|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
9.10.2011 11:20:37   
cuma
Dobro jutro punce user posted image

Zunaj je začel sijati sonček in čeprav je frišno, kar vabi na zrak ... Moji deklici sta šli malo prej in sem še malo user posted image . Zdej bom pospravila stanovanje, šla v nabavo in potem malo hodit s fotoaparatom v nahrbtniku, da odženem slabo voljo.

mml: upam, da ste se rešili viroze in da je hiška taka, kot ste si želeli user posted image

nrmm: tole s službo ti nič ne zavidam, je pa tako, da se vse vrne prej ali slej ... pa tudi če se ti zdej morda še ne zdi, bo tvoj trud in prizadevanje enkrat poplačan! user posted image Super za tvojo baletko, da je tako navdušena! Mi začnemo v torek. Tinkara ni dala miru, od kar hodi Ema na judo, hoče tudi ona imeti svoj "trening" user posted image Upam, da me drugi teden ne bo ena metala po tleh, druga pa delala špage iz mene .... user posted image

lonja: pri nas v vrtcu imajo to navado, da starši predstavljamo svoje poklice in je res dobra stvar. Tole z letali in helikopterji bi znalo biti tako zanimivo, da bi moral možek to ponavljati večkrat po moje user posted image Kako sta punci? Jutri vrtec?

tajanagaja: moje sožalje za dedka in čestitke za pasjega prijatelja. Mi smo tudi prejšnji teden po 14ih letih pokopali psičko - od moje mame - in je bilo kar hudo. Ema si je potem zaželela svojega hrčka in zdej imata s Tinkaro vsaka svojo zverinico s tem da presenetljivo lepo skrbita zanju. Kako sta Bina in Beti? Pozdravček na Barje!

izabela: Super, da se je Matevž malo privadil. Ema se še ni ... spet je bila odsotna ... ta teden, pa gre v vrtec in upam, da ne bo joka spet.

vse ostale: raport in lepo nedeljo vam želim! user posted image

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
10.10.2011 13:43:30   
Valeri
sem bila klicana user posted image

Hja, vem... nimam opravičila, enostavno gre za čisto navadni lenoritis oz. piširitis user posted image
Prebiram vas redno, za odpisat sem pa obupna.

Komentirat vas raje ne grem, ker ziher naredim celo zbrko.

Maj je tudi ponosen prvošolček. Prve dni smo imeli malo treme in solzic, ampak samo da je "osvojil" sistem, način funkcioniranja... zdaj je že vse kul in ok. Šolo ima rad, učiteljica in vzgojiteljica sta prijazni in ok; zaenkrat user posted image , nekih domačih nalog še nismo imeli, sem in tja kakšno, ampak vse obvladljivo in v mejah.
Izmed krožkov si je izbral angleščino, šport in pamet je boljša kot žamet. V tem mesecu smo dodali še planinski krožek, ker bodo parkat še v sklopu podaljšanega bivanja odšli na kakšne mini izlete, sankanje in podobno. Eno soboto na mesec pa so/ bodo še družinski izleti. V soboto smo se odpravili na Trebni vrh
in mu je bilo všeč, bo šel še. user posted image

Drugače je nekje v mejah pridnosti oz. obnašanju normalnega, zdravega petletnika. Edino slišimo bolj slabo, pa vse po 5 x..., če je na drugi strani kakšna nagrada, obljuba, pa vse naredi in sliši že v prvo.

Kakšnih popoldanskih vodenih aktivnosti pa zaenkrat nimamo. Sem mislila, da bo šel v glasbeno šolo, ker je nor na glasbo, predvsem na bobne.... posluha za ritem ima po besedah bivše vzgojiteljice tudi zelo,... vendar se nekako ni odločil, silit ga pa nisem želela. Ga pa počasi luštam in navajam na misel, da bi potem drugo leto šli na vpis.

Do predkratkim smo vse lepe dneve izkoristili za potepanje s kolesom, druženje z ostalimi otroci iz naselja, in smo skupaj s starši prav lepa druščina, ki se zdaj že peto leto druži. Iz te "naše" družbice so tako 4 otroci skupaj v razredu in ti so se že zmenili, kdaj bo kje kdo pri komu na obisku user posted image  , tako da bo pestro in živahno.

Hmmm, ena je omenjala zumbo. Jst hodim sedaj že drugo leto in mi je NADvse všeč user posted image user posted image user posted image , je ne zamenjam za nobeno drugo vadbo. Imam jo dvakrat na teden in je res mega. Počutje po uri zumbe je neprecenljivo user posted image

Počasi bo potrebno na lov za kakšno smučanje. Lani smo šli preko G-Rega v Radstadt, letos pa najverjetneje nekam v lastni režiji. Destinacija Dolomiti, to se že ve. user posted image

Ziher je še kaj... ampak se trenutno ne spomnim.

Čuvajte se in ostanite zdravi.

