|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
15.5.2009 21:08:22   
Teni_
Joj, mene je pa začela utrujenost dajat. Sem prej spala 2,5 uri. Ajaj.user posted image

(odgovor članu ThinLizzy)
Neposredna povezava do sporočila: 576
15.5.2009 21:20:37   
ThinLizzy
Jaz se po 8h zvečer sploh ne upam preveč udobno na kavč naštimat, me takoj zmanjkauser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 577
15.5.2009 21:23:20   
Teni_
user posted image user posted image user posted image  Ti verjamem. Jaz sem mislila, da zdaj ne bom mogla it, ker sem ob 19. komaj iz postelje prilezla, pa že imam neke težke oči.

Neposredna povezava do sporočila: 578
15.5.2009 21:38:12   
ThinLizzy
Ja sej. Ampak fora je, da sem jaz zanč clo probala it v postlo, kao spat, ob 8huser posted image . Ja, ja, nč ni blo, oči kt sova. Pol ure sem gledala v strop, pol sem šla pa raj nazaj na kavč. Sem se vsaj naspalauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 579
15.5.2009 21:40:21   
Teni_
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
15.5.2009 21:50:48   
ThinLizzy
Za dons mam pa plan. Potrpim do 22h, pol grem pa spečega otročiča pogledat. Da dobim navdih za spokojno spanjeuser posted image . Pa upam, da bo. Sej, če ne mi pa še vedno kavč ostane, a neuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 581
15.5.2009 22:03:52   
ThinLizzy
No tako. Ura je odbila 22h user posted image , jaz grem v svet sanj. Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 582
15.5.2009 22:05:12   
Teni_
Lahko noč. Jaz bom še malo vztrajala, ko lahko jutri bolj dolgo potegnem - bo ati zgodaj vstal z malima, ker je bolj jutranji  tip kot jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 583
16.5.2009 6:25:50   
Teni_
Dobro jutro!

Toliko o dolgem spanju, pol pa bom spet popoldan zaspala kot top.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.5.2009 6:27:42   
tinncyka
user posted image

dobro jutro souser posted image !! kako ste? ker naj bi omejili kavice vem častim nes kavice en zdrav sokecuser posted image
jaz sem zdajle pojedla zajtrk in moram šibam v službo do 15h.

lep pozdravček

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.5.2009 7:05:48   
nony
Dobro jutro ..Kako ste?Jaz sem totalno izmučena včeraj sem delala 12 ur in danes tudi ...ne vem kako bom zdržala.....moja jutranja slabost se nadaljuje...zdaj že do dnevne ne pridem več,direkt iz postelje na wc...user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.5.2009 7:23:59   
majčyca
Dobro jutro!
Jaz sem pred 1 uro izvedela, da sem vam lahko pridružim tukaj na tej temi, saj sem zagledala user posted image . Sploh ne znam opisat, kakšna sreča me je obdala, da sem skoraj jokala zraven user posted image Zaenkrat nekih znakov še nimam, razen tega, da sem imela prejšnji teden dneve, ko mi je bilo malo slabo čez cel dan. To bo najin 1. user posted image in jaz sem res vsa presrečna. Mojemu lubiju še niti nisem povedala, ker dela v tujini (ravno včeraj zvečer je šel nazaj user posted image ), tako, da ga bo čakalo lepo presenečenje doma (ker bom verjetno počakala z novičko, dokler ne pride nazaj domov, ker mu ne bi rada tega povedala po telefonu) user posted image
Po izračunu pa bi naj bila danes noseča 4T 1D in imam datum poroda 21.1.2010 user posted image
Pa čudovit dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.5.2009 7:25:54   
nony
čestitke...lepo nosečnost ti želim....user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.5.2009 7:28:41   
Teni_
majčyca čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

tinncyka, hvala za sokec.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.5.2009 7:30:18   
majčyca
punce, hvala za čestitke user posted image še vedno ne morem dojet, da se to res dogaja meni user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.5.2009 7:32:18   
Teni_
Sem zdaj še šla enkrat po internetu računat rok poroda, ampak pride drugače kot , sem si jaz izračunala.

