polho3006 -> RE: Januarke 2010 (30.5.2009 11:33:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Joj, upam, da ne bo tako dolgo. So se včeraj javile vse , ki so imele pregled? Ojla punce, jaz se javljam, od tistih ki so so imele včeraj pregled. Moja pikica je velika 24,44mm, videla sem kako bije srček in kako miga z rokicami in gogicami. ČUDOVITI OBČUTEK ko vidiš da čisto zares v trebuhu raste novo življenje. PDP mi je gin. spremenil, ker je plodek za dva dni večji, tako da bi se morala od vas posloviti, saj mi je postavil rok na 31.12., vendar bom ostala kar z vami, ker jaz sem v mislih še kar januarka. Pregled imam čez 6 tednov (06.07) na NS pa ne bom šla. Sem pa imela pri PAP testu trikrat zapored rezultat C1 in bom sedaj morala iti na odščip. Me je kar malo strah. Je pa g rekel da to nič ne vpliva na nosečnost in da ni nobene nevarnosti za mojo pikico. Kaj pa ve, bi vas bilo strah? Slabosti se še kar pojavljajo in posledično postanem full utrujena. Če mi pa ni prehudo slabo pa lahko dan preživim tudi brez popoldanskega počitka, vendar sem potem zvečer na smrt utrujena in v trenutku zaspim. Lp! P.
|
|
|
|