|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
14.5.2009 12:48:01   
Maisha
Punce, nekaj mi povejte.. A vse jemljete tablete (ala Elevit in podobne zadeve)?
Ko sem moji G. omenila, da delava na user posted image mi ni nič rekla da naj jih jem.. pa vidim, da vas je kar nekaj jemalo tablete že pred nosečnostjo...
Sicer jo bom vprašala na pregledu (29.5), ampak me kar malo skrbi..saj ni nič narobe, če jih do takrat ne ali pačuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.5.2009 12:49:43   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

h
ka Žaži ka zdaj jih res vidiš??
aja to sem ti pa pozabla povedat da moreš iti pod nick!!user posted image  če daš pod podpis se ne vidi ampak je samo povedavauser posted image !!

ka zdaj sem ti lepega nardila??

Sedaj vse vidimuser posted image . Lepo si naredila, edino zjutraj mi je kazal da sem noseča 20t, tako da sem ticker popravila. Tisti fižolček v krogcu je prav posrečenuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.5.2009 12:50:23   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

h
ka Žaži ka zdaj jih res vidiš??
aja to sem ti pa pozabla povedat da moreš iti pod nick!!user posted image  če daš pod podpis se ne vidi ampak je samo povedavauser posted image !!

ka zdaj sem ti lepega nardila??

Sedaj vse vidimuser posted image . Lepo si naredila, edino zjutraj mi je kazal da sem noseča 20t, tako da sem ticker popravila. Tisti fižolček v krogcu je prav posrečenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.5.2009 12:52:05   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

Punce, nekaj mi povejte.. A vse jemljete tablete (ala Elevit in podobne zadeve)?
Ko sem moji G. omenila, da delava na user posted image mi ni nič rekla da naj jih jem.. pa vidim, da vas je kar nekaj jemalo tablete že pred nosečnostjo...
Sicer jo bom vprašala na pregledu (29.5), ampak me kar malo skrbi..saj ni nič narobe, če jih do takrat ne ali pačuser posted image

priporoča se da se jemle elevit  mesece pred zanosivijo... jaz sem jih začela jemati ko sem zvedela za nosečnost... drugače mi je pa setra rekla da naj jih začnem jemati ko sem klicala za pregled.

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.5.2009 12:52:32   
Žaži

Takoj po folno kislino v lekarno. Tifol vzemi, ima 400mg folne kisline.

Jaz jemljem Tifol in Centrum. Centrum sem imela že prej doma, ko sem naredila test pa sem šla še po Tifol. Ko oboje pojem pa bom vzela Centramed mami za do konca ali pa kaj podobnega.
Pri nas G celo vpraša ko kličeš za pregled če že jemljem folno kislino.

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.5.2009 13:26:16   
polkadus
Oj, kako ste danes? Dobrodošle nove nosečkeuser posted image . Jaz jem folno tudi od takrat, ko sem test naredila, ampak mislim, da ni panike, če začneš kasneje. Imam pa drug teden dopust in komaj čakam že, drugače bi pa ka r bolniško užgala, sem tok crknjena in samo čakam, kdaj grem na wc bruhat. Lepo se mejte, januar bo pa res pestro v porodnišnicahuser posted image .

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.5.2009 13:40:12   
Maisha
Ja pol pa res morm stopit do lekarne.. sam je pa res čudna G. in sestra, da mi nobena ni tega omenla...

(odgovor članu polkadus)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.5.2009 13:40:32   
miklarom
ja, jaz tudi jem tabletke, samo jaz imam ELEVIT, k so mi te priporočali v MB, ker imajo vse vitamine

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 483
14.5.2009 13:43:02   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ja, jaz tudi jem tabletke, samo jaz imam ELEVIT, k so mi te priporočali v MB, ker imajo vse vitamine

Pa ja, saj je vse podobna pašta, Elevit, Centrum, Centramed.......važno da se nekaj jemljeuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 484
14.5.2009 13:47:41   
polho3006

Jaz sem jemala Elevit od februarja, pa do...nekje 14 dni nazaj sem ga nehala jemati ker...preden sem zanosila mi ni povzročal nobenih stranskih učinkov, potem pa...najprej sem mislila da je nespečnost ponoči, grozen občutek vročine, potenje in zaspanost čez dan.... pač posledica nosečnosti, potem me je začelo nekaj ur po tistem ko sem vzela tableto noro zvijati po trebuhu, tako da sem bila že panična da je kaj narobe z mojim user posted image  in nato DRISKA. In to se je je ponavljalo vsak dan, potem pa sem dva dni zapored pozabila vzeti tableto in glej...ponoči spala kot ubita, prebava se je umirila, ko se spomnim da sem nekaj pozabila in spet vzamem tableto in...po nekaj urah spet grozno zvijanje driska...takrat sem pomislila da je mogoče za te tegobe kriv elevit. Sem za nalašč naredila še en poiskus. Nekaj dni nisem jemala, potem pa spet in rezultat spet enak, tako da...HVALA LEPA!!
Bom šla po Tifol...me je pa kar strah da bi po njih tudi driskala in bila spet čistouser posted image .

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.5.2009 13:57:20   
Anneri
Jaz jem tifol - sem ga začela jemat pred kakšnim tednom.