Valeri

http://www.mojalbum.com/sanza

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
11.10.2011 7:56:29   
ac
Dobro jutro, dober dan. Da vas končno malo pozdravim user posted image . Sem že kakšen mesec takooo lena in takooo brez volje do česarkoli, da kar ni res. Zjutraj se mi ne da na šiht, popoldne pa ne domov. Bi šla najraje nekam na eno zimsko spanje in se spomladi zbudila user posted image

Drugače se kar precej dogaja. Danes je v vrcu kostanjev piknik, prejšnji teden je bilo 'mavrično mesto' pred šolo. Je Sara končno prišla na svoj račun, ker je lahko prodajala igrače za pravi denar (ona bi stalno kaj prodajala). Kako je v šoli, razen, da je dobro, ne vem, zato komaj čakam kakšne govorilne, ker Sara kaj dosti ne pove. Sem mislila, da bo pri Maji kakšen problem, ker Sara ni več z njo v vrtcu, pa sploh ne omeni, da je kaj drugače kot lani. Kar se tiče krožkov, sem jo vpisala na ene par v okviru šole (angleščina, telovadba, ekovrt in folklora). So jih pa pumpali z raznoraznimi (plačljivimi) dejavnostmi, tako, da je bil potem doma vsak dan jok, ker ona bi na fuzbal, pa drugi dan je bil karate aktualen, potem judo, itd. Zato sem si rekla, da letos ima zadosti to, kar je v okviru šole, drugo leto bomo pa bolj strokovno najprej ugotovili, kaj jo sploh res zanima in veseli. Ugotavljam pa, da zelo rada kaj ustvarja in ima raznorazne ideje. Ona bi delala robotke, pa žagala in sestavljala. Verjetno kakšen modelarski krožek user posted image .

Tako, kava je popita, zdej pa naprej delat. Verjetno mi ni treba omenjat, da se mi nič ne da user posted image . Komentirala vas ne bom.... Edino mml - jaz tudi nič ne vem o vaši hiški, povej nam kaj več user posted image .

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
11.10.2011 8:08:26   
mml
Jutro,

najprej šnucika vse najboljše!!!! Naj te pustijo virusi in bkaterije pri miru, naj ti v službi plačujejo nadure in odobrijo dopust, predvsme, pa da boš v življenju našla srečo v majhnih rečeh. Lepo praznuj!!!!user posted image

Kar se naše hiše tiče...

....gre samo za del hiše, ki sem jo podedovala po umrli babici...(zraven gre še kup reči, pa ne bi o tem...). Skratka...v drugem delu živi moja mama, ki je svoj del že delno obnovila, mi pa moramo obnoviti naš del, da bomo imeli kaj od tega...trenutno je usposobljena ena soba, druga bo nekje do konca meseca, trenutno pa imamo konkretna gradbena dela...menjava oken, izolacija, fasada, dograditev in ureditev kopalnice... Včeraj sva imela doma sestane glede "proračuna" in ugotvila, da bo to to za letos, naslednje leto pa dalje... Moramo urediti še kuhinjo, komplet stopnišče in v principu kompletno podstreho, ki je sedaj povsem neizdealno...

Nič..grem delat, čeprav se mi ne da...

< Sporočilo je popravil mml -- 11.10.2011 8:09:06 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
11.10.2011 9:07:41   
lonja
Šnucika, tudi z moje strani VSE NAJBOLJŠE user posted image !!!!

Evo, me tri bejbe smo spet same, včeraj je oči še vse popedenal, kar pomeni, da je poskrbel za razvoz otrok zjutraj in njuno pobiranje popoldne in dostavo do babi in dedija, potem pa odletel proti Zadru na eno konferenco, kjer bo ostal do jutri user posted image . Seveda spet skupaj spimo na eni postelji in se imamo prav luštn. Zdej smo tako zmenjene, kadar smo same, se imamo rade na moji postelji, ko pa oči pride, pa spet vsak v svojo posteljo. In so to prav lepo sprejele user posted image .

V vrtcu se jim spet full dogaja, zdej praktično vsak dan ena vzgojiteljica speče kostanj in potem se mastijo in mastijo, da je veselje user posted image . Drug teden imajo snemanje pri telovadbi in bojo na TV, se že prav veselijo.

Pri nas v službi dogaja na polno, še tale teden zdržim, pol se bo pa že lažje dihalo spet....

Mml, hvala za obisk, mnjamsi bombone, sem se v nedeljo zaklela, da preneham jest čokolado ob večerih, no, ampak včeraj sem po enajstih urah garanja v službi bila kt cota, pol sta se še bejbi enkaj kregale pred TV in sem res morala pojest eno mozart kuglo....joj, kako je teknilo....Je pa Manca Ajdo že okužila s konjički, me zdej vsak dan vpraša, kdaj bova šli v nabavo. Pa že dva dni spi s Karkadanom (a sem si prav zapomnila ime???) user posted image .

Tko. Zdej pa res grem. Mejte se fajn.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
11.10.2011 14:11:18   
Kofi
Čau punce!
Pr nam tudi dogaja. To da sem že ves teden doma. Prejšnji in še ta. Prejšnji ponedeljek mi namreč vzgojiteljica v vrtcu na listek napiše da je mali kašljal. Ok, sem si mislila svoje. No, zvečer pa je zakuhal. Običajno sem doma dva dni. Tokrat pa ni bilo nič boljš in sva šla k P. vnetje dihal. AB je prijel šele čez 3 al 4 dni. Tako da sem na bolniški do četrtka. Naj se mali lepo pozdravi :D

Nelča pa je napol pridna napol lumpika. nič noče povedati kaj se v šoli dogaja. grrr sem kar malo huda nanjo. Pol popoldanske aktivnosti so ful zanimive, a da bi kaj pokazala kaj počnejo, to pa ne. Me skrbi, ker punca ful časa govori en stavek in komaj kaj pove. Ni skoncentrirana niti na to, kaj bo povedala, kaj šele da bi kaj naredila. user posted image  ne vem kako naj ukrepam. danes sem bila malo huda zjutraj ker jo je oči čakal da mu nekaj pove, pol ga je minlo in je šel, ona je bla žalostna, jaz huda...zmešnjava v glavnem. no, pol je nekaj bluzila o neki risanki...prav bluzila.
Ko jo hočemo kaj naučit, gleda stran in hkrati govori, da vidi, da sliši...pol pa itak nič od tega. Čisto isto se je obnašala, ko smo jo letos želeli naučit plavat...nam nikakor ni šlo, ker ni poslušala in je gledala vse drugo samo nas ne. Imela pa je interes. Na koncu jo je naučila naša kolegica, ki je imela več potrpljenja kot mi user posted image  Včeraj sem mislila, da bo žalostna, ker ni naredila naloge pri nemščini (ker dobijo celo nagrado, če nekaj izrežejo iz delovnega zvezka user posted image ) in njen odgovor: bo že. Sej ne veš al bi se smejal al jokal...

