|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
1.9.2009 11:08:24   
Anonimen
oj punce

Po daljsem casu,se se tu malo oglasimuser posted image .
Imam danes morfo,pa sem vsa na trnih.Se mi ze dva dni sanja o dojencku,prejsnjic morasto,da bo revcekuser posted image ,danes o imenih...upam,da bo vse v redu,da se vidi spol,pa...
Zazi,mislim,da je 24 t ze kar malo pozno,vsaj tako je moj g zagotavljal,in mi dal termin tako zgodaj.
Kako vas kaj na vodo?Mene non stop.Ponoci grem najmanj 2x,zraven me pa se tolk zeja,se pocutim cist dehidrirano.Vceraj recimo,ko sva sli s tamalo na sprehod,pa sem malo hitreje hodila po klancu dol,me je prijelo ze po 10min,s tem,da sem sla doma,potem pa spet cez kakih 15min,pa to tako,kod da ne bi sla ze pol dneva.se dobro da je bil okoli gozdicek,pa malo ljudi,ker je bilo proti veceru...tut pit si ne upam zunaj,ce v blizini ni kakih wc-jev.
Drugace pa dojencek veselo brcka,se posebej kadar sem na kompjuterju,ce sedim v avtu,ali zvecer,ko se zvalim pred tv.Ti obcutki so res nekaj najlepsega.Sama nosecnost mi niti ni,komaj cakam da rodim,le te brcike bi pa obdrzalauser posted image .

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
1.9.2009 11:16:42   
Žaži
Kleopatra, vse bo v najlepšem redu, sanjamo pa pa velikokrat tisto, česa nas je nekje globoko v nas strah in si tega niti ne upamo res premišljevati, zato nam na plano pride v sanjah podzavest in imamo take sanje. Jaz sem imela celo prvo nosečnost take sanje, da bo nek invalid, pa zaostal, pa da bo imel neko čisto majhno glavo, ali pa vodenasto glavo......mah, včasih me je že bilo strah iti spatuser posted image . Pa imam doma tako zdravega dveletnika, da kar poka po šivih od energije in zdravjauser posted image .
No, saj priznam, da bi jaz tudi potrebovala kak spodbuden govor, mene je strah, da bo kaj narobe že od samega začetka, ko me je g na čiščenje pošiljala, da itak iz tega nič ne bo, pol se pa sprašujem, da kaj če je vseeno kaj narobe, ker je tako pozno oživeluser posted image , ker glede na zadnji spolni odnos je res kar malček čudežno vse skupajuser posted image . No, pol ga pa moj mali čudež imenujemuser posted image user posted image .

Pijem pa jaz veliko premalo in me ledvica bolijo, pa urin imam temne barve, pa se še kar ne morem prisiliti piti, pa vem da bi moralauser posted image . Jutri pa bom itak kregana pri g, ker bom sigurno imela zanič urinuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
1.9.2009 11:27:00   
Anonimen
Zazi,hvala.user posted image Saj vem,da sanje nic ne pomenijo,samo je dan vseeno pokvarjen,pa potem ves cas nekaj razglablamuser posted image .
Kaj ti si imela taksne prebleme na zacetku?Glede cudezne zanositve...jaz pravim da je moja ruga puncka cudez.13let razlike,2 leti nic prijelo,potem koooncno zanosila,sem probala test,kar tako,je postalo ze navada,pa ga obrnila narobe in je vseeno pokazal plusek.Me je skoraj kap.Na zalost je potem prislo do ss,pa vmes se bolnica...no,po 2m sem spet zanosila,in evo cudez.
Ti se pa ravn tako nic ne obremenjuj,ce je do zdaj vse v redu,bo tudi vnaprej.Po morfi bomo pa sploh vse bolj vesele.user posted image
Za cas zanositve,pa tudi jaz nisem ziher,oz.sploh ne vem,ker ne vem kdaj-na kateri dan,je bila zadnja m.user posted image

