lonja
|
Pozdravljene, ja, je kr kruto pridet nazaj v službo po tako dolgem odmoru. Zaenkrat je tud pri nas še zatišje, ampak vabila na razne sestanke že kapljajo. Očitno me še niso pozabili . Ac, za razliko od vas, mi nismo bili tako pridni. Smo v večini bili bl v ležečem stanju, pa ne zarad bolezni, ampak zaradi nastavljanja sončku . No, edina svetla izjema je bil ponedeljek, ko sem kt grda mama dala bejbi v vrtec, sama pa sem se spravila pospravljat omare doma, ko sem bila pa ob dvanajstih čist morto, me je pa moj spravil še na bližnji hrib, to je ena ura hoje, ki bi šla sicer čist komot, ampak me je tolk utrudilo, da sem prav fajn klela . Ampak zmogla sem in sklenila, da bo treba s tem nadaljevati, ker ko gremo z bejbama kam hodit, je to tak tempo, ki me tudi slučajno ne utrudi . Ja, kaka Šmarna bi bla ok.... Mml, si se narajžala za letos al spet kam brziš? Sicer pa planiraj bejba, planiraj, ker pol ko začne tale zakon veljat, bomo šparal. In to na celi črti. Za prvi vikend v juniju planiramo spet obisk Štajerske, se nam boste kaj pridružili. Bo na Rogli festival družin in full dobre delavnice za otroke, lani je bilo super in gremo letos spet, bom verjetno kar za cel vikend kaj rezervirala, ker za tisto soboto (mislim da 02.06.) sem pa kupila kupon za otroško jahanje v Šentjurju pri Celju, a kej poznaš tiste konce? Nana Liza, Tinas, vidim, da ste uživali in se imeli očitno prekrasno. Ja, fajn je, če se otroci med seboj povohajo in zaigrajo, imamo potem mi ta stari malo več časa zase. Se mi večkrat zdi, da z našo družbo niso prav najbolj zadovoljni . Midva z imava že tudi prav željo videt Sarajevo, sam sva te plane opustila, ker mojemu nekaj grozijo, da naj bi šel oktobra kar za pol leta dol. Tako da zdej upava, da bo uspelo stvar odložit za nedoločen čas in da bova Sarajevo videla po drugi liniji. V glavnem, mi smo prejšnji vikend testirali našo prikolico in se je stvar super obnesla, fajn je, ker je stvar operativna takoj, ko prispeš, pa zelo fajn je, ker ti ni treba ponoči ven lulat hodit , malo manj fajn je poraba bencina, ampak zaenkrat znese, pa super je, ker te pride stvar dokaj poceni za solidno kvaliteto bivanja. Rabim samo nov povštr. Drugo je ok, sva potem prejšnji teden kupila še omarico za štedilnik (full lepo!), pa čist so me navdušila nek komplet šalc in krožnikov iz melamina, ker so tko fajn lahke, rabiva pa še en soliden podn, da bomo dali pred prikolico. Sva našla eno štrcuno za camp opremo v Žireh, ki vse to ima, samo zapeljati se morava enkrat do tja. Prejšnji teden pa smo bili štiri dni v Moravcih, v Hotelu Ajda, pouhn penzijonistov in polno malih otrok in polnooooo nosečnic. Praktično moj trebuh sploh ni izstopal, ker je bilo mnogo še veliko večjih . V soboto smo šli na G-REGA zabavo v Gozd Martuljek, bejbi sta uživali, mene pa je zeblo, tako da nas Gorenjska ni za dolgo videla. Včeraj pa smo bili končno en dan doma, je kr pasalo po vsem tem letanju, no, ampak sva si z mojim privoščila še večerni kino, luštn film (the lucky one, talisman v prevodu), sva oba jokala kt dež, le da jaz odkrito, moj pa prikrito. Tako, zdej pa delat. Oglasite se kaj!
|