Anonimen -> RE: nepremostljive razlike? (15.4.2009 9:10:38)
|
Prav zdajle malo razmišljam o tem in sva midva dejansko v enih stvar ista (muzika, oblačenje, vzgoja otroka, okus za opremljanje, pospravljanje, obada ne marava nemških avtomobilov [sm=smiley36.gif]), samo v ful stvareh pa kot noč in dan. Naprimer: - dopust: on bi rad, da bi šla skupaj z družbo, jaz bi šla raje sama z njim (pa je kompromis tak, da je eno leto tako drugo pa drugače) - on je ful družaben, jaz pa sicer tut, samo mi je lepše preživljanje časa samo z njim. - način preživljanja prostega časa: on tega skoraj da ne pozna, saj izhaja iz "obrtniške" družine, kjer so navajeni, da se cele dneve dela, jaz sem iz "uradniške" družine, kjer sta bila starša do pol 4ih vedno doma in potem je bil čas za družino ... tudi vikendi so bili za družino ... no in posledično bi tudi jaz tako hotela, da je v moji družini ... no in ta zadnja stvar se meni zdi najbolj potencialna "nepremostljiva razlika" ... samo zaenkrat če gveram, ker sem pač na bedni študentski porodniški, pa mora nekdo peneze domov prinest ... upam pa, da bodo z mojim odhodom v službo vsaj vikendi čisto družinski.
|
|
|
|