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
1.9.2009 11:36:46   
Žaži
Kleopatra, zgleda da si se nam malo kasneje pridružila, moja zgodba je na kratko taka, da me je moja g. na prvem pregledu poslala naslednji dan na čiščenje, ker je določila, da iz tega nič ne bo, da bi srček že moral biti glede na zadnji spolni odnos (slučajno sem vedela, ker sva s tamalim po tem šla na počitnice za 1.maj sama in sva nazadnje en dan pred tem). In ker kar nisem hotela verjeti, sem šla čez 5 dni še na en pregled drugam in je plod čudežno oživel. No, veliko je še okoli te zgodbe, ampak point je ta, da če b g poslušala, ker ona pa že ve, bi tega otroka splavila, če nebi poslušala notranjega glasu in se ji zoperstavila. Mi je pa takrat tudi že dala napotnico za naslednji dan in rekla, da nimamo več kaj čakati, po tem, ko sem jo prosila, da bi še vseeno en teden počakala......user posted image user posted image
No, pa čudež je tudi zato, ker sva prvič potrebovala 2 leti in zdravljenje, sedaj pa sva se samo pogovarjala o tem, da bi počasi letos začela delati drugega, ker pač pri nama dolgo traja in sem zanosila že kar po tem pogovoru. Dobesednouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
1.9.2009 11:45:34   
ellie
Danes pa ste se razpisale...se vidi, da je konec počitnicuser posted image

Meni tista kitajska napoved kaže user posted image . Ampak temu nič ne zaupam, ker drži samo v dobrih 50%user posted image  čeprav imam vseeno nek filing, da bo punčka. Dolgo se skriva, pa tista verižica mi je napovedala punčko, pa tisti izračun po rojstnih datumih, pa ena vedeževalkauser posted image  no, bomo videli..

Žaži sej ne vem, kako je res s to morfologijo...ko sem napisala od 22.-24. tedna. Ampak meni tak piše na napotnici...pa sem pač po tem sklepalauser posted image  očitno vsak G naroča drugače. Mogoče se vsak pri drugih tednih tega pregleda znajde najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
1.9.2009 11:48:46   
Anonimen
ja,sem res malo kasneje prisla.
Grozno no,se dobro da si pocakala in sla na se en pregled.Sicer sem pa ze veckrat na rr brala,kako se ni videlo srcka,pa so punce ze na ciscenje poslali,niso sle,na naslednjem pregledu pa je bilo vse v redu.Res ne razumem g,saj morajo vedeti da se lahko se vse spremeniuser posted image .
Kakorkoli,dobro,da se je pri tebi tako lepo izteklo.In imata z mozem popolnoma prav.To detece bo cudezuser posted image
Glede zanositve sva kar na istem.So nama obema rekli da ne bova vec mogla imeti otrok..on sploh ne,jaz pa le umetno.Pa evo,tamala komaj eno leto in sem spet nosecauser posted image

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
1.9.2009 11:49:01   
nincrli
Jao te sanje ja... Pa men že čez dan lovijo kakšne user posted image misli in pol si govorim kak sem butasta, da je vse ok...

Drugače pa sedaj ne rabim tolikokrat lulat proti prvemu tromesečju. Ponoči grem 2x ampak to sem hodla že pred nosečnostjo, ker zelooo veliko pijem. Vedno imam vodo pri sebi pa skos neki pijem in mi je čist vseen, če morem 100x na wc...

žaži ti si kot moja mama, ona tud tak malo pije, pa še kadi in bi mogla več piti, posebej poleti. Ko sem jaz doma ji kar vodo skos nalivam.

No po eni strani je pa prav, da te gin krega, ker dehidracija je slaba zate in user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
1.9.2009 11:53:54   
Anonimen
Glede pitja...no,tega,da ene nikakor zadosti ne pijete,nikakor ne razumem.Sama moram imeti ves cas vodo ob sebi,zunaj nujno,sicer mi grozi dehidracijauser posted image .Zazi alo,hitro kozarec vode popij,potem pa nazaj na januarkeuser posted image .

Kitajska tabela mislim da meni vedno pokaze puncke,potem tabela rojstnih datumov pa mi je prejsnji dve pravilno pokazala,zdaj kazeuser posted image ,in naj bi biliuser posted image do leta 2014user posted image

