|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
18.8.2009 8:52:41   
nony
Dobro jutro...kako ste? midva greva zdle se menit za okno zamenjat v spalnici pa se mia tako ne ljubi nikamor....upam,da bomo hitro končali ,ker bi danes rada še pospravila stanovanje....

Upanje ostaja....

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.8.2009 11:39:31   
lesk80
Ojla januarčice.
Lep pozdravček iz vroče Makarske rivere.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.8.2009 12:03:06   
polho3006
Punce jaz sem tako ZELO LENA!!! Nič se mi ne da!!! Vroče mi je...pa še zjutraj mi je bilo tako čudno...začelo mi je biti nenormalno vroče, kar teklo mi je po hrbtu, v glavi sem imela čuden občutek...kot da bom skupaj padla. Ko sem spila kapučino se je stanje umirilo, le da se mi nič ne da. To se mi je ponovilo že kar nekajkrat.

V petek imam pregled in upam da ne ne bom tega pozabila povedati ginekologu.

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.8.2009 13:01:32   
majčyca
Hej hej punce!
Meni je danes tudi tako neznosno vroče, da sploh ne vem kam se naj dam user posted image Danes bi moral moj lubi it nazaj v Nemčijo, ampak je lahko še do jutri doma user posted image user posted image sem prav vesela zaradi tega, ker potem pa ga nekje 3 tedne ne bo user posted image
Komaj čakam na ponedeljek, ko imam spet pregled pri ginekologu, da vidim mojo pikico. Me pa prav zanima, če bo mi že naredil morfologijo (takrat bom v 19. tednu), čeprav malo dvomim.

Tiste, ki uporabljate Angelsound - v navodilih piše, da lahko tudi preveriš, če user posted image srček bije dovolj hitro. Na kak način je to mišljeno? Da same štejemo bitje srčka, kolikokrat udari ali kako drugače?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.8.2009 13:36:09   
sisi77
Pozdravljene! No jaz se vračam iz ekspresnega pregleda. Me je samo na hitro pogledal naredil 1 minutni UZ toliko da mi je pokazal srček in potrdil da bo user posted image . Za brcike je rekel da imam še mesec dni časa. Tak da hvalabogu da mali diha user posted image . Imam naslednji pregled z morfologijo 18.9. in bom verjetno mogla do takrat zdržat. Pe kile som šle zelo gor v enem mesecu in pol 3 kg +, groza no dobro da nisem imela neke podlage od prej če ne bi bila že prava bunka. No nobeden mi ni rekel nič tak da.... no vseeno moram malo bolj pazit.user posted image
Lep ne preveč vroč poletni dan vam želim.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.8.2009 14:00:14   
nincrli
Lep pozdrav!

Midva sma danes kupila rabljen peg peregov voziček. Ima jajčko, košaro in un del, ko bo večji, dobila sma še športni voziček (marelo) pa gugalnik aja pa še hojico ( sam tiste verjetno ne bova uporabljala) No vse je lepo ohranjeno, cana pa je bila 150€ tak, da se je res splačalo, glede na to da nimama ful velikih svojih prihodkov bo super, bo pa drugi novo dobil user posted image

Danes je mali kar živehen je prej brcal pa sem dala roko tja in se je čutilo, škoda, da user posted image ni bilo takrat v bližini. No bo pa tak še imel priložnosti user posted image

Čestitke za uspešne preglede. Je super občutek, ko veš, da je vse okuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.8.2009 14:09:20   
Zala01
Živijo sonosečke,

jaz sem bila danes v službi, zdaj sem pa že konec...tudi meni se danes nič ne ljubi, je tolk vroče...

Dobim pa danes popoldan ene obiske, tako da moram malo pospraviti po stanovanju, pa se mi nič ne da..joooj.
Sej vem, da se samo pritožujem, pa kaj naj, ko pa sem tako lenauser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.8.2009 14:28:54   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Sej vem, da se samo pritožujem, pa kaj naj, ko pa sem tako lenauser posted image .

Vem kako je... Jaz že komaj čakam, da bo jesen in konec vročine, da bo lažje dihat in kaj za delat.
Drugače pa nisi edina, ki se pritožuješ, nas je več lenob tu gor user posted image sam je res problem, ko bi nekaj naredil ali moral narediti pa se ti kar ne da in ne da user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.8.2009 15:38:52   
Oren
Pozdravljene punce!

Midva sva cel čas govorila da bova kupila rabljen voziček. In včeraj grem jaz čist tako brezveze v Babycenter in ugotovim da voziček bi ga kupla rabljenega prodajajo za 40% manj. In zdaj bova skoraj za ceno rabljenega dobila čist novega, samo da je lanski model. Super, ne?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.8.2009 15:57:44   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Pozdravljene punce!

Midva sva cel čas govorila da bova kupila rabljen voziček. In včeraj grem jaz čist tako brezveze v Babycenter in ugotovim da voziček bi ga kupla rabljenega prodajajo za 40% manj. In zdaj bova skoraj za ceno rabljenega dobila čist novega, samo da je lanski model. Super, ne?

