MATEJKA_ -> RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** (13.7.2009 8:39:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Zanima pa me sledeče (ja evo, komaj pridem, pa že nekaj ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), kaj dajete otrokom zvečer? Kaja Lina je začela zavračati večerne kašice, gris... In kaj jim dajate zjutraj? Ali sadje, ki ga še vedno mixate, ali kruh ali kaj...ideje prosim. Drugače že nekako vse jeva in najraje je kosilo. naša še vedno dobi za zajtrk flaško (mi je patronažna rekla, da ji lahko dajem dokler bo želela - je pa fajn še vsaj zdaj, ko bo komaj začela v vrtec hodit - je to najhitreje fertig zjutraj), za večerjo pa mlečno-žitne kašice. (aptamil+milupa kosmiči) za dop. malico ji dajem sadje ali sadje +skuta, sadje pa še vedno miksam, ker ga še noče jest. prvi zob smo komaj dobili pred 2 tednoma, tako, da še z njim ne grize ravbno kaj. grize pa samo stvari, ki imajo kolko tolko nevtralni vonj (ja, vsako hrano prej povoha) - kruh, meso, testenine... sadje pa nikakor, enkrat ji je uspelo celo mini košček jabolka odgriznit, drugače pa se samo namrdne, kot da je ne vem kak kislo... [sm=zmeden.gif] enako velja za vso ostalo sadje - v nobenem primeru ga noče v roko vzet in grizt. ga povoha, pol pa ga na tla vrže... al pa samo poliže, pa je to to... tako jabolke še vedno kuham - npr. za pop. malco. če noče, pač noče, nič ne morem, sem že skroaj vse sprobala...
|
|
|
|