Sem tudi jaz posrečeno ugotovila, da gredo nelčki vsi čevlji - jesenski in  zimski še prav, tako da ne bo problemov, malemu pa moremo it kupit kaj pametnega.

oba hodita na smučarsko šolo in posledica tega je, da bosta potrebovala kakšno opremo, ki je nimamo user posted image  v pravih velikostih. Tako da bo še veselje v trgovinah, ki jih ob obisku vseh nas 4, dobesedno sovražim user posted image  Kaos taki, da si ga ne morete predstavljat, ali pač user posted image .

mml...ttudi jaz moram še kaj spesnit danes...ko mali glih fajn spi...tak al tak ni nič iz mene user posted image  - zdaj me še drugi, neodvisni, sprašujejo, kdaj mislim napisati članek (takega, da mi ga bodo sprejeli kje), da me promovirajo ... sem mislila, da bo kakšen članek padel z neba, pa ni nič od tega user posted image  (le kakšne čudne želje so mi želeli ljudje ob RD in za novo letouser posted image user posted image )

kot vedno: pridne bodite!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.10.2011 9:21:20   
Izabela_
Dobro jutro,

joj, Kofi, ne ti men o nakupih v 4 - nam se kar meša, ko gremo po čevlje. Letos smo jih že 2x iskali in kupili nič. Ker Matevžu sva vedno kupovala Ciciban, ki niso ravno poceni, sem pa vedno vedela, katero številko rabi. Zdaj sem rekla, da Aljoša lahko dobi tudi kake cenejše čevlje, ker mu spomladi tako ne bodo več prav... Pa sploh ne znam kupit, no. Bili v Massu in kup drugih štacun. Včeraj sem bila sama v CP, pa sem na koncu gledala Teva in Geox in spet nisem vzela.... Nič, bo moral user posted image  to nakupiti, jaz ne znam!

Lonja, mi tudi vsi trije spimo skupaj, kadar ni očija (mi je hecno napisat oči, ker ga oba kličeta po imenu). Z Aljošem sva na ta veliki postelji, Matevž ima pa zraven še eno otroško in je prav komot.

Mml, ja res fajn za gradbena dela, sploh, ko bodo mimo. Kako je zdaj z vašo sitno vzgojiteljico v šoli? Joj, koliko tega nas vse čaka v naslednjih letih, raje ne pomislim (OŠ, srednja....).

Ac, lenobna sem tudi jaz. Danes samo pijem kavo in jem čokolado (Lonja!), naredila pa še NIČ. Zdajle pa bom! user posted image

TajaNagaja: hudo za vašega dedka... user posted image  

Šnucika: vse najboljše z rahlo zamudo! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.10.2011 9:45:18   
tinas
ojla user posted image ,

čakam, da se otopli malo....brrrr, sem čisto neproduktivna v tem mrazu user posted image

Lia Roza v šoli, user posted image  leta naokrog jaz pa za pc-om, kao neki delam user posted image ....

Lia Roza po novem čisto lepo reče RRRR, logopedinja je bila takoooo vesela, še bolj kot jaz user posted image . nam je rekla, da nekateri otroci celo leto delajo vaje, da jim uspe. zdaj pa je problem upoprabe tega R-ja. ko govori še vedno reče nek glas podoben J (kot do sedaj). skozi jo opozarjamo, ampak sama pa se ne spomni user posted image . sem že čisto nesrečna in si grem sama sebi na živce....

Kofi, tudi Lia Roza včasih rabi celo večnost, da kaj pove user posted image . se mi zdi, da ima še tisoč misli zraven in da se ne more izrazit. tudi mene blazno znervira user posted image , ampak se mi zdi da je malo boljše zdaj. Jaz poskušam ostat mirna in jo spodbudit, naj lepo pove. ampak se pa potem še razjezi name in gre stvar še počasneje....mah, se mi zdi da mine kar samo...pri nas je že boljše user posted image . kar pa se tiče učenja raznih stvari, smo starši najslabša izbira, se mi zdi user posted image . ker se prehitro razjezimo in otroci se takoj razjezijo na nas (do drugih imajo več rišpekta). tako je namogoče, da bi Lio Rozo jaz učila klavir...mi je njena učiteljica rekla, da tudi njeni kolegi ne morejo učiti sami svojih otrok...saj je pri partnerjih isto. moj mož je začel smučat pri 19-ih letih, ampka sva se midva tako spičila na smučišču (jaz smuačam od malega in sem ga učila user posted image ), da je vajeti prevzel moj oče. no, moj možek zdaj smuča (SKORAJ user posted image ) boljše kot jaz user posted image .

naj povem, da sem bila tudi ta teden pridno na zumbi user posted image , ampak je šel naš braziliano za 3 tedne domov user posted image  in smo imeli neko žensko, ki pa ni bila pol tko fajn (tudi za gledat user posted image ), kot on. spoh nisem bila tko viola v glavo, kot prejšnji ponedeljek user posted image . sva se pa jaz in možek zmenila še z enimi prijatelji in bomo hodili vsak petek na badminton user posted image . se prav veselim.