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
1.9.2009 11:58:03   
alex17
hvala Žaži za izčrpne informacije! jaz sem šla po morfologiji malo v Baby center in se prav tako na prvi pogled zagledala v sivo-črnega GT3 user posted image sem šla potem še mal druge pogledat, pa so mi vsi zgledal kr neki... je sicer res malo dražji (okol 460 € brez košare, ki pride še ca 170 €, sam jo rabim ker bo zima), sam po moje ga bom kupila - verjetno se splača preko spleta direktno pri firmi nabavit?
mene pa tok firbec matra, kak zgleda moj piki, da bom verjetn kar šla na 3D! user posted image pa upam, da se bo kaj videlo... bom šla najbrž kar v PO porornišnico in obenem še malo pogledala, kaka je, ker se odločam med njo in Trbovljami... torej dve muhi na en mah user posted image drugače pa kr pridno brca in res je to najlepši občutek, kar jih poznam user posted image user posted image user posted image moj komaj čaka, da bo tudi on kaj čutil, pa še ne more...

pozdravček!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
1.9.2009 12:03:04   
Anonimen
Sama grem ravn tako na 3D,sem sla ze prejsnjic,pa je tamala zehala,pa s prstkom si po usesku brskala...lep spomincek.
Vozicek imam tudi namen nov kupit,ker mi zdajsnji ni vsec,bi rada trdo kosaro,kak Concord,Chicco...sicer pa nekaj fejst dragega ne nameravam,ker itak ga bom uporabljala le kaksno leto,potem pa marelo.So ti veliki prevec okorni,tezki,v avtu zavzamejo ogromno prostora...no,zdaj se pa poslavljam,ker se mi je Marisa zbudila.
Lepo se imejte,pa okoli 17h,ce se spomnite,drzite pestiuser posted image

(odgovor članu alex17)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
1.9.2009 12:05:45   
ksenci
sej se vrjetno vse skoz obremenjujemo z nečim. jz se obremenjujem kr moram jest lekadol, pa ni najboljš zauser posted image . moram pa ga jemat, ker mi šivi na operiranem palcu ne celijo kot bi morali in imam zatekel rdeč prst. me je kr strah, kr se ne zdravi okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
1.9.2009 12:05:51   
Gwendolen
Oooo, a ste pri spolih? user posted image Ha ha ha, mene tudi matra, kdo se skriva v mojem trebuhu. Pa imava morfologijo šele čez 14 dni in bo treba počakati do takrat. Če bo dete sploh hotelo pokazati. Atija še bolj firbec matra, mene pa v valovih - včasih si ful želim vedeti, včasih pa mi je čisto vseeno, če zvem, ko rodim. Ah, ja. Nosečnostna nihanja, pač.user posted image

Meni kitajski koledar napoveduje punčko, neki izračun po rojstni datumih tudi punčko, še en tretji izračun, ki ga je opravila ena prijateljica tudi punčko, drugi prijateljici se je sanjalo, da sem rodila punčko, jaz imam tudi že od začetka občutek, da je punčka. Samo moja mami pravi, da je fantek. Hmmmmm. Bomo videli čez 14 dni.user posted image

lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
1.9.2009 12:08:45   
alex17
meni je pa kitajski horoskop napovedal fantka, pa 3x se mi je sanjal o fantku, pa vsi ki se kao na to spoznajo, so mi napovedal fantka - in evo, na morfologiji so se kar lepo videla jajčka user posted image baje da če imaš lepo kožo brez mozoljev, bo fantek - no zame to drži, upam...user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
1.9.2009 12:51:12   
Gwendolen
Ha, jaz imam pa prvič v življenju toliko mozoljev in flekov... Še v puberteti nisem bila mozoljasta in sem bila totalen baby-face. Zdaj pa takole. Po tej logiki bi tudi morala biti punčka, ali kako??? user posted image He he, saj meni je vseeno, samo da bo vse v redu z detecem.

Alex, sem pa videla, da se odločaš med Trbovljami in Postojno! Kako pa to? Ker sem videla, da si iz Litije pa to. Jaz sem tudi iz okolice Litije, pa se mi zdi Postojna daleč. Samo zato me zanima. Jaz sem se pa zaenkrat tako odločila: če se začne pred 36. tednom, grem v LJ, če pa potem, pa v Trbovlje. Ker sem čisto na sredini in je časovno do obeh enako. In bi šla samo zato v LJ, da bi bila bliže EINT, če bi bilo že treba. Trkam, da ne bo treba. Ker se mi zdi, da v LJ to vse bolj po tekočem traku šibajo... Ko bereš, da se na dan rodi po 20-25 otrok v LJ... Meni to deluje tako, kot da si tam zanje samo številka, ker drugače skoraj ne more biti oz. si ne morem predstavljati.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
1.9.2009 12:54:48   
Žaži
Sem se že potrudila in popila en liter vode, to je edino, kar mi sploh paše piti, vse kar ima okus mi nekako ne gre, sicer pa superca, voda je tako najbolj zdrava. Se danes zalivam za vodo, da ne bo že jutri urin na prvi pogled pretemenuser posted image . Pišuka, okoli kepe bi se morala sama sebe, ker vem da ni prav, da ne pijem dovolj, potem se mi pa vrti in podobneuser posted image .