Tinncyka - še te lahko prosim za eno spremebo na seznamu. Obljubim, da ne bom več, razen, če bo ginekologinja drugače povedala. Mi lahko prosim popraviš rok na 21.01.2010.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.5.2009 7:43:27   
grahek85
Zdravo!

No, danes bi se pa še jaz pofočkala pri vas. Sicer sem hotela počakati do ponedeljka, ko imam prvi pregled, ampak me je malo strah, da takrat več ne bom mela za kaj pofočkatuser posted image

Podatki za seznam so 8.1.2010, 23 let (še 6 dni do 24 juhuuser posted image ), 2user posted image , 0user posted image , Lj, 18.5.2009

Za sabo imam torej že en zgodnji ss v decembru, takrat smo prišli do 5 tednov, zdaj naj bi že dopolnila 6 tednov oz. že bila v sedmem. Me je pa strah, ker mi od prejšnjega četrtka ni bilo nič kaj preveč slabo, tako, kot bi mi moralo biti. Do tistega dne se je proti večeru pojavil tak butast občutek, ampak nič strašnega. Potem v četrtek mi je bilo slabo že dopoldne in sem mislila, da ne bom preživela vožnje s trolouser posted image Potem naslednjih nekaj dni zopet samo tisti bedast občutek v popoldnevu, zdaj pa še to ne vem več, če je. Sem že čisto zmešana tako da ne vem, ali me sekira psiha ali je  to res to. No ja, mislim, da mi je zdajle kr res slabo, da ne bodo samo živčki...
Drugače imam pa po novem ogroooooooomna prsauser posted image user posted image Drugače imam še kar majhne, tako da je moj user posted image ves srečen. Je pa res, da so tako občutljive, da itak nima veliko od njih in mi je zadnjič rekel "Ah, še ko jih mam jih v bistvu nimam"user posted image user posted image user posted image Pa bradavice imam tudi kot dve frnikule. No, vsaj to je ves čas enako, tako da se malo tolažim s tem in se cel dan šlatam, če me še vedno bolijouser posted image
Pa težave imam s prebavo, ker sem skenslala kavo, ki mi po pravici povedano niti ne paše več. Pa sladko tudi ne, čeprav sem se prej komaj zadrževala. Mi pa ful paše jesti meso, sem čisto hecna. Prej mi je bilo 1x do 2x na teden čisto dovolj, zdaj se mi pa skos je kaka mortadela ali pačen piščanecuser posted image

No, tako. Za prvič mislim da bo kar dovolj.

lp

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.5.2009 9:40:46   
tweety83
Hvala za čestitke....

Evo da lahko dopolnite moje podatke - stara  sem 26, prvič noseča in to bo moj prvi beby.

papa

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.5.2009 10:47:26   
miklarom
majčyca - čestitam srečka user posted image , to pa je lepa novicauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.5.2009 11:01:50   
tuliipa
jutro user posted image !!
no sej sem že kar en čas zbujena, samo sem se lotla malo pospravljat po hiši, pa sem komaj sedaj prišla do računalnika.
danes grem v 7. teden... user posted image user posted image špikanje se je malo razredčilo, čeprav ko zaboli pa zaboli... o slabostih ne duha ne sluha.

mayčica
na pa smo res so-nosečke... vidiš, se nisem zadnjič zmotla! user posted image user posted image čestitam!!!
grahek85 čestitam!!!! kar pozitivne misli!! mislim, da smo vse malček v strahu, če je vse v redu...

