|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Junijke
11.5.2005 9:22:32   
Anonimen
Kako pa kaj z nami, najbolj lenimi (za pisanje) od vseh? Že dolgo ni bilo nič slišat od junijk!
Kako kaj počutje? Meni narašča nervoza, pa teža, pa slabokrvnost, pa zatekanje, pa nestrpnost... pada pa energija. Ampak vseeno se ni za pritoževat, vse to spada zraven, a ne :) Dajte še druge povedat, kako ste, saj se nam veliki dan že bliža!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Junijke
11.5.2005 10:12:07   
mishka
...počutje...no ja...vse me že boli, pa kolki pa zapestja, pa rebra, pa noge :((
...pa zatekanje...hvala bogu, če dovolj počivam ni tako hudo...sploh pa se ne moram več normalno gibati...pa kdaj pa kdaj nenadne bolečine v trebuhu...detece pa se je že umirilo...:zmeden:
...ali to pomeni, da otročiček počasi načrtuje svoj prihod...saj ga že :nosecka: in 8) težko pričakujeva...
...pa saj še malo pa bo :bravo:

Lepe dneve še naprej...Mishka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Junijke
11.5.2005 11:05:00   
marper
Pri meni enako kot pri vama: vse boli, zateka, oteženo gibanje, kg rastejo, pa še hemeroidi... nosečniške tegobe :hudicek:.... no pa saj bo kmalu minilo (se mi zdi da kar prekmalu, ker drugače uživam v nosečnosti 9nebesa). Vse mi pritiska dol, hodim kot Willi ga-ga;)....

V službi sem samo še ta teden, potem imam 14 dni LD, s koncem maja pa porodniška.

Drugače sem počasi začela pripravljati za prihod bebe. Naročila sem pojstlico in previjalno, počasi kupujem oblekice... manjka mi še ogromno.. pa bo že! Velikokrat bi kam šla, pa kot rečemo "Duša hoče, telo pa ne!". Veliko počitka, pa gre.

Moram še povedat, da sem doma vsakih 5 minut pred ogledalom in opazujem trebušček. Mi mož pravi, da že skor pretiravam in se mi smeji, pa kaj, če se pa ne morem načuditi dejstvu, da bo čez mesec in pol ta bebika, ki je sedaj v meni pokukala na svet.

Lep preostanek nosečnosti vsem :miska:!!!!

33t 2d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Junijke
11.5.2005 11:12:01   
Anonimen
marper, si me nasmejala, pri meni je glede duše in telesa povsem enaka situacija :)
Jaz pa na srečo že doma na dopustu, bi kar težko delala te dni, se mi zdi.
Nam še tudi manjka posteljica in plenice in še kaj, na srečo cunjic ne bo treba kupovati skoraj nič, ke sem "podedovala" od sestrinih sinov,pa tudi mi čakamo fantka.
Tudi jaz si skozi opazujem trebuh, kako miga, ko se dete premika, in se čudim vsemu temu. Kar ne morem verjeti, da bo čez dober mesec že vse to preteklost... Hitro je minila ta nosečnost, po eni strani prehitro :)
Smo pa res junijke najbolj lene za pisanje, to pa drži kot pribito.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Junijke
11.5.2005 11:24:16   
Lana_s
Ojla,

jaz pa sem pravkar iz pregleda. Sem že napotnici za porodnišnico dobila, jaz pa še kar ne verjamem, da gre že za res. Drugače je vse vredu, malček pa se še vedno skriva, se noče razkrit. Sicer pa bom kmalu zvedela - upam, da čimprej.

Sobica in najina nova spalnica:bravo: napredujeta v polni pari - upam, da bo do drugega tedna že vse narejeno. Jaz še tudi nimam vseh stvari, danes grema verjetno po voziček, sma si ga rezervirala pri Rutarju.

O kg raje sploh ne bi govorila, ker se jih je v teh osmih mesecih ogrooomno nabralo, dosti preveč - pa še taki mali štopl sem:)- V ogledalu se sploh ne prepoznam. Noge in prsti na rokah so že prav buhteljski, ponoči še komaj grem na stranišče, me tak podplati pečejo.
Drugače pa sem ok, upam, da bodo ti zadnji tedni hitro minili.

Junijke smo res največje lenuhinje na RR-u:zmeden2:

LP:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Junijke
11.5.2005 16:30:12   
*maja
Pri nas so priprave na novega člana že v polnem teku. Pripravljeno imamo že skoraj vse, razen stvari, ki jih moram nabavit v lekarni. ;)
Počutje je še kar zmerno, hvala bogu zatekanja ni, sem pa ratala prav nerodna in počasna :((. Še s tal ne morem več pobirat, kot sem lahko še 14 dni nazaj. S kilami tokrat nisem pretiravala in sem kar ponosna na svojih +7 kg :bravo:.
Imam pa občutek da se je naš :duda: že zelo umiril in ni nič več tistih brc, ki so bile, ampak čutim samo še premike, ki so na trenutke že prav boleči :(.

Punce še malo pa bo :bravo:. Pri nas že komaj čakamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Junijke
11.5.2005 21:06:38   
Maša
Ja prav grozne smo...sem vas nekaj casa nazaj vabila na :kava: pa ni bilo nobenega odziva.
No, važno je da ste vse o.k.;).Tudi mi opazujemo veseli poskočni trebušček ki ga bom pogrešala, čeprav komaj čakam da spoznam malega angelčka!:)9nebesa-:modri: ali :roza:-zdej sem pa že res radovedna, čeprav sem vesela da bo to presenečenje!