Joj, mene jutri na morfologiji kar kap in se iz mize zvrnem, da mi reče, da bo punčka, ker sem se sedaj že tako na fantka naravnala, da ga že po imenu kličem (predvsem zaradi tamalega, da se navadi imena in dojenčka) in sem od prijateljic dobila kupe cunjic in da mi reče da je punčka....ufa, ufa.......je pa hecno, jaz skoz trdim da je fant, mož pa ne, da je punčka in potem imava take prisrčne prepirčke, ko eden trdi eno in drugi drugo in se reživa seveda zravenuser posted image . No, saj potem bi se pa on jutri iz ordinacije odsmejaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
1.9.2009 13:44:10   
MMMojca
Zdravo,

kdaj pa je za januarke primeren čas za materinsko šolo - oktober je še prezgodaj - mogoče november? Rok imam pa po 20. januarju. Kakšen je sploh način prijave v šolo?

Lep dan vsem!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
1.9.2009 13:47:33   
nincrli
Jaz sem se odločila, da kupim vse v nevtralnih barvah, ker ka te veš... Čeprav mi je gin slikala palčko, da se ja vidi, da je fantek user posted image Zraven pa rekla verjetno bo pubec. Aha verjetno...user posted image user posted image slikala pa zato, da ma dokaz, da se je takrat tak vidlo user posted image

Ma saj bo fantek, že itak skos vem da bo user posted image

Uuu žaži to pa ni dobro, da se ti vrti ker ne piješ... ja kar sili se, pomoje bo telo sčasoma samo zahtevalo, da piješ in boš skos žejna, kot smo nekateri user posted image Men se zdi, da včasih pijem kar iz navade ne zaradi žeje...

Nekak imam občutek, da je danes trebuh večji kot je včeraj bil, saj se ne more kar čez noč povečt, al pa tud. Al pa jaz danes iz drugačne perspektive gledamuser posted image al pa je zaradi oblačil... kr nekiuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
1.9.2009 13:48:46   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Zdravo,

kdaj pa je za januarke primeren čas za materinsko šolo - oktober je še prezgodaj - mogoče november? Rok imam pa po 20. januarju. Kakšen je sploh način prijave v šolo?

Lep dan vsem!

jaz grem verjetno oktobra. pri nas vem da se začne vsako prvo sredo v mesecu pa mislim, da sam tja prideš in se takrat prijaviš...

Optimism always works!!!

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
1.9.2009 13:55:27   
D.anna 76
Hoj,
Sem bol malo tukaj, no ja upam da ne zamerite.
Je ena sedaj omenila MATERINSKO ŠOLO pa me zanima če morda katera ve, če mora it moj partener ponovno v MATERINSKO ŠOLO, da bo lahko prisostvoval porodu, saj je bil v šoli v marcu 2008 in v juniju 2008 prisostvoval porodu najinega Maksa.
Jaz v šolo ne nameravam it,saj imam tisto tapravo šolo že za seboj in po enem letu intenzivnega učenja in prakse znanje ni še ušlo iz spomina, ne vem pa kako je z potrdilom za partnerja?!

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
1.9.2009 14:13:13   
Žaži
D.anna, kolikor vem, oz. sem takorekoč prepričana, da mu ni treba ponovno v materinsko šolo. Jaz ne bom šla, pa mož tudi ne, sva bila 2007 leta in je tudi bil pri porodu (celo pri CR so ga zraven pustili) in se mi ne ljubi še enkrat, ker menda me spomin še ni zapustil kako popek očistitiuser posted image .
Bom pa ponovno v Po rodila in niso niti prvič po potrdilu spraševali, pa ga je imel s seboj, pa kolegica, ki je rodila prvič na isti dan kot jaz in sedaj drugič pred kratkim ni šla ponovno, seveda tudi on ne in je bil pri CR lahko zraven.