Za kateri voziček pa sta se odločila (če ni skrivnost)?

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.8.2009 18:01:13   
Oren
Me je kar strah povedat ker ene ful pluvajo po njem ene pa ga zelo pohvalijo. Odločila sem se za Quinny buzz3, ker mi je všeč ker je majhen in vodljiv, sama sem velika 1,55 m in me je kar groza teh ostalih buldužerjev:) Pa  sem si prebrala vse kao pomankljivosti vendar ne mislim se vozit ne po makedamu ne po gozdu tako da mislim da bo zame zelo primeren:).

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.8.2009 18:10:33   
nincrli

Me je kar strah povedat ker ene ful pluvajo po njem ene pa ga zelo pohvalijo. Odločila sem se za Quinny buzz3, ker mi je všeč ker je majhen in vodljiv, sama sem velika 1,55 m in me je kar groza teh ostalih buldužerjev:) Pa  sem si prebrala vse kao pomankljivosti vendar ne mislim se vozit ne po makedamu ne po gozdu tako da mislim da bo zame zelo primeren:).

saj pa je čis tvoja odločiev katerega boš imela pa četud kdo pljuva po njem. jaz vedno vzamem kar se meni zdi primerno... sam a ni fajn, ko maš voziček pa tak gledaš pa še samo nekaj micenega manjka not hihi, jaz bi ga kar pelala na sprehod, sam bi blo čudno samega user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.8.2009 18:19:20   
Oren
Ja saj jaz si tudi nemorem pomagat. Ko sva ga pripeljala domov sem čutila tako navdušenje da ga sploh ne morem opisat. Včasih kar še ne morem verjet da je čist vse resnično in da postanem januarja ponosna mamica. 

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.8.2009 19:04:46   
nincrli

Včasih kar še ne morem verjet da je čist vse resnično in da postanem januarja ponosna mamica. 

Se podpišem!!

Kak pa kaj imate znake oz. tegobe v nosečnosti...zatekanje nog, bolečine...
Meni noge ne zatekajo, pa tud bolečin nimam nekih, me pa ti hormoni mučijo... preveč se sekiram za vsako stvar in vedno pomislim kaj bi lahko bilo narobe, ne sam glede mene ampak vseh pa še kakšne slabe novice slišim pa je še slabš...
Ja saj vem črne misli na stran, sam sem skos zaskrbljena za neki pa prej nisem bila. Joj ti hormoni, upam da hitro zginejo po porodu, če ne bom za vsako malenkost paničnauser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.8.2009 19:56:54   
ksenci
tudi meni je že dva dni tako vroče in sem lena, da se mi še za računalnikom ne da sedet. ampak ne zastopim apetit pa še vedno mam velik v tej vročini. grozn se mi je odprl zadnjih 14 dniuser posted image

zmajčica-iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image bodi močna za vajinega user posted image
oren- ti se nič ne sekerija kaj drugi mislijo, važno da se tebi zdi praktičen in ti je všečuser posted image
nincrli- a veš kako so meni delali hormoni v prvi nosečnosti sm se smejala v naslednji minuti pa že jokal kot dež. res sm bla čist pafuser posted image morm trkat, da zdaj pa ni neke panik.

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.8.2009 20:18:45   
majčyca

Jaz ne morem nič kaj rečt o tem vozičku, ker ga ne poznam, ampak vsaka ima svojo mnenje in mislim tudi, da noben voziček ni tako slab.
Midva se tudi zdaj odločava ali naj kupiva rabljenega ali novega, ker je rabljen vseeno malo cenejši, ampak potem ko pa bom ga želela prodat, pa bom verjetno dobila tudi veliko manj za njega. Res pa je, da ta voziček, ki ga midva gledava, je cena novega cca. 440 eur, rabljen pa je 300 eur. Kako bi se ve odločile?

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.8.2009 20:48:53   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Kako bi se ve odločile?

Mi2 sma se za rabljenega, ker je velik bolj poceni pa tud ne uporabljaš ga dosti let, no odvisno kak kdo. Midva sma se za rabljenga tudi zato, da bova prišparan denar za kaj drugega imela...

Optimism always works!!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.8.2009 21:01:45   
naja6

viddm da že kar en čas ni nobene nove januarčice 2010,no pasem končno med vami tudi jaz,Maribor,in sicer predvidoma 01.01.2010,spola pa še žal ne vemouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.8.2009 21:09:01   
ellie
Hej punceuser posted image

Vidim, da nisem edina, ki me daje lenobauser posted image  pa še vedno ta zaspaaanossst. Vsi pravijo, da se naj zdaj naspim...ker potem bo na začetku manj časa za spanje. Ampak če se nikakor ne morem naspat. Enostavno mi zmanjka časa. Upam da bo naslednji tedn, ko imam dopust, kaj boljše.

Glede vozička...midva bova kupila novega. Oz. ga bova izbrala...ker se je vd babica odločila, da ga kupi. Tako da se vsaj s tem ne rabiva obremenjevat. Ker nama bo itak finančno šlo ful na knap. Je pa zaenkrat še vedno mutsy na 1. mestu.

