Anonimen -> RE: Januarke 2010 (18.5.2009 15:27:57)
|
Pozdravljene januarčice 2010, Anonimna [sm=rak.gif] tukaj, sem vas prišla malo pozdraviti, najprej ČESTITKE VSEM NOVIM [sm=nosecka.gif], ki ste se pofočkale v zadnjih dneh! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Želim vam čimlepšo nosečnost! Nekatere pišete o [sm=nosecka.gif] znakih, druge jih kar malo pogrešate... No, lahko ste vesele, da vam ni slabo, saj je res butasto, ko ti je zjutraj in zvečer slabo, da ne moreš jesti, oziroma se siliš z neko hrano samo zato, da ti ni potem še bolj slabo od praznega želodca [sm=smiley13.gif] Jaz, recimo, imam apetit samo v popoldanskem času, pa še to bi jedla samo slane stvari, trenutno sem v fazi krompirja [sm=zmeden.gif] Ker so me tudi fajn dajali krči in špikanje, sem po nasvetu G začela jemati magnesol, po 2 zjutraj in zvečer in sedaj teh problemov nimam več. Imela sem tudi že nekaj rjavega izcedka, ampak se je po parih dneh umirilo. Enako je bilo v prvi [sm=nosecka.gif], dobila sem ga skoraj na isti dan. G je rekel, da so to verjetno hormoni [sm=nosecka.gif], ampak vseeno se rajši ne naprezam preveč. A je tukaj še katera, ki doji? Me zanimajo izkušnje z dojenjem v ponovni nosečnosti in tandemskim dojenjem. Imejte se lepo, uživajte na sončku in razmišljajte pozitivno [sm=smiley1.gif] Lp
|
|
|
|