kriza v zakonu??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tada -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 12:47:59)

......a ste že imele krizo v zakonu? Kako ste jo preživele?

Pri nama se je pojavila pred kratkim;...v enem tednu sva si postala tujca,......
ful mi je hudo in ne vem kaj naj storim;....

Nočem pa, da se razideva; nočem da trpijo otroci,................

Čiračara -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 12:49:14)

Še ne, ker še eno leto nisva poročena:)-:)-...
Srečno Tada!

total -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 12:54:19)

Žal ne,nisva še poročena,je pa tko kot da bi bila.Veš,pri vse pride enkrat kriza,zato ne obupat in se bori za to kar imaš.

Lp:rozica:

Čiračara -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 12:56:31)

Ja, ne obupaj Tada:rozica:. Pogovor marsikaj reši.

kimmii -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 12:57:37)

Poskusi ti narediti nekaj, da se ne boš počutila kot da sta si tujca. Pripravi dobro večerjo ob svečkah, kozarček dobrega vinčka, pa pogovor.
Boš vidla da se bo vse uredilo, je pa najpomembnejše v zakonu in nasploh, dober pogovor.

Pa veliko sreče ti želim.

darjatimci -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 12:59:00)

Joj punce pa kaj dogaja,vsak dan kakšna nova,maj mesec ljubezni pa sami problemi,veš tada to ni kriza od enega tedna najbrž si jo šele zdaj občutila,drži se.

mtd -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 13:04:31)

drži se, pa probajta kaj najboljše vse rešit!!!
:rozica:

Tada -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 13:05:42)

ok,.......saj je med nama v teh letih zakona prišlo do prepirov, različnih mnenj,............ampak tisto so bili prepirčki kot so v vsakem zakonu,.....

zdaj je pa med nama nastal prepad;.....naenkrat med nama ni več tiste usodne privlačnosti,......ne moreva se pogovarjati,.......
mož živi mimo mene, otrok,........
prijatelji so mu postali več kot družina,......

ne pomaga pogovor, ker mi pravi, da rabi nekaj časa zase,....., da mora postaviti svoje misli na mesto,.....; mi je pa povedal, da razlog ni nobena ženska,......

no ne vem,....kaj naj si mislim,.........

Anonimen -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 13:08:42)

Kado bi pa vedel, kaj naj si misli, pri teh dedcih smotanih! Kako gre meni to na živce, da se je treba vedno pogovarjati, kaj NJEMU fali, zakaj rabi ON čas za premislek, čas zase, uf, mater!
Pa zdaj spet ne bi vseh metala v isti ko, tisti, ki tule sodelujejo, verjamem, da si čisto v redu.

baguSka -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 13:09:03)

Pusti mu da se postavi na mesto. Ne vidm drucga. Vsak rab čas za razmislek in čas zase. Če on potrebuje to, potem spoštuj njegovo željo. Vem da ti trpiš. To se verjetno zaveda tud on. Ampak če boš drezala v njega bo sigurno še slabš. Vsekakor lahko probaš previdno-nevsiljivo in ga vprašaš kaj in kako. Potem bo mogoče tud tebi kej več jasno...

darjatimci -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 13:23:58)

Punce vedno oni rabijo čas za razmislek in večina si ga tudi vzame,kaj pa me tudi me rabimo čas za razmislek,kako pa si ga lahko vzamemo vemo vsaka zase,največkrat je tako da smo vržene pred dejstvo znajdimo se pa same saj mi pa ja zmoremo,moj oz. midva sva zaenkrat solidna,kaj naju še čaka bog ve,jaz imam že eno podrtijo za sabo in zdej dost drugač gledam na vse skupaj.

corfu -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 14:37:17)

Moški so drugačni, ženske tudi je naslov knjige, napisal pa jo je dr. John Gray. Ti jo zelo priporočam!Meni osebno je ta knjiga marikatero stvar razjasnila in razumela sem odnose v popolnoma drugi luči. Dejstvo je, da nas življenje preseneča na vsakem koraku, čas v katerem živimo, drvi z neskončno hitrostjo in vse prevečkrat pozabljamo drug na drugega, pa čeprav smo skupaj. Pogovor...kot so ti že punce napisale je bistvenega pomena, toda mislim da ta trenutek pri vaju ni še čas za ta pogovor, bolj ko boš silila v moža slabše bo in bolj se ti bo umikal, nekaj časa ga pusti pri miru, potem pa le zahtevaj odgovore, do katerih imaš vso pravico.

SREČNO!:)

viv_ -> kriza v zakonu??? (11.5.2005 14:46:16)

Me jemljemo vse preveč čustveno, moški pa stvari jemljejo bolj praktično ...

V vsakem zakonu so kdaj kakšni slabši dnevi... Tako pač to je. No - nekatere jih nimajo nikoli :)- Midva sva imela ravno včeraj pogovor na to temo, ker se meni dozdeva, da živiva eden mimo drugega, da so tista srečanja samo še ko eden drugemu podajava Mirno in tako naprej...

Sva se dogovorila, da bomo pač kar se da časa preživljali skupaj. Jasno pa je, da potrebujeva tudi čas samo zase - in to sva se odločila da bodo prvomajski prazniki. Pa tudi za prijatelje si vzameva čas... Z Mirno imava sredine "babje" popoldneva, pa jaz imam ob ponedeljkih in četrtkih aerobiko... Mož se dobi s prijatelji občasno...

Je pa treba vlagat v to precej energije!

Ampak vse zato, da nam bo še naprej laufalo tako kot nam(a) je do sedaj!

Kar pogumno!

Stran: [1]