Zala01
kot je ThinLizzy že omenila se laneno seme da v jogurt - al zvečer pa se ga zjutrej poje al pa pred službo pa ga potem popoldne poješ. Samo pazi, da na en navaden jogurt daš eno malo žličko... jaz sem enkrat velike uporabljala, pa si lahko misliš kaj je bilo potem.... user posted image user posted image

Žaži moj je tudi včeraj palačinke pekel... user posted image zgleda, da je bil prou dan za palačinke...
Jaz tako nimam nič domišljije za ta kosila.... user posted image jst bi najraje vsak dan jela pašto s tuno, moj pa prisega na meso...user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.5.2009 11:20:34   
grahek85
Za tiste, ki vas muči prebava, zna pomagati tudi kefir ali v ekstremnih primerih kislo mleko. Jaz sem že tako bolj zaprta celo življenje, pa sem si zadnje čase končno uredila prebavo s kefirjem, ampak od mlekarne krepko, ker je edini, ki ga res delajo iz kefirjevih kristalov (kolegica je delala tam prek študenta in mi je potrdila). Če je res hudo, je pa pol litra kislega mleka na enkrat res kot odvajalo... Sam zna pa tudi fino črvičit.
Drugače mi je pa pomagalo to, da sem se nehala nalivati s kavo. Sem jih popila po 4, 5 na dan in očitno je bilo telo že tako navajeno, da mu nekaj skos pomaga pri prebavi, da je blo samo od sebe že čisto leno. Ko sem zmanjšala na 1 kavico, je pa tista potem toliko bolj prijelauser posted image Po vmesni krizi sveda. Takrat je blo pa res hudouser posted image  

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.5.2009 11:26:32   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

danes grem v 7. teden... user posted image user posted image špikanje se je malo razredčilo, čeprav ko zaboli pa zaboli... o slabostih ne duha ne sluha.

Super, pa se takoj malo bolš počutim. Očitno sva midve čisto skupaj po trajanjuuser posted image Je fino, ko se lahko tako malo primerjamo med seboj, res pomagauser posted image

Sem pa res pozabila napisat, da sem vas vseeno ves čas brala, čeprav nisem do danes še nič napisala. Mi je pa res zelo všeč, da si bomo lahko delile izkušnje in lepe trenutke, pa verjetno tudi kake slabe. Bodo toliko lažjiuser posted image

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.5.2009 11:27:36   
ursulina
dobrodošle nove januarčice! se nas bo res veliko nabralo!!!

meni ni nič slabo, samo totalno zmešana sem glede hrane... imam konstanten PMS... slano, sladko bi jedla non stop... kriza. user posted image  bom morala mal pazit, da ne bom preveč kil nabrala že v prvih mesecih... pri prvem user posted image  sem dobila 14 kg, kar je normalno... upam, da zdaj ne bo kaj več, ko me toliko heca moja pikica... user posted image

laneno seme je res super... jaz sem tudi kar po žlički pojedla in spila čez kozarec vode, ker mi jogurt ne diši preveč, pa isto deluje...

< Sporočilo je popravil ursulina -- 16.5.2009 11:28:45 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.5.2009 12:03:42   
tuliipa
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Super, pa se takoj malo bolš počutim. Očitno sva midve čisto skupaj po trajanjuuser posted image Je fino, ko se lahko tako malo primerjamo med seboj, res pomagauser posted image

ja res pomaga... to je moja prva nosečnost in sem bolj panična kot sem mislila, da bom. čeprav v primerjavi z nekaterimi, ki upajo na otročka leta in leta, se mi zdi da je teh mojih 14 krogov vseeno trajalo večno.... in se potem res bojiš, če se bo obdržalo..
sej potem sem sama na sebe jezna, zaradi teh črnih misli ampak tudi te ti pridejo kdaj na misel... ampak vse bolj poredko. user posted image

se mi pa zadnje čase ti dnevi tako grozno vlečejo.... verjetno zato, ker ne morem pričakati 8.6. in mojega prvega UZ... in še sva rekla, da bova domačim in prijateljem rekla komaj po pregledu, tako, da komaj držim to sebi... user posted image user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.5.2009 12:09:17   
Maisha
Dober dan srečke user posted image
Dobrodošli majčyca in grahek85

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?