|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled pri pediatru
15.4.2009 20:52:04   
Gilo
Z našo user posted image  sva bili na pregledu pri zdaj njenih 9 mesecih. Po vseh štirih še ne gre, na noge se tudi ne postavlja, plazit se je sedaj začela, pa ni pediatrinja nič rekla. Tudi v redu, bo že ampak moti me to, da so me naročili na naslednji pregled šele čez 5 mesecev, ko bo user posted image  stara 14 mesecev. Skrbi me, ker ni nič rekla, naj prej pridem, če ne bo mala delala npr. se postavljala na nogice. Kako so pa vas naročili na nasledni pregled po 9 mesecih? Vem, da bi naj bil pregled pri cca 1 letu, samo dva meseca kasneje se mi zdi malo pozno. Ali naj kaj urgiram ali pustim? Hvala za vaše nasvete.

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled pri pediatru
15.4.2009 21:19:59   
slovenka
Naša laufa po 4, na noge se postavlja, brez opore stoji nekaj sekund, torej vse ok, pa imamo pregled pri 12m. Morda bo pa vaša P dolgo na dopustu letos user posted image . Kaj storiti, ne vem - če boš zaskrbljena pri 1 letu, pa jo takrat pokliči in vprašaj za pregled. Jaz bi tako naredila.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2009 21:55:12   
Jelcy
Mislim, da ni nic narobe, ce se se ne postavlja na noge in te zaradi tega ni potrebno narocat. Je pa potrebno otroka peljat k P, pri 1 letu, ze zaradi obveznega cepljenja!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2009 8:24:24   
tašy
Ne vem zakaj vaju je naročila tako pozno,saj imajo vsi otroci v starosti 1 leta pregled in cepljenje,naslednji pregled je pa potem čez šest mesecev(pri 18 mesecih).Mogoče so se zmotili v datumuuser posted image .
Če te skrbi zaradi njenega razvoja,pa lahko zdravnico kadarkoli obiščeš in vprašaš,tisto kar te skrbi.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2009 8:48:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Gilo

Z našo user posted image  sva bili na pregledu pri zdaj njenih 9 mesecih. Po vseh štirih še ne gre, na noge se tudi ne postavlja, plazit se je sedaj začela, pa ni pediatrinja nič rekla. Tudi v redu, bo že ampak moti me to, da so me naročili na naslednji pregled šele čez 5 mesecev, ko bo user posted image  stara 14 mesecev. Skrbi me, ker ni nič rekla, naj prej pridem, če ne bo mala delala npr. se postavljala na nogice. Kako so pa vas naročili na nasledni pregled po 9 mesecih? Vem, da bi naj bil pregled pri cca 1 letu, samo dva meseca kasneje se mi zdi malo pozno. Ali naj kaj urgiram ali pustim? Hvala za vaše nasvete.

Enak je bil naš mali pri 9. mesecih. Naša P je rekla, da ima za vse to še čas. In res, zdaj je star že skoraj 11 mesecev in s svetlobno hitrostjo osvaja nove veščine user posted image Zdaj se plazi kot podivjan, opira na nogice, trudi se, da bi sam vstal, hodi pa še ne - ima še dovolj časa, da tudi to osvoji user posted image

A je kakšen poseben razlog v tem, da tvoje punčice ni naročila na pregled ob dopolnjenem letu? Ima P mogoče dopust, kakšne druge obveznosti? Jaz bi na tvojem mestu pač vprašala in preverila, beseda ni konj.

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2009 10:12:11   
slovenka
Mogoče se je pa res zmotila v datumu. Kaj če pokličeš in preveriš?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?