Žaži -> RE: Januarke 2010 (27.5.2009 16:04:48)
|
Majcica. Jaz sem bila na prvem pregledu pri 6t3d od zadnje M in je bila vidna gestacijska vrečka (žal ne vem kako velika je bila, ker je ni izmerila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) in na njej je bila vidna ena "senca" (od moje G "strokovne" besede), ki je zgledala kot svetla lisa/izboklina na temni podlagi gestacijske vrečke. Velika pa je bila ta senca 2mm, kar je vse skupaj odgovarjalo nosečnosti stari 5t1d. Nato sem bila pri drugem G pri 7t1d (5 dni kasneje) po zadnji M in je bila videti gestacijska vrečka velikosti 2cm in plodek s srčkom, velikosti 4,4mm. Ta podatek (gest. vrečka 2cm in plodek 4,4mm) pa odgovarja dejanski nosečnosti 6t2d, tako da mi je prestavila pdp za 6 dni kasneje. En G mi je razložil, da se vedno počaka do velikosti gest vrečke vsaj 2cm in da se šele takrat lahko nosečnost potrdi (ker mora biti plod že viden), pred tem pa se vse še čaka in ima čas se še pokazati. Glede na to, da greš ponovno v torek, bo do takrat vse jasno, ker sedaj vse skupaj bliskovito raste. In JA, čisto vse bo še ok, samo prehitro si bila na pregledu in dokler gest. vrečka nima 2cm ni nujno da se vidi. Pri meni je bila samo "senca", ki ima danes že srček.
|
|
|
|