Lia Roza je polna aktivnosti, ampak zaenkrat še v vsem uživa in ona bi kar še in še....zadnjič smo šli peš čez stadion in ona bi košarko, pa teniiiiiis, o uau nooooogomeeeeet user posted image . skratka, vse! zaenkrat ima 2x tedensko balet, pa 1x klavir, telovadbo in angleščino.
v šoli je vsa pridna, zlata in ubogljiva, pa še druge miri in krega user posted image , doma pa je user posted image . če ji rečem, zdej pa gremo tja in tja, se ona obvezno vrže na tla in 'razmišlja' GRRRRRRRRR. Včeraj je kao pomagala sosedu sadit rožice pred hišo. sem rekla OK 5 minut pol peljemo pesjana ven...pridem ven, pesjan ves podivijan teka sem in tja in me cuka, ona pa leži in 'razmišlja' al bi šla al ne (kot da ima izbiro user posted image ), al bi vzela rutko al ne. ji rečem 1x, 2x, 5x, se obrnem in se odpravim, ona pa še vedno leži in me zaj.....mi je spulila živc!!!!! sem jo zvlekla v hišo, zraven pa še bezljajočega pesjana....mislim, huh....potem sem šla sama na dolg sprehod, da se skuliram....ko sem prišla domov (je ostala s tatijem, ne sama, da ne boste mislile...) je še vedno tulila....potem je še malo tulila, se metala po tleh in brcala....končno se je umirila in smo se pogovorile...kao da zaleže, že danes zjutraj je bilo pri oblačenju isto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sem se spihala malo user posted image

lep sončen dan!
t

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.10.2011 14:56:51   
mml
jaz sem pa očitno hudo bolna user posted image ...sem nenormalno pridna danes v službi, da ne bo panike user posted image

Zdaj pa počasi po čmrlja in domov...

...Matica je ponoči bolelo uho, sem čakala, če bo vzgojiteljica kaj poklicala, pa je zaenkrat vse mirno...bom doma še enrkat posvetila in videla, če je za AB ali ne...

...sicer imata pa danes oba telvoadbo, kar pomeni 1,5 ure brez otrok user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.10.2011 16:07:13   
lonja
Mml, jst sem pol tudi zelo zelo bolna, ker sem tudi jst zelooo pridna tuki v službi. Svoje delo sem oddelala praktično do konca, zdej čakam še ostale moje dame, da mi oddajo svoje narejene izdelke, jst vse skupaj zlepim in oddam, huuuuu user posted image user posted image user posted image .

Dans so za dežuranje in pobiranje bejb spet na vrsti naši, je pa naš user posted image  že na poti domov tako da me zvečer ne bo spet zeblo v noge, jeeeee!

Lepo popoldne vsem čvekicam.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.10.2011 16:38:44   
mml
No kljub mojim pozitivnim mislim, je Matic na AB, je zdajle bobnič čisto svetlo rdeč, tako da nimam kaj...upam, da bo hitro boljše...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
13.10.2011 15:42:16   
lonja
Mml, upam, da je z Maticovim ušesom bolje, da so AB lepo prijeli, v vrtec je itak verjetno šel, a ne? No, vseeno ena user posted image  ne bo škodila.

Jst spet nabiram plus ure....še danes moram zdržat potem pa se bo spet malo umirilo, sem zadovoljna z narejenim in sem danes že tudi naglas pohvalila vse punce, ki so mi vse na postavljene roke poslale, da sem lahko svoje delo končala v roku. Sem pa dobila kot nagrado še predsedovanje inventurni komisiji user posted image , kar se pa meni zdi vse prej kot nagrada....samo delo namreč. In vse skupaj bo potekalo prihodnja dva tedna, tako da se lahko za kak dan dopusta kar pod nosom obrišem, pa močno stiskam pestke, da katera od bejb ne zboli....

Naš user posted image  se je srečno vrnil včeraj zvečer in fajn je, ko smo spet skupaj, upam, da se bodo za letos tele službene poti kmalu končale.....je pa danes že pridno razvozil bejbi zjutraj, pa zdele jih bo šel iskat. Jst že namreč od pol sedmih zjutraj visim kle in mi oči že pomalem skupaj lezejo.....se preventivno filam z vitaminčki....

Lepo popoldne vsem skupaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
14.10.2011 11:14:15   
mml
En hiter pozdravček, preden grem na sestanke...

mi smo boljše, jaz sicer še smrkam in kreham, samo počutje je pa bistveno boljše...

Danes je v šoli dan hoje in so po dveh urah šli na sprehod. So morale priti zraven babice in deki, tako da je prišla moja mama, ki po tem m&M popoka in do nedelje odpelje na Štajersko, jaz sem jutri namreč dežurna, tako da greva po tem v nedeljo po otroka in pogledat, kako je kaj s prenovo hiše...

..danes moram oddati 3 PP prezentacije za šolo, ki bo naslednji konec tedna...pa ne vem, če sem zadovoljna ali ne...

lonja ja Karkadan je konjič, ki je ostal pri vas... poskusi se izogniti tej "nadlegi", ker na žalost ni konca, ko enkrat začneš user posted image
Kar se skupnega spanja tiče...bom videla naslednji teden, ko bomo sami, vem pa, da ko mene ni, M&M pridno spita v svojih posteljah...jaz ekstremno slabo spim, če sta M&Mz mano v postelji...

cuma si za konec tedna kaj lepega pofotografirala? Si šla na kakšen tečaj ali se ukvarjaš s fotografiranjem čisto ljubteljsko? Kako je Emi všeč judo? Manca je že pozabila...je čisto zadovoljna s plesnimi uricami (samo imela bi krilce kot Zara---nimam pojma kdo je Zara user posted image , kaj šele kakšno krilce ima), ustvarjalnimi delavnicam (včeraj so naredili krasen zvezek) in angleščino...

