Prosim za nasvet (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

anita4 -> Prosim za nasvet (14.4.2009 20:33:21)

In namreč..., doma imamo 16 mesecev starega sončeka.Problem je v tem da je ta naš navihanec postal grob in sicer se zgodi da iz lepega miru ti bo dajal lubček nakar te bo včipnil ali vgriznil ali pa okrempal.Se je pa tudi zgodilo da je ne dolgo nazaj 2 meseca starejšega fantka med igranjem udaril nakar sem skočila in ga prijela za roke ter mu hotela lepo povedati a tega ne sme je zelo hiter pohitel in ga še z nogo brcnil.
Ampak ne to da bion to počel skozi celi dan opazila sem da ima vmes te "čudne " trenutke.
Tako kot ravno zdaj se spravima spat lepo uležema nakar se stiska, me lubčka in evo puf z roko mene po obrazu okrempa, se na hitro obrne stran in lepo zaspi.
In zdaj kaj narediti, ?, kako mu dopovedati ali pokazati ali ...., da tega ne bi več počel.
prosim za nasvet.
Hvala

Petr_a -> RE: Prosim za nasvet (14.4.2009 21:01:56)

Vztrajanje in vedno dopovedovat da se to ne sme delati

meta21 -> RE: Prosim za nasvet (14.4.2009 21:27:12)

Meni deluje kot da išče pozornost. Vsekakor mu moraš vedno, ko do tega pride odločno povedati, da tega ne sme in ga pohvaliti, pobožati, objeti kadar se lepo obnaša. Se je mogoče kaj stresnega zgodilo, da je začel to počet? Mogoče kaj takega kar se tebi ne zdi nič posebnega pa je mogoče njemu malo zamajalo svet? Nov dojenček, kakšen spor...?

Stran: [1]