bobek05 -> JULIJKE (11.5.2005 12:24:48)
|
Ja, PBJ pa sem res sedela v na desni v drugi vrsti, zraven je bil tudi moj mož - precej velik človek :)- , po predavanjih pa sem tako hitro oddirkala na WC, ker me je že fajn tiščalo :)- (se pa vidimo danes !!!). Sem slišala, da je porod, ki ga prikazujejo po TV precej grafičen - bomo videli. Nekaj sem jih že videla na BBC-ju , pa Discovery-ju itd. in so bili precej grafični, tako da upam, da bom tudi to preživela... Aja, Malika glede materinske šole - nihče ni omenjal nobenih nalepk - se samo vpišemo v knjigo.. Tako da mislim, da ti ni treba hodit še 1x. Za tvojega dragega pa rabiš potrdilo (ga že imaš??), ker drugače ne more biti zraven pri porodu... Pa še nekaj me zanima - meni se zdi, da mi včasih trebuh fejst otrdeva. Saj mine po par sekundah, ampak npr. v nedeljo sem sedela v avtu pol ure in v tem času mi je zagotovo otrdel vsaj 5x - je pa res, da mi je bilo kar precej na WC - na malo potrebo (bi to lahko kako vplivalo).. Potem ko sem namreč šla na WC, mi je bilo bolje...Kaj naj začnem še štet kolikokrat na dan mi trebuh otrdi? Pa še brce... Malika, včeraj je bilo komaj 1. predavanje, pa nas še niso učili predihavanja :zmeden: Mislim, da to pride na vrsto komaj naslednji teden... Mislim, da bo vsaj naslednja dva dneva malo lepše vreme, tako da čim več na sončka!!! Se beremo.. :nosecka: v 33t
|
|
|
|