grahek85
|
Zdravo! No, danes bi se pa še jaz pofočkala pri vas. Sicer sem hotela počakati do ponedeljka, ko imam prvi pregled, ampak me je malo strah, da takrat več ne bom mela za kaj pofočkat Podatki za seznam so 8.1.2010, 23 let (še 6 dni do 24 juhu ), 2 , 0 , Lj, 18.5.2009 Za sabo imam torej že en zgodnji ss v decembru, takrat smo prišli do 5 tednov, zdaj naj bi že dopolnila 6 tednov oz. že bila v sedmem. Me je pa strah, ker mi od prejšnjega četrtka ni bilo nič kaj preveč slabo, tako, kot bi mi moralo biti. Do tistega dne se je proti večeru pojavil tak butast občutek, ampak nič strašnega. Potem v četrtek mi je bilo slabo že dopoldne in sem mislila, da ne bom preživela vožnje s trolo Potem naslednjih nekaj dni zopet samo tisti bedast občutek v popoldnevu, zdaj pa še to ne vem več, če je. Sem že čisto zmešana tako da ne vem, ali me sekira psiha ali je to res to. No ja, mislim, da mi je zdajle kr res slabo, da ne bodo samo živčki... Drugače imam pa po novem ogroooooooomna prsa Drugače imam še kar majhne, tako da je moj ves srečen. Je pa res, da so tako občutljive, da itak nima veliko od njih in mi je zadnjič rekel "Ah, še ko jih mam jih v bistvu nimam" Pa bradavice imam tudi kot dve frnikule. No, vsaj to je ves čas enako, tako da se malo tolažim s tem in se cel dan šlatam, če me še vedno bolijo Pa težave imam s prebavo, ker sem skenslala kavo, ki mi po pravici povedano niti ne paše več. Pa sladko tudi ne, čeprav sem se prej komaj zadrževala. Mi pa ful paše jesti meso, sem čisto hecna. Prej mi je bilo 1x do 2x na teden čisto dovolj, zdaj se mi pa skos je kaka mortadela ali pačen piščanec No, tako. Za prvič mislim da bo kar dovolj. lp