mika -> RE: Hrana čez mejo (15.4.2009 7:24:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRN Slišala sem namreč, da se je že zgodilo, da so na meji hrvaški cariniki zahtevali, da turisti ( Slovenci!!!) pustijo hrano na carini!!! To se zgodi enkrat na sto let, se mi zdi. Cez mejo hodim redno, pa me zadnjih par mesecev, odkar je politicni "spor" okrog meje sper javno popularen, nihce niti ne povoha ne. Vcasih se je se kdo spomnil prtljaznik odpret (mogoce bo to spet na pomlad, ko se bodo nosile kiklce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ), zdaj pa niti to nic vec. Se podpišem. Kar se pa tiče javnega spora glede meje in vstopa Hrvaške v EU, sem po gledanju POP TV, mislila da bo vojna. me je kar stisnilo, če na morje ne bomo več mogli v miru it ali pa še hujše...k babicam. Pol pa pogledam hrvaški dnevnik....oni so pa poročali s takšnim tonom, kot da jim dol visi....sej tudi jim. Tako, da se ti ni treba bati kakšnega 'maščevanja', da ti bodo avto rasturili.... kar se tiče prenosnikov, kamer, fotoaparatov...ni treba prijavit, je pa boljše da prijaviš, ker če ti ukradejo imaš dokaz.
|
|
|
|