Kg...to sploh ni važno, samo da bo naš malček zdrav!

Pozdravček in srečno ;)

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Junijke
11.5.2005 21:07:13   
rozi81
Še jst, še jst.

Končno sm spet do računalnika pršla. Smo sobco zrihtal: omare postavl pa postlco, pa vse palnice zlikal pa cunjce (še mal jih je ustal):bravo::bravo::bravo:

Jah počutje pa ok. Prehlad je končno zginu, spim odlično še vedno kot top, samo premikat se pa ne morm več. vsaka stvar ki jo primem ali jo hočem mi pade na tla, tako da aktivna sem še kar s sklanjenjem.
Kile + 16kg :bravo::bravo::bravo: Rozi :grrr::grrr::grrr:.
Ampak se bom že pol ubadala s kilami.

Še vedno pa ni kuhna fertik, kar traja pa že dva mesca.:((:((
Upam da bo čimpej ker je pa že noro. sam hvala bogu, da je ta velika štala že mim. Bo hmal konc.
Mam občutk da ko bo kuhna fertik bom šla pa rodit.

Pa priznam da me je kar malo strah poroda, pa ne vem česa sploh ampak kar en strah je prisotn.

Uf sm se razpisala, pa še bi lahko ampak rajš neham da nam dolgočasna ratala.

Pa pa

LP S

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Junijke
11.5.2005 23:26:39   
mammy26
evo še mene. ja rok je že zelo blizu tale 01.06.. Strah me pretirano ni, saj so mi že zaradi medenične vsatve zagotovili CR. Drugače polna energije, še kar nekaj laufam po službi ne znam dat malo miru, vse je nakupljeno, pripravljeno, mala brca bolj kot je prej, kile so se že ustavile na +17kg, oj joj, a tudi to bomo dol spravl. V petek imam pregled, ko mi bo verjetno določila datum CR.

Kvečemu kar ne morem verjeti da je tako hitro minilo.
Je pa danes rodila moja kolegica Anja, ki je imela rok 05.06. in čestitam ji za punčko Tajo, a ji kar malo zavidam da je že za njo vsa ta stvar.

še malo pa se bomo preselile na drug forum.

lahko noč vsem.

mammy26:rozica: in 37t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Junijke
12.5.2005 9:26:27   
špelin@
Moram priznati, da se počutim vedno bolj fajn :bravo: Postala sem sicer prav orjaška in se vsepovsod zaletavam s trebuhom, ampak sramna kost me skoraj ne boli več, niti križ, slabokrvna nisem, pritisk imam normalen (raje malo nižji), edino gležnji mi salamensko otekajo in pač veliko počivam.

Drugače sem se zredila že za 14 kil ( v prvi nosečnosti sem jih do konca pridobila 13) in sem težja od moža :ups: Sem polna energije, kepica pa tudi 9nebesa

Najbolj hecno se mi zdi, ker me tako močno brca pod rebra :)- Pri prvi piki, ki je bila obrnjena z ritko navzdol, namreč nisem imela te izkušnje. Ona je bolj butala z glavo v želodec :)-

Komaj čakam, da stisnem našo prihajajočo miško v naročje :love:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Junijke
12.5.2005 13:35:05   
Bučika
No pol bom pa še jaz...sicer veliko berem tele forume,manjkrat pa kaj napišem.Ampak,ker je glih tema prava,bom pa še jaz.

tudi jaz komaj že čakam dan Dmše malo pa bo.Počutje je sicer super,razen otekanja nog.A ima še katera tak problem,da ne more obuti svojih čevljev.Jaz lahko samo ene natikače,ki niso moji in 2 številki večji,pa ene superge.Prav bedasto se počutim,ko hočem kakšno lepo stvar obleči,pa kaj naj obujem?groza.
Trebuh mi je tudi že kar v napoto,je lepo ko čutiš miganje in lahko samo gledaš kaj se dogaja,ampak priznajte da vseeno komaj čakate konec.Da držite svojo štručko.jaz,moj dragi in najin sine komaj že čakamo.Pa saj gre hitro

No pa lepo bižajte še zadnje tedne svoje bušije in uživajte Lp

Bučika, 36t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Junijke
12.5.2005 14:19:15   
marper
Ne morem verjet, da je kar enajst sporočil pri nas junijkah.... pa le nismo tako lene... kot se men zdi...

Je pa ful fino prebrat, da ni z mano nič narobe;), da imate vse podobne "težave", ki pa samo potrjujejo neizmerno bližanje poroda... komaj čakam, pa ne porod, katerega me je malo strah, ampak malo Kepico:bravo:!!!!

Jutri grem šopingirati.... ima Jutranjka od 13.5 do 16.5. kar 35% popust. Sem klicala v trgovino, pa so rekli, da imajo ful veliko za tamecene, pa še poceni, povrh vsega, pa so stvri kvalitetne. Če katero zanima, kaj sem izvedela - pišite...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Junijke
12.5.2005 14:35:23   
Anonimen
Ja, jaz tudi komaj verjamem, da se je nekaj sporočil nabralo tudi pri lenih junijkah!!
Upam, da bodo potem bolj pridne, da bodo javile, ko bodo bebice pokukale na svet! :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......