tinncyka
|
TO SEM DOBILA NA MAIL!! Sem dobila in prepošiljam. Koliko je resnice v tem, ne vem. V glavnem nas jih večina uporabljala vse življenje. Če je to res, je prava svinjarija. Lep pozdrav. Pošljite naprej - kdor je gledal oba dela filma Die Zeitgeist - ve, za kaj gre - za zmanjšanje populacije na Zemlji za 1/3 - sicer pa berite podlistek v Večeru o Bilderbergih (ali si sposodite knjigo v knjižnici) in vam bo marsikaj precej bolj jasno -ZA NOVO OZAVEŠČENOST nas potrošnikov gre - pa ne le pri vložkih (so le eden izmed inštrumentov za zmanjševanje populacije)- drugače bodo stvari šle v res napačno smer. Ce je komu kaj znano tole, prosim, da mi sporocite, ker je pac tole zelo zanimiva zadeva...lahko pa tudi antireklama...Drugace je pa zadeva ze poslana naprej na POP TV za oddajo preverjeno, pa se bo slej kot prej pojavil pravi odgovor...pa vseeno posiljam v vednost... Punce pripravite te na eno bolj sokantnih novic....vsaj za mene je bila, saj sem cel dan lahko premisljevala le o tem... Pred nekaj dnevi smo imeli doma obisk 2 zakoncev, katerima je umrla hcerka. Nic nenavadnega nebi bilo, ce nebi bil razlog, zaradi katerega je umrla tako nehuman in grozljiv. Punca je bila stara 34 let, ko je umrla. No, da KONCNO preidem k stvari. Punca je dobila raka na maternicnem vratu kateri se je razsiril po telesu in zaradi tega, ker je prepozno sla k zdravniku, jo le ti nso mogli resiti. Punca je dobila RAK MATERNIČNEGA VRATA zato, ker je uporabljala vlozke ALWAYS. Ste mogoce opazile, da ni (oz.je minimalno st.reklam) za Always vlozke? Na Always vlozkih je klor, ki je kriv za nastanek raka na maternicnem vratu. Ljudje, ki so producirali Always vlozke so klor dajali namensko na vlozke, da bi ubijali zenske. Vse pa zaradi tege, ker je na svetu (celotno gledano) prevec ljudi in ce "ubijajo" zenske, potem le te ne morejo rojevati otrok. FANTJE, KATERI DOBITE TA MAIL, POSREDUJETE GA SVOJIM PUNCAM LEKARNA META v Radovljici preberi si njeno mnenje. Kokr si opazila, navadno ne odgovarjam na mejle. Ampak na tegale moram, ker sem "pri koritu" in o škodi Always in njim podobnih izdelkov že dolgo vem resnico. V Meti (in verjetno tudi še kje) dobiš vložke Natracare, ki so iz ekološko gojenega bombaža in pri predelavi ni klora in belilnih sredstev. Naše stranke so vse po vrsti zadovoljne, zlasti tiste, ki so na Natracare prišle zaradi zdravstvenih težav. TAKOJ so opazile razliko. Poleg tega, da veš, iz kakšne vrste bombaža je, lahko narediš tudi en test: Namočiš o.b. tampon v vodo, pa še Natracare tampon... o.b. bo začel razpadati in lahko si misliš, kako to izgleda v tvojem "templju". Natracare ostane v enem kosu. Tudi Tosama nam je prišla pokazat neke "naravne izdelke" za žensko higieno, ki niso vsaj nič parfumirani - a niso imeli pojma, kako je gojen, kaj šele kako je obdelan bombaž, iz katerega so vložki. Zato se zanje nismo odločili. Natracare ima celo paleto izdelkov, od ogromnih do navadnih vložkov, s krilci, brez, tri kapljice, dve, tamponi, ščitniki perila... Cena? Vložki so od 2,55 EUR (navadni, 14 kos), 3,09 EUR (tanki, 20 kos) do 3,74 EUR (s krilci, 14 kos); ščitniki perila (pakirani po 30) od 2,38 do 2,74 EUR, tamponi (po 20) od 3,88 do 4,09 EUR. Ne vem več, koliko stanejo Always. Verjetno so malenkost cenejši, a vrednost zdravja je dosti večja kot je razlika v ceni enih ali drugih vložkov, mar ne? A vseeno naj dodam še to... Da nekdo zboli za rakom, NIKOLI ni vzrok samo uporaba (ali neuporaba) določenih izdelkov. To, da uporabljam Natracare, mi ne garantira zdravja. Je pa kamenček v mozaiku, ki ga gradim z lastnimi mislimi, dejanji, besedami, čustvi, odnosi, hrano, obleko, okoljem... Nekje začneš. Obvestite svoje sestre, mame, žene, punce, kolegice,...
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 15.4.2009 22:48:21 >
|