valeri greste eltos smučat kar v lastni režiji? Mi gre letos še z G-rega...je dosti bolj na izi...

tinas pri nas pri Manci trma ni hud problem, je pa pri Maticu user posted image , čerpav je tudi čisto obvladljiva... je pa potrebno občasno povzdignit glas, da se kaj zgodi...ampak sem sama kriva, ker nisem dosledna in to seveda oba s pridom izkoriščata...skatka moja napaka...večinoma funkcioniramo z metodo štetja... pri odhodih, koncu igre in podobnem se pa obnese, da damo še 2, 3, 5 minut do odhod, konca...in večinoma gre brez hujših stresov...samo tukaj sem pa res dosledna...

kofi po mojem s Neli samo v glavi preveč dogaja, da bi se skoncentrirala na samo eno stvar in bi po tem rada povedala vse naenkrat in ni iz vsega skupaj nič...tako da nikar ne skrbi... jaz sem zadnjič šla skoraj v google iskat kaj je to mihodijsko telo, ker je Manca celo popolnde "težila", če vem kaj je to...no po tem sem pa pogruntala, da so to čisto navadna geometrijska telesa user posted image

izabela kje se pa ti skrivaš zadnje dni?

NRMM spet čakaš na konec tedna, da oddaš tedensko poročilo na RR user posted image

ac jaz sem tudi v klubu nič se mi ne da....samo mi trentuno to ne gre prav dobro od rok...tako da pač delam... Pri nas v službi je tudi kup plačljivih zadev, zadnja v vrsti je bila ritmična gimnastika za 30€/mesec... smo se lepo zmenili, da je to hudo preveč denarja in ni bilo panike...

Taja Nagaja imam zate knjigo in Verrumal, samo sem v ponedeljek pozabila...tako da upam, da naslednji ponedeljek ne bom...Ste uspešno zaključili s plavalnim tečajem?

Nana Liza kje se pa ti skirvaš???????

Grem delat...sem šefu obljubila eno poročilo z včerajšnjega seminarja...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
16.10.2011 10:29:48   
NRMM1
Sončen pozdrav iz Štajerske.

Zjutraj je bilo neko oblačno in mrzlo,zdaj pa se je končno prikazal sonček user posted image . Kliče me pospravljanje, sam volje pa ni,očitno je tudi mož nima,ker mi je že včeraj obljubil,da bo posesal, pa nič od njega user posted image user posted image . Čez dobro uro itak šibamo v Velenje, je imela nečakinja rd, tako da bo tudi pospravljanje počakalo user posted image .

V bistvu pri nas nič novega, vsi smo neki prehlajeni, tako da se je tole za nas hitro začelo. Malo se še klimatiziramo,glede na to,da je ati zopet doma in,da imam zdaj 3 otroke user posted image .

Lonja
fino se ve cartate,ko atija ni  user posted image . Pri meni,če že spita, potem spi eno noč ena,drugo noč druga, ker drugače se jaz ponoči odselim in spita sami v najini postli. To je tolko enga brcanja, premikanja,da ni šanse,da sem zjutraj NE naspana.Pa MAruša mi še taaaaak škripa z zobmi,da je groza user posted image user posted image .

Mml sej med tednom redno berem,sam nekak ni volje za pisat. Konec tedna pa kavica,internet in spravim kaj iz sebe user posted image .Reči mi,kaj pri cepljenju proti klopom so kakšni hujši stranski učinki? Mašo bi zelo rada dala cepit,ampak me je nekak strah,glede na to,da mi po vsakem cepljenju dobi vročino.

Cuma kako si? Kaj ste lepega počele punce med vikendom?

Šnucika
pa ti? Te pusti tole ''''čudno''''vreme na miru,kaj se zdravja tiče? Kako Živa v šoli?

tinas super za Liin RRRRRruser posted image user posted image . Tudi moja Maruša in sploh Maša imata včasih take izpade. Ampak,ko jaz rečem,da grem, potem nehata in se spravita na brzino.Včasi nadaljujeta s svojo ihto kamor gremo,včasih se jima pa uspe umirit user posted image .

Ac dej prežen tole tvojo ''''lenobo'''' pa se večx javi user posted image .

Izabela še greste kaj v Arboretum?Se tam zdaj kaj dogaja?

Grem preganjat moje otroke,da se oblečejo in spravijo,ker bo treba počasi it.

Lep dan vam želim!

< Sporočilo je popravil NRMM1 -- 16.10.2011 10:31:03 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.10.2011 12:34:38   
mml
Dan,

jaz imam tak dren, da se ven ne vidim...

...prehlad smo za silo pregnaili, tako da upam, da bo zdaj nekaj časa mir (pobožne želje vem ja...)

V četrtek in petek in po tem cel naslednji tedne sme "samohranilka", problem je v tem, da imam tudi jaz službene obveznsoti v četrtek in petek, tako da smva aktivirala babice in upam, da bo šlo. V ponedeljek sem pa tudi dežurna, tako da pride moja mama, ki bo pri nas prespala in dostavila v torek M&M v šolo in vrtec...Po tem sem še 28. dežurna, po tem imam pa "krompirjeve" počitnice...

Zdaj grem pa naprej pisat članek...

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
17.10.2011 13:55:24   
lonja
Dan,

na žalost je spet vikend prehitro minil....user posted image , ko bi vsaj tedni tako hitro minevali....potem bi bilo življenje lepše.