V materinsko se pa pri nas nismo nič priavile, na oglasni deski pri g je napisamo kdaj se prične in pač prideš, tam pa povejo potem nadaljni urnik srečanj. Sem pa bila enkrat v tem času nosečnosti, ker je potem bilo dolgo vroče poletje in mi ni bilo do kuhanja tamuser posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
1.9.2009 15:30:22   
ksenci
v  celju pokličeš v ZD in se naročiš na materinsko šolo. midva sva bila lani, tako da letos ne nameravama it. če pa rabi moj kakšno potrdilo, da bo lahko zraven pri porodu pa ne vemuser posted image kr prvič je samo dala štempelj v materinsko knjižico. po moje ni važn, kr itak očki plačajo, da so lahko pri porodu.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
1.9.2009 15:54:00   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Ha, jaz imam pa prvič v življenju toliko mozoljev in flekov... Še v puberteti nisem bila mozoljasta in sem bila totalen baby-face. Zdaj pa takole. Po tej logiki bi tudi morala biti punčka, ali kako??? user posted image He he, saj meni je vseeno, samo da bo vse v redu z detecem.

Alex, sem pa videla, da se odločaš med Trbovljami in Postojno! Kako pa to? Ker sem videla, da si iz Litije pa to. Jaz sem tudi iz okolice Litije, pa se mi zdi Postojna daleč. Samo zato me zanima. Jaz sem se pa zaenkrat tako odločila: če se začne pred 36. tednom, grem v LJ, če pa potem, pa v Trbovlje. Ker sem čisto na sredini in je časovno do obeh enako. In bi šla samo zato v LJ, da bi bila bliže EINT, če bi bilo že treba. Trkam, da ne bo treba. Ker se mi zdi, da v LJ to vse bolj po tekočem traku šibajo... Ko bereš, da se na dan rodi po 20-25 otrok v LJ... Meni to deluje tako, kot da si tam zanje samo številka, ker drugače skoraj ne more biti oz. si ne morem predstavljati.

O jaz sem bla tudi iz okolice Litije. Sedaj pa že kar vrsto let živim v Ljubljani.

Prvič sem rodila v Postojni in mi je blo veliko stvari fajn v primerjavi z Ljubljano. Sedaj v drugo pa ne vem. Edina stvar, ki mi je v Lj bolj mikavna je to, da greš prej domov.
Ker sem imela CR se mi je tisti teden ležanja na oddelku ful vlekel in sem komaj čakala, da pridem domov, da mi bo vsaj kdo lahko Evo podal v posteljo, da ni blo treba skos vstajat in samo sede dojit, ker se v P niti slučajno nisem mogla sama namontirat z malo na posteljo.

Verjetno bo končna odločitev padla, ko bom vedla, ali bo CR spet ali ne. Ker naravno rodit bi šla pa še enkrat v Postojno. Tam si res človek, ne številka. Vse sestre so recimo vedle katera je naša Eva že samo po izjemno dolgih trepalnicah, ki jih je imela. Jim sploh ni blo treba imena brat.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
1.9.2009 15:55:24   
pajcevina
A bi blo ful pozno, če bi šla v materinsko šele v januarju (rok imam šele konec meseca)?  Prej ne vem če mi bo zneslo, ker bom v službi do konca...

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
1.9.2009 16:32:06   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

A bi blo ful pozno, če bi šla v materinsko šele v januarju (rok imam šele konec meseca)?  Prej ne vem če mi bo zneslo, ker bom v službi do konca...

user posted image user posted image user posted image a ti dejansko misliš, da se otroci na rok rojevajo in bo tebe počakaluser posted image . Se hecam no, samo lahko da te kaj fajn prehiti in jo ne boš do konca oddelalauser posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
1.9.2009 16:48:28   
sisi77
Jaz sem se sicer prijavlja za MŠ in imam termin 16.11. (poteka 1 teden vsak dan od 11 do 14 ure). Ker bom v tem času še v službi me zanima ali mi za ta čas obiskov v materinski pripada (kakšna opravičena odsotnost, bolniška, dodatni dopust....) ne vem ker imam dopusta še zelo malo (7 dni) ga nebi rada izkoristila za ta teden. Bi rada še mogoče kak dan z user posted image kam odpeketala.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?