marijaa -> RE: Januarke 2010 (5.6.2009 10:31:46)
|
Evo mene od prvega pregleda, sem ga imela ob 8h. Sem v šoku, sploh ne morem dojet, da je to res. Mi začne ginekolog delat UZNaenkrat med vpraša,če vidim kaj razvozlat. Jaz sem ga ziher mogla ful butasto pogledat. Sem mu rekla, da nekaj že, vendar nimam pojma kaj naj bi bilo. On pa: "a 2 leti starega sina imate?" Jaz seveda prikimam. On pa zine: No še en voziček boste rabili. Prvi hip sem ostala brez besed. Pol sem ga vprašala, če mi hoče povedat, da bom imela dvojčke. Je v smehu prikimal in mi pokazal 2 ploda in 2 zametka za posteljico, torej sta dvojajčna. Moj je tudi bil ful šokiran, ko sem ga v službo poklicala, pa je ves čas govoril, da bi on imel 3. No zdaj se mu bo želja uresničla on je pa brez besed ostal. Me je poklical čez 5 minut nazaj in vprašal, če se zafrkavam al resno mislim. Jao, jao, zdaj bo pa res treba vsak € vložit v gradnjo naše hiške, da se čimprej izselimo iz te luknje. Saj 5 ležišč v taki mali sobi sploh ni mogoče imet. Tudi jaz držim pesti, da vse na pregledih fajn opravite. Aja naslednji pregled imam 1.7, NS pa 3.7.2009
|
|
|
|