Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Raho Meni pa ni jasen point te teme. In kaj, če je padla en razred više - ja, ima se pravico razburjati. Tudi jaz od včeraj pizdim nad vrtcem, pa ne zato, ker bi me dali en razred više (so what), ampak zato, ker moram otroka zaradi bolezni začasno izpisati iz vrtca in bom vseeno morala do oktobra, ko naj bi se vrnil, plačevati na mesec 160 € rezervacije, ker kaoda v tem vrtcu več ni prostih mest, oddelki so pa že narejeni. Ampak največji absurd je to, da so mojega otroka že šteli v skupino v tem vrtcu. Če praktično izračunam, bom od aprila do oktobra plačala 1120 € za to, da bom otroku šparala mesto, otroka pa ne bo niti en samcat dan v vrtcu . Ampak tudi to bomo prenesli, samo, da bo naš palček spet zdrav. Raho, ti imaš zakaj pizdit. sam pri nas je tudi tako. Nima pa kaj pizdit nekdo, ki ima enega otroka zastonj in plačuje en razred nižje in ne višje. Babuška je zgleda narobe prebrala odločbo Mika, že od včeraj se mi kadi izza ušes, tako sem razkajfana. In potem mi še pametna strokovna delavka v vrtcu reče, da jih moram razumeti, da imajo 7 enot in da je to 7 kurjav in 7 streh za popravit... To, da so oni nerentabilni ni moja stvar... In če je moj otrok bil do včeraj vpisan v ta vrtec, potem bi mu, če se že tako širokoustijo s tem, da delajo v dobro otroka, morali omogočiti, da bo obiskoval ta vrtec tudi po tem, ko se bo vrnil. MA ko da je moja kaprica, da izpisujem otroka iz vrtca. To, da je bolan pa se jih očitno ne tiče .
|