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.5.2009 14:04:14   
TiSta
Dobrodošle vse nove januarčiceuser posted image user posted image user posted image

Jaz jemlem Centramed mami, saj sem ga že celo prvo nosečnost in sem imela vedno zelo dobro kri in hemoglobin!
Pa tud med dojenjem sem jih jedla vsaj par mesecev, glede na to da so notri vsi potrebni vitamini jih bom tudi tokrat! Nanese pa cenovno kar nekajuser posted image

Ej a se katera vozi s kolesom od kar je zvedela za nosečnost. Mi smo nedolgo nazaj nabavili sedež za malega in ga imam na kolesu, tko da se kar precej vozimo okrog-mestna vožnja. Sem se v prvi nosečnosti kar dolgo vozila, pa vem da sem jih ves čas poslušala od babic, češ da to pa ni v reduuser posted image

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.5.2009 14:09:06   
Žaži
Jaz tudi Elevita nisem dobro prenašala, sem pa to ugotovila šele takrat, ko sem prešaltala na Centramed mami. Pa še cenejši je Centrameduser posted image .

TiSta, s kolesom nimam iskušenje, vendar menim da ti sedaj na začetku nosečnosti res ne more škoditi kolesarjenje, odsvetujejo ga zato, ker nimaš več dobrega ravnotežja, ampak to sigurno ne velja za sedaj, ko se nam niti še ne pozna da smo user posted image .

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.5.2009 14:15:37   
ThinLizzy
Dobrodošle nove user posted image .

Folno kislino je priporočljivo jemati pred zanositvijo in 2-3 mesece po zanositvi. Sem šla prov v staro materinsko gledat, ker vem, da me je sestra v prvi nosečnosti vprašala, če sem jo jemala.

Kar se vitaminskih dodatkov tiče jemljem New Life(vitamini prilagojeni nosečnicam in doječim materam) proizvajalec pa je CaliVita. Jih dobro prenašam, itak pa so ti vitamini na narejeni naravni bazi in niso sintetični. Upam, da sem se prav izrazila.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.5.2009 14:24:36   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: TiSta

Dobrodošle vse nove januarčiceuser posted image user posted image user posted image

Jaz jemlem Centramed mami, saj sem ga že celo prvo nosečnost in sem imela vedno zelo dobro kri in hemoglobin!
Pa tud med dojenjem sem jih jedla vsaj par mesecev, glede na to da so notri vsi potrebni vitamini jih bom tudi tokrat! Nanese pa cenovno kar nekajuser posted image

Ej a se katera vozi s kolesom od kar je zvedela za nosečnost. Mi smo nedolgo nazaj nabavili sedež za malega in ga imam na kolesu, tko da se kar precej vozimo okrog-mestna vožnja. Sem se v prvi nosečnosti kar dolgo vozila, pa vem da sem jih ves čas poslušala od babic, češ da to pa ni v reduuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.5.2009 14:25:34   
miklarom
pa kaj je zdaj s tem rr -om, sploh ne grejo strani naprejuser posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.5.2009 14:29:11   
ThinLizzy

Kolesarjenje, če ti paše in se dobro počutiš, po mojem ni ovire. Znanka se je, ko je bila noseča z dvojčki, praktično do konca vozila s kolesom...

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.5.2009 15:44:23   
neon
Jaz sem tudi na Tifolu, in to šele od takrat, ko smo zagledali +.
Mislim, da ni panike, ker se je potrebno vprašat, kako smo pa me vse normalne, pa verjetno včasih ni bilo toliko govora o tem.
Ja, mi pa povzroča slabo vest, ker so mi priporočili folno kislino, takoj, ko sem povedala, da smo dali kontracepcijske tabletke stran, začela sem pa dosti kasneje.
Ah, ta medicina......user posted image

Imamo se radi

(odgovor članu ThinLizzy)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.5.2009 15:48:39   
neon

meni se pa sploh ne da s kolesom naokol, čeprav moj full navija, da greva na potep.

Je pa res, da mislim, da ne more škodit, mal rit premigat user posted image

Imamo se radi

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.5.2009 16:53:03   
neon
Tinnckya

Tale tabelca tebi uspeva zelo dobro!
Imam pa vprašanje zate, strokovnjaček

Kako lahko vnesem podatek katera nosečnost je to, in koliko otrok imam ter iz kje sem?

lp

Imamo se radi

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.5.2009 17:30:49   
pikica36
jaz jem tifol. do zdaj sem jemala neki podobnega kot je elevit(z vsemi ostalimi vitamini)ko mi je zmanjkalo pa sem kupila tifol.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.5.2009 17:31:16   
Anonimen
A krčev nima pa nobena... Men skos odspod nekaj špika in boli... user posted image sem 6 tednov in 4 dni pa me skos nekaj špika in boli spodnji del... user posted image

(odgovor članu neon)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
14.5.2009 17:35:39   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: neon

Tinnckya

Tale tabelca tebi uspeva zelo dobro!
Imam pa vprašanje zate, strokovnjaček

Kako lahko vnesem podatek katera nosečnost je to, in koliko otrok imam ter iz kje sem?

lp

če hočeš ti lahko jaz napišem!!!user posted image  drugače gre pa samo takole: tam ko je seznam na isti strani prevlečeš z modro(delaš z miško) nato desni klik in kopiraj... nato pa odspodi pritisneš na odgovori in se ti odpre okenček in nato spet desni klik in prilepi... ter pri svojem imenu spremeniš podatke...user posted image aja kopirat moraš zadnji seznam!!

pa veselo na delo če pa kaj ne veš pa seveda vpraši!! zato sem tukajuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 14.5.2009 17:41:20 >

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.5.2009 17:37:56   
tinncyka
hehe ta RR pa ima danes pdvigeuser posted image user posted image  ka ste opazile da TiSta še kolendarček in sliko od Žaži pod imenom... nekaj se heca danes RRuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 14.5.2009 17:45:59 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.5.2009 17:40:26   
tinncyka
.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?