sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** (21.8.2009 15:16:37)
|
Dan[sm=smiley1.gif], me nobena ni/ne pogreša, pa se nič ne javljam[sm=smiley36.gif]... Na dopustu je bilo super, zdaj že obe veselo racata naokrog, pa nimam časa, da se kaj pogosteje javljam[sm=smiley13.gif], postali sta pravi mali navihanki, če nisem ves čas z njima, mi sigurno kakšno neumnost ušpičita[sm=smiley36.gif]... Danes smo imeli posvetovalnico, smo dobili pikice, pa smo malo jokcali, no, smo skoraj vsi jokali, ko je naša Tina začela [sm=smiley19.gif], ko sta se mali2 zajokali ob pikici[sm=smiley13.gif]...Ja, naša Tina ima zdaj neko čudno fazo v razvoju, pa se zjoče za vsako figo, ali je sitna, ali pa ugovarja nazaj, da ne veš več, kaj bi še naredil z njo[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]...Skratka, zdaj vse3 T prispevajo svoje vsak dan, pa sem žal čisto okupirana z vsemi 3-mi[sm=smiley13.gif]...Po eni strani že komaj čakam, da se začne šola, da bom imela vsaj malo miru pred Tino[sm=smiley36.gif]...no, pa še malo sem jo poslala na počitnice čez vikend, ker ji je že pošteno dolgčas... Podatki za seznam: Taja:75cm, 8770g Teja:75cm, 8520g Matejka, čestitke[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Neža, čuvaj sebe in malo pikico [sm=pikapoka1.gif] Sayuri, te popolnoma razumem, kako se počutiš[sm=smiley13.gif], moji2 spita tudi zelo malo, če imam srečo včasih spita od 11.30-13.30, da v miru naredim kosilo, drugače je pa pri nas ves čas akcija[sm=smiley36.gif]..
|
|
|
|