CatJa -> Ali ima katera izkušnje.... (11.5.2005 12:05:04)
|
mateja5 ne prenagli se! Samo enkrat si z otrokom doma (z vso pravico in kar spada zraven). Ni mi pa jasno: zakaj bi morala šefica dat nekoga na čakanje, ti bi pa med porodniško morala delat?! A ni to mal dvoumno? Pa tudi ti nisi kakšna dobrodelna ustanova. Vprašaj se ali bi kdo to naredil zate, čeprav še vedno ne raumem situacije :zmeden: Zakaj te odvračam od tega? Ker so tudi mene klicali, ko je bil mali star 7 mesecev, če pridem nadomeščat kolegico, ki je šla v bolniško. Pa mi že v štartu ni blo, mislim, halo, najboljš da zdaj ljudi iz porodniške kličejo, folka pa na zavodu kolker češ. Druga stvar, dojenje, a zdej bosta imela pa zaradi tega probleme. Pa iskanje varstva, ki ga moraš tudi plačati, a ne? Sem pa raje doma, pa skrbim za svojega otroka. In potem mi še pridejo s tako: "Saj ti bomo plačali." :zmeden: Ja, seveda, zastonj pa menda niso mislili, al kaj? Ko sem rekla NE, pa z izsiljevanjem: "Od vodilnih delavcev se pričakuje, da bodo v krizi priskočili na pomoč!" Yeah, right! Kje se mi kej pozna, da sem vodilna? Ko sem še kot nosečnica delala nadure, se mi ni nihče posebno klanjal za to. Zamera gor, dol. Sori, ker sem se tako razpisala. Jaz na tvojem mestu ne bi šla. Iz službe te kar tako ne morejo metat, če pa šefica zameri, je pa to njen problem.
|
|
|
|