanima kakšne so kaj cene v vrtnarijah oz. ali katera pozna dobro in poceni vrtnarijo v okolici ljubljane (Ig)
Doma nimam prostora, da bi prezimla toliko rož, zato imam vsako leto isto dilemo in glede na to da je recesija....rožce pa morajo bit , gledam tudi na ceno.

Hvala za odgovor

lp S.

bskrle -> RE: cene bršlenk, pelargonij in begonij (16.4.2009 16:22:00)

V Kamniku so po 1,2 bršljinke.

abi -> RE: cene bršlenk, pelargonij in begonij (16.4.2009 16:27:56)

Surfinije po 1€ v Arboretumu Volčji potok.

ticika -> RE: cene bršlenk, pelargonij in begonij (16.4.2009 18:27:10)

V Kranju v Merkurju na vrtnem oddelku so pelargonije 6 kom 5,15 €, če pa imaš merkurjevo kartico te pa pride 4,75 €. Jaz sem jih ravno včeraj kupovala.

lp

NEVA-1 -> RE: cene bršlenk, pelargonij in begonij (16.4.2009 20:56:09)

IZVIRNO SPOROČILO: keira1977

Pozdravljene,

glede na to, da prihaja čas ko moram odnest korita v vrtnarijo, da mi nasadijo rože (imam namreč 45 korit in malo časa) me zanima kakšne so kaj cene v vrtnarijah oz. ali katera pozna dobro in poceni vrtnarijo v okolici ljubljane (Ig)
Doma nimam prostora, da bi prezimla toliko rož, zato imam vsako leto isto dilemo in glede na to da je recesija....rožce pa morajo bit , gledam tudi na ceno.

Hvala za odgovor

lp S.

Sicer nimam pojma, kolk to stane, bi te pa samo pohvalila, da vzdržuješ tako število rož, zalivaanje ti pa vzame kar nekaj časa, ali ne...

Bravo

kajajaka -> RE: cene bršlenk, pelargonij in begonij (16.4.2009 21:45:14)

V Hoferju so pred par tedni imeli 10 sadik bršljink po 3,99€. V našem Hoferju so jih seveda takoj razprodali in jih trenutno nimajo. Povprašaj v svojem najbljižjem, če bodo še kaj dobili.

So pa krasne. Smo jih presadili v večje lončke (bile so v taki pl. škatli za sadike, kjer jih je 10 skupaj...) in so se lepo obrasle, pa tudi vršičke že nastavljajo.

Meggi -> RE: cene bršlenk, pelargonij in begonij (20.4.2009 19:56:48)

A res ste pričakali Hano.. mi pa Karin pred skoraj 7 l.

Jaz sem v soboto nabavila. Sladek krompir po 1.27 sem ga vidla po 1, 70.  Cene so kr grozne  res

noranate -> RE: cene bršlenk, pelargonij in begonij (21.4.2009 11:50:25)

Hofer je najcenejši, le do rožic je bolj težko prit, ker so že ob 9. uri razprodane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Drugače pa so cene kar navite, še posebej trav, begonij, ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]