Sobotno dopoldne smo prekofetkali na Vrhniki, tko občasno se dobimo in je prav fajn, otroci se malo znorijo, mi pa v miru eno kavo spijemo in gre dopoldne mimgrede mimo. Po obveznem počitku pa smo šli obiksta mojo babico v Trbovlje, sicer reva skoraj ne ve več zase (105 let) ampak vesela nas je pa vseeno bila, najbolj seveda otrok, ki sta jo spravili v dobro voljo. Najbolj naša Manca, ki je pojedla celih 5 kosov štrudla in s eji je totalno fajn zdelo, ko jo je babica hvalila, kako je pridna za jest....user posted image .

V nedeljo pa sem mojega user posted image  prepričala, da nas je dopoldne peljal do BTC-ja, sm malo nakupila sadja, pa nepremočljivo podlogo za Mancino posteljo, pa kake hlače za Manco sem imela v mislih, pa sva se z mojim spet sporekla, ker on je še vedno mnenja, da otrok za zimo ne potrebuje več kot dvoje hlače user posted image user posted image user posted image . No, tako da mi je bilo na koncu fejst žal, da sem ga sploh prepričevala za BTC, drugič grem definitivno sama!!!

Popoldne pa smo zakurili kamin (smo ga prejšnji teden usposobili!) in je bilo tako luštn, da smo vsi štirje čist pridno preživeli v dnevni sobi in se nam čist nikamor ni dalo. Dans imamo v planu še malo kostanja spečt, sem včeraj kupila malo maronov, upam, da bojo vsaj tako dobri, kot so bili dragi user posted image .

Neki me hoče glava bolet, imam preventivno lekadole kar v žepu, ampak še nisem nič vzela, še ni tako hudo. Zaenkrat me samo v sencih boli, ne vem, upam, da ne obležim....

Dans se moram še držat, gremo popoldne z vrtcem na obhod s starši, najprej ob pol petih z Mancino skupino, Ajdina skupina pa ima zbor ob petih, po mojem bom to poslala pa user posted image . Dans je dan hoje, to je razlog popoldanskega sprehoda v vrtcu.

Imejte se fajn! 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.10.2011 11:38:13   
tinas
Pozdravljene punce :)

no, ta vikend pa smo tudi mi uživali na lepšem (končno!!!)
smo šli na Dolenjsko ( čisto blizu dolenjskih toplic), z našim kamperjem, seveda user posted image . smo bili povalbljeni na en piknik v soboto in smo s prijatelji, ki so nas povabili ostali še do nedelje. Bili smo v enem mini kampu/piknik plac sami, čisto ob Krki in smo ful uživali, dobro papcali, se greli ob ogenjčku, pekli kostanj (ki smo ga na žalost kremirali user posted image ), se sprehajali, na koncu pa še kopali v dolenskih toplicah user posted image , tako da je bil vikend res popoln. Pesjan je totalno užival, saj je bil lahko spuščen cel dan, otrok je tudi užival, ker je tudi bil spuščen cel čas user posted image , tko da smo se meli prav fino. Pa še preverili smo, če naš kamper 'dela' tudi malo bolj mrzlem vremenu in je bilo prav super user posted image . kaloriferček je super segrel naš drugi domek, tako da je stvar resnično uporabna v vseh letnih časih user posted image . samo je bilo treba včarja takoj kupit kalorifer s termostatom, saj sem se morala celo noč igrat, da sem termoastat user posted image , ker je stvar totalno zahajcala, pa je blo trba izklopit, po ene par urcah pa vklopit, ker nas je spet zeblo user posted image . ampak sem navdušena. veste kako je lepo, ko se zjutraj zbudiš, pogledaš skozi okno in mimo teče Krka, po njej pa plava labodek, si skuhaš kavico in pod kovterčekom objet z družinico opazuješ to sceno user posted image . in takih razgledkov je kar jih hočeš, samo najdet jih moraš user posted image

no, naša žabica je imela včaraj spet telovadbo in totalno uživa, saj ima osebnega trenerja (ker jih je tako malo), tako da je včeraj že delala most in svečo, pa baje tudi palačinko user posted image . jaz pa zvečer zumbo user posted image . v petek pa smo imeli prvo uro badmintona in je res super. sicer so moški zatajili (služba, kao), smo pa zato punce pridno trenirale, da bomo drugič zmagale user posted image . sploh ne vem, kaj sem tolko let čakala, da se lotim spet igrat badminton, res je super!

no, zdaj mi je pa zadišala še ena user posted image . jo skuham tudi vam?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.10.2011 8:51:08   
mml
Jutro,

nimam časa...

..zato samo user posted image

...bo boljše...samo ne vem kdaj user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.10.2011 8:51:12   
mml
....spet se mi je dvakrat objavilo isto....tako da...grrrr

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.10.2011 14:32:08   
mml
Lenobe lene, kje pa ste????

A vas je odplaknilo, zamedlo ali ste zmrznile????

Dopoldan gledam skozi okno in zunaj SNEŽI!!!!! user posted image

No na srečo se zlivanje že umirilo, ker sem bila že zjutraj čisto mokra, ko sem prišla do službe...fuj in bljak

...še dobor, da imam zimske gume...

Sem hotela ša marsikaj napisati, pa mi je ušlo iz spomina...

...grem do konca napisati članek, po tem pa prirpavit še eno PP predstavitev za delavnice, do jutri moram pa po tem strenirat še tri predavanja...

...da o tem, da je user posted image službeno odsoten danes in jutri in po tem ves naslednji teden sploh ne bi...

...naslednji teden sem 2x dežurna in imam 3 vaje... 

...zdaj pa čakam, kdaj se bo šef spomnil, da premalo časa posvečam raziskovalni dejavnosti...jupiiiii

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.10.2011 13:35:39   
lonja
Tuki ena lenoba....Mml....user posted image .