Oren ti se nič ne sekiraj, kaj si drugi mislijo o vozičku...glavno, da je tebi všeč. Vsak voziček ima prednosti in slabosti. Jaz sem buzza imela pri tamali, ki jo pazim. Sva šli tudi čez gozd...sicer je taki zbiti makedam...in ni bilo problemov. Edina stvar, ki me je motila, je bila ta...da je po 1 letu uporabe sprednje kolo povzročalo težave...se ni več ok vrtelo. Pa pri dobrem 1 letu je tamala prerastla športni del...tak da več ni bil uporaben. Ampak drugače pa zelo lušten voziček...sploh estetsko mi je ful všečuser posted image

Tak...zdaj se pa grem malo dragemu posvečatuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.8.2009 21:17:31   
Zala01
Majčyca jaz bi v tvojem primeru, če je razlike toliko (140 eur), raje vzela novega. Za rabljenega nikoli ne moreš 100% vedeti, da je vse OK. No, razen če ga dobiš tako, da poznaš prejšnjega lastnika.
Je pa drugo pri nincrli, ker je res za ugodno ceno dobila vse kar praktično rabi za dojenčka v kompletu. Ampak to je samo moje mnenje. Je pa res, da bom jaz tisto trdo košaro za ležeči položaj tudi vzela rabljeno, če bom dobila kaj ohranjenega. Ker v taki košari pa res leži samo par prvih mesecev,

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.8.2009 21:23:58   
ksenci

tud midva sva kupilarabljen voziček , ki je bil lepo ohranjen in nama ni žal, ker ga še zdaj uporabljamo za sprehode z Aljažem in sem prepričana, da bo še za drugega dojenčka čist vredu.

ja pri prvem otroku je res kar veliko stroškov z opremo, zdaj pri drugem pa bo malo lažje, ker že skoraj vse imamo. od opreme mislim, da moramo kupiti samo novo posteljo za Aljaža, njegovo pa dobi dojenček.

ellie-midva sva dobila lani od babi komplet posteljnino z obrobo, vrtiljak in jogi in sva bila zelo vesela, saj se to pri evrčkih kr poznauser posted image

naja6- dobrodošlauser posted image a je to prvi user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.8.2009 21:37:43   
kejti
ojla punce,
jaz sem bila na pregledu danes, na ultrazvoku se je lepo vidlo. Dobila sem pač gljivično vnetje shit in mi je ginekolog predpisal Gyno-Daktarin - vaginalete. Jih je katera že uporabljala? Upam, da to ne bo ful slabo vplivalo na plod.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.8.2009 7:06:43   
Kika99
Jutro

No mi2 sva bila včeraj v Ikei. Mislim da bova vzela eno drsno omaro, ker so pol ceneje kot pri nas v lesnini. Moram pa se še pozanimati kako je z prevozom ali ga oni pripeljejo ali moraš sam.
Pol sva se ustavila še v Toys n Rus in malo pogledala vozičke. Meni so bili všeč in poceni vendar kr ene firme ki jih ne poznam tako da bova ostala kar pri peg peregotu. Sem pa vidla da so imeli tisti stolček za hranjenje od peg peregota za 10 eur ceneje samo je bil v roza barvi pa ga pol nisva vzela, ker neveva spola. Danes greva še v lesnino malo pogledat.

Glede zatekanja nog pa meni zateka predvsem leva noga user posted image , desna niti ne.

Brcike pa sem včeraj čutila kar močne tako da sem bila kar pobrcana user posted image .

naja6 dobrodošla user posted image

Midva sva rekla da bova za prvega user posted image  kupila nov voziček, za drugega bo ostal pa tale user posted image  . Gledala bova da bo bolj univerzalne barve.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.8.2009 8:42:07   
Anonimen
Živjo!

Midva sva si pa zbrala tale voziček: 

https://www.babyonthegostore.com/store/images/Mutsy%204%20rider%20light%20main%20picture.jpg

Samo ne veva še spola. Ali mislite da je ta barva bolj za punčko ali fantka? Razmišljava še o rdeči barvi...

(odgovor članu Kika99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.8.2009 9:11:27   
nony
Dobro jutro.....danes je še en čuden dan...imam občutek ,da sem rahlo sitna....joj sam jamram :)..kako ste kaj ve?midva sva dala za voziček 230 evrčkov z poštnino vred...najprej sva mislila kupit maxi cosi sam potem sem pa jaz tega zagledala na internetu ...naročila sva ga na rizik ,ker se ga ni dalo nikjer videt in sem res zadovoljna mi ni žal ,da sva ga vzela in tako sva prišparala še dvesto evrčkov in iz tega bova lahko kupila previjalno...imam pa eno vprašanje za tiste,ki ste bile v Ikei ,ker sama še nisem bila in čakam da se odpre zdaj tukaj blizu nas...a ste  mogoče gledale kake previjalne tam in kake se vam zdijo?

Lep pozdravuser posted image

< Sporočilo je popravil nony -- 19.8.2009 9:12:25 >

Upanje ostaja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?