mml
|
Čer, en prav lep večerni službeni pozdrav. Včerjašnji dan je prav hitro minil in danes spet preživljam ure v službi. Dan je na hitro minil, ker je bilo kup dela, zdajle je pa prehodno zatišje, ki upam, da bo trajalo... Jutri imam pa prosto popoldne, se že prav veselim. Pride moja mama in bo ona pobrala M&M iz vrtca, tako da mi ne bo treba nazaj in bom lahko v miru odlenarila kakšno uro, po tem bom pa mogoče celo zbrala energijo in se spravila sopihat s kolesom na Golovec, čeprav me skrbi, da si bom našla kup izgovorov , kot je recimo likanja kuuuuupa perila... Danes so spet začeli z govoricami, da bomo ostali brez parkirišč, oziroma, da jih bo drastično manj...samo to mi še manjka ...no bomo videli...kaj bo iz vsega skupaj... lonja za mene Hrvaška ni sprejemljiva, ker so mi Hrvati s svojim arogantnim odnosom do Slovencev totalno mimo...rajši plačam komu drugemu malo veči in me obravnavajo enako kot druge, ne pa kot tretjerazrednega gosta... pa še vozit z avtom v nedogled se mi ne da... tako da dokler ne bo nujno, me Hrvaška ne vidi... Sicer pa super, da ste uživali in se imeli lepo... NRMM upam, da je mož že boljše, ker ni ga hujšega kot je bolan moški Zate pa tudi upam, da je roka že boljša. Jaz imam tudi probleme s tem, da bo Manca šolarka, se mi zdi, da sem šele ravno dobro bila na nuhalni svetlini in jo gledala, kako mi maha , zdaj je pa že cela velika baba-žaba in gre v šolo... Malo me skrbi, ker se še vedno ne zna branit, če jo kdo nadleguje, po drugi strani pa upam, da ji bo šola všeč in bo uživala... popoldansko čvekanje: a smo še za? Smo se za začetek julija dogovarjale, zdaj je pa avgust
< Sporočilo je popravil mml -- 1.8.2011 22:20:22 >