Čeprav bi lahko rekla, da ta teden pa res nisem lenoba. Dela čez glavo, skačem okoli kt zmešana in bo še nekaj časa trajalo. V firmi planiramo, pa vse inventure tečejo hkrati in je zeloooo pestro user posted image . Še dobr, da sta bejbi še kar zdravi, da se ne rabim še s tem obremenjevat. Naj kar traja....

Včeraj je našo Strmico pobelil prvi sneg in zjutraj sem morala prav gazit do avta user posted image . Ampak glede na trenutno temperaturo, ki je kar nekaj nad plus, se ne bo obdržalo. Nekako se še ne počutim za smučat....jst bi še kr malo poletja nazaj. A še kera?

Za vikend nimamo še nobenih planov, po mojem bo bl trenutni navdih. Je pa zdej vsem tolk luštn doma, smo usposobili naš kaminček in je vsaj meni, pa tudi ostali se nič ne pritožujejo toooolk luštn lepo doma v dnevni sobi, tako toplooooo user posted image .

Se pa že počasi bližajo krompirjeve počitnice, ko se bomo šli spet malo potepat, gemo za tri dni v Umag in seveda držimo pestke za sonček user posted image .

Kje pa ste res lenobice? A se bomo dobile na kakem babjem večeru al se vam ne da? A bomo res spet čakale na marec, ko se ponavadi dobimo user posted image ?

Lep vikend vsem,

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.10.2011 15:08:51   
Taja Nagaja
Hojla!

Se še jaz javimuser posted image , da me ne pozabite.

Pri nas, pravzaprav v službi je bilo ta teden noro. Ne vem al je luna mešala štrene... Za nameček sem bila priča izpadu enega od mulčkov in moram priznat, da kljub temu, da sem že skoraj vsega hudega vajena... me je pošteno šokiralo in sedaj razmišljam, če ne bi bilo bolje, da bi imela šoker kar pri sebi, tako za vsak slučaj user posted image

lonja: tudi mi smo usposobili kamin in veselo celo hišo ogrevamo z njim user posted image . Sem zelo navdušena. Mogoče zjutraj malo manj, ko moram zakurit user posted image Včeraj smo prvič priklopili peč na olje, da smo vodo segreli, so jo do sedaj vedno kolektorji, ki so še ena fajn zadeva. Kaj ti govoriš o krompirjevih počitnicah? A nista deklici v vrtcu user posted image Jaz bi z največjim veseljem koristila dopust izven počitniv user posted image

mml: hvala za mazilo. Beti tuli, tako da predvidevam, da jo zelo peče. Jo mažemo le enkrat na dan, ker drugače me bo še kdo prijavil, da mučim otroka. Imata pa B&B sedaj novo nagrado. Sem jima rekla, da M&M tudi gledata Nekoč je bilo življenje. Sem jih kupila v torek pri sosedu ker sem imela popust za izkoristit user posted image Sicer se pa vidimo v torek.

cuma: tvoje fotke so pa res enkratne, da o deklicah ne govorim. Verjamem, da ti ni lahko, bo pa vsak dan lažji in ti imaš tudi tako veliko idej kako ustvarjalno preživet dan. Le tako naprej! To je največje bogastvo, ki ga lahko daš svojima sončkoma poleg ljubezni! Velik objem!

NRMM: Ej! Kako kaj Rogla? user posted image A se spomniš, kako nama je bilo včasih hudo, ko sva imeli samohraniliške dneve? Meni sedaj včasih prav paše user posted image se mi zdi, da same vse hitreje porihtamo in se imamo potem še rajši, ko se spet vidimo user posted image A sem jaz prav zasledila, da imate kosmatinca doma?

Izabela_: pri nas je bil začetek šole tudi težak, sedaj je pa tako zelo navdušena. Našla si je prijateljice, se močno navezala. Prav velik preskok. Kako se pa tvoja fanta razumeta med seboj? Je Matevž ponosni veliki brat?

tinas: Ej, cimrica moja! So pred porodnišnico odprli nov most in sem se zadnjič peljala mimo, sem se spomnila na vaju, na najini zvezdici Zaspanki user posted image Naša Bina sedaj tako hitro zaspi, včasih je tako utujena, da mi reče naj grem kar ven iz sobe user posted image , ko je bila pa majhna je pa zaspala le v naročju. Joj, kako hitro rastejo. user posted image za vse izlete in potovanja. Mi si tudi že delamo plane kaj vse bi radi videli, ko bo naša logistika glede hrane bolje. A kosmatinec veliko hodi z vami?

Nana Liza: Se večkrat spomnim na vas. Kako napreduje projekt hišica? A gojzarčke ste našli? Lahko bi se zmenili za kakšen skupni izlet. Pa ne samo na SV. Ano user posted image . Po mojem, znata naši pot že na pamet user posted image

kofi: A sem jaz prav zasledila, da ste se preselili? A daleč? Zdi se mi, da te hočejo kar zasut z delom. Ne se pustit! Penzija je še zelo daleč, če sploh bo user posted image

šnucika: kako kaj nos? Kaj pušča? Pri nas je Binino dihanje veliko bolje od kar ima zaščito z Avamysom, da o tem, da v šoli ni plišastih igrač user posted image , ne govorim user posted image . Kaj pa kosmatinci? Naš ima tak resast pogled kot en šnucek user posted image .

Toliko za danes user posted image . Grem palačinke pečt. Imam občutek, da sem zadnje čase doma ena gospodinjska pomočnica, ki ji dela res ne zmanjka user posted image

Lep barjanski pozdravček

P.S: Srečanje? Babji večer? Sem za!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.10.2011 9:49:58   
NRMM1
Morgen vsem!

Zopet je nedelja in to takšna za spanje,jaz pa že pokonci. Sta punci pridirjali že ob 8.00 k meni.No ob 6.00 me je deč zbudil,ko je šel v službo.......obožujem takšne nedelje user posted image .
Z Mašo sva neki kašljavi, se filava z timijan sirupom,jaz pa še z lekadoli. Me od včeraj boli v prsih in,če do jutri ne bo ok, bo potrebno it pogledat mal k dr. Tale jesen me je začela nekam hitro zvijat, navadno je december tist,letos pa že oktobra.........leta,leta.....user posted image
Za danes sem puncama obljubila,da bomo šle v kino gledat medvedka Pu, pa verjetno ne bo nič od tega, ker bo v dvorani duo pokašljevanje.........se kino prestav na zdrave dni.

Mml upam,da ob vsej gužvi nisi srečala samo sebe user posted image .Kako gre samohranilstvo?

Lonja
a se grejete ob kaminu?KAko punci?

TajaNagaja ma ne morem verjet,da si nas ŽE našla user posted image . Oooo Rogla ja...........a greva še 1x? Ja včasih je bilo doolgo samohranilstvo res hudo,sploh če sta bili punci bolani. Zdaj pa mi tako paaaše,ko deca ni doma. Vse je tako drugače,vse poteka kot mora, tudi punci sta drugačni,ko smo same. 
Ja imamo labradorko. Sicer je nimamo mi pri nas doma, ga imata starša. Ravno zdaj ima satelit okoli glave user posted image , smo jo dali sterilizirat.Drugače pa........ufff je to energičen pes in požrešen. Dokler nas ni pri starših,je Lona čisto pridna,ko pa zagleda otroke............se ji začne mešat od veselja. No sej punci nista nič kaj drugačni. Malo je edino problem,ker skače po njima, seveda je tudi že težja od njiju in je hitro katera na tleh.A pridete kaj na naš konec?Lahko bi si vzeli čas in prišli.

Cuuuuuma
kje si se pa ti zgubila?????????Ne nam uit spet.

tinas super za tak vikend user posted image .Ooo a badminton si začela igrat? Super. Jaz še sicer letos nisem bila niti 1x zaradi roke, bo pa treba it počasi,ker je roka že ok, zdaj se morajo samo še pljuča ščistit,pa bo.

NanaLiza,Ac,Izabela,šnucika...........pa ni vas kje sneg zametal al pa burja odpihnila user posted image ?

No bo dovolj za danes, kavica se mi je že ohladila, punci gledata ''Žametke''user posted image . Lepo bodite,čeprav je neko kislo vreme,vsaj pri nas!

Lep dan!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
25.10.2011 0:11:05   
mml
Čer,

sem začela bizi teden user posted image , ah saj bo... danes smo malo bolj po kavbojsko, jaz v službi, user posted image v Avstriji, po otroke je šla gospa, ki nama pomaga, ju odpeljala na plavanje, po plavnju ju je čakala moja mama in so zdaj vsi trije pri nas doma, jutri ju pelje v šolo in vrtec, po tem mi je dala pa prosto do 16. in bo šla ona po oba, vmes gre pa na obisk k sestri v Postojno...

Sicer sem bila pa danes na govorilnih urah in ni kaj posebnega, razen da se Manca malo dolgočasi in ker se dolgočasi, po tem ne posluša navodil in na koncu narobe reši nalogo, ki jo sicer zna rešiti brez težav user posted image , ampak menda je zadnjih 10 dni bistveno boljše, aja pa menda je pretiranao zaskrbljena, da je doma kaj pozabila...zadnjič je bila na meji joka, ker je mislila, da je pozabila opremo za športno vzgojo in sta po tem z učiteljico ugotovili, da sploh nimajo športne vzgoje tisti dan na urniku user posted image ... sicer je pa danes vsa navdušena povedala, da so bili v knjižnici in dobili izkaznice in da si je sposodila knjigo...

Taja Nagaja  upam, da Beti en peče prehudo...Ja Nekoč ej bilo življenje je pri nas še vedno aktualno....sploh cepljenje jima je vščeč user posted image , nisem prepričana, če jima bo tudi v živo tako všeč, ker ju čaka cepljenje proti gripi v naslednjem mesecu...
Kako ste se imeli danes na plavanju?

NRMM pa sej ni tak hud dren, če se pri ans vsi spraviju k stvari je lahko še dosti bolj zanimivo user posted image . me pa čaka še kup reči, ki jih ne uspem dokončati. Bom pa kot soavtor imela objavljen čalnek v eni mega super reviji, tako da se bom z lažjo vestjo lotila pisanja vloge za podaljšanje naziva user posted image

lonja si že rezervirala smučanje? Kdaj šibate na morje?

tians a se po tem vseeno niste odločili za pohod? Mi smo bili tudi preleni in še vreme je bilo bolj sivo, tako da smo šli kar klasično v mesto user posted image  Greste v kalsičnem terminu smučati ali boste zaradi Lie Roze prestavili na čas uradnih počitnic? Mi gremo zadnji teden januarja. Bomo koristili "ministrove" dneve...
cuma, šnucika  vaju je odpihnila burja ali sta izginili v megli?

izabela si tako zelo pridna ali se ti samo ne da pisati???

Nana Liza a si nas čisto pozabila???

kofee kako kaj tvoje zdravje? Neli kaj bolj ubogljiva?

Grem prečekirat, kaj se bo dogajalo ponoči...

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
27.10.2011 13:58:25   
mml
Sej bi se jezila na vas, ker ste takšne lenobe, pa nimam ne volje ne enrgije...

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?