|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
30.4.2010 14:06:24   
Nana Liza
Lonja - nič ne uživava s Tevžem, danes že službujem in čakam, da bo ura 1.500.
A samo mene daje lenoba, al še koga.

Lep vikend!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
30.4.2010 14:45:41   
mml
Nana Liza jaz sem tudi lena za umret...še dobro, da je bil v službi mir

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
30.4.2010 21:28:32   
NRMM
Še ena,ki je bila danes lena za umret. Če bi me danes kdo ustrelil,bi verjetno padla čez 14 dni,taka lenoba se me je držala user posted image .
Smo pa tudi mi začuda dobili dovoljenje za odhod iz službe ob 14.00........kar nisem morala verjet.

No od ponedeljka se mi pa začne nov delovni čas, jupiiiii in sicer od 7-15,zdaj smo imeli pa od 7:45-16:15,vmes 1 uro malice. Zdaj bo sicer malica samo pol ure,ampak sem pa le prej doma, zjutraj pa bom namesto bluzila po RR šla v službo user posted image .

Jutri sem s puncama sama,je ati v službi,kaj bomo počele se mi še niti ne sanja. Verjetno bo športno obarvan praznični dan....rolanje,vožnja s kolesom,spanje,sladoled........če bi ju lahko spravila na pohod proti Pohorju bi bilo super,ampak vem,da iz tega ne bo nič,ker jima hoja ni ravno priljubljena,sploh pa ne v breg user posted image .........bo že nekak.

Naš dopust.....hmmmm.Sicer že imava načrtovan dopust od 21.6.-3.7.,destinacija pa še zaenkrat ni znana.Najverjetneje Hrvatija, v jeseni pa tujina........bomo videli.

Zdaj pa grem še malo brskat po facebook, potem pa spat.

lep vikend še 1x!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.5.2010 9:40:46   
mml
Dan,

ufff jaz sem se pa naspala...sem spala do 9...pa bi še...

...v načrtu imava savnanje...samo glede na lep dan, ne vem, če si ne bova premislila...popoldan pa pobereva M&M in po tem bo spet vse po starem user posted image

Lepo izkoristite tale praznični, sončni dan

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.5.2010 11:36:10   
šnucika
Živel 1. maj!user posted image

Evo mene...po dolgem času.

Sem še med živimi...ampak ni časa,da kaj pišem.Že od februarja sem večinoma samo v službi...tudi skoraj vse vikende,če ne drugega,po par ur.še dobro,da so nam plačali nadureuser posted image
Šele sedaj se nam stanje malo umirja.Komaj čakam konec maja,ko imam planiran še star dopust...če ne pade spet kakšna prepoved dopustovuser posted image

Sem kar ok(razen alergije in zelo bolečega hrbta...imam napotnico za ortopedijo,ker je res hudo...verjetno hernija...user posted image ),Živa tudi,moj tudi...roka mu počasi,počasi okreva,sedaj hodi na terapije.

Tako,nič pametnega nimam za povedat...pa še v službi sem....

lep vikend želim vsem....user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
2.5.2010 11:36:39   
Kofi
hej
sem že imela predvčerajšnem vse napisano, ko se mi je restartala mašina...sem bla pol dva dni jezna ;) zdaj pa lahko ponovim vajo.

smo bli z otrocmi za par dni na Krasu pri mojih starših...imeli smo se ful lepo. Mala dva sta tko uživala, da sta vsak dan zaspala okoli pol osmih. Smo šli tudi mal do Lignana, kjer so se otroci že skoraj kopali....ažbe je bil cel moker...neli pa tudi, je iskala v morju školjke kar v dolgih rokavih. Sem imela tudi zanjo poleg za preoblečt, tko da se nisem sekirala...glavno da je uživala...pol smo šli tudi v zoo...in je blo carsko...
Čevapi in podobno pa skoraj vsak dan, da mi je še danes slabo ;)

mml...dej se pozdravi,pa upam, da je mali M že ok!
Jaz mam spet vročine vsak dan do 37.8 in mi je že malo noro. Bom šla do zdravnika ta teden...upam da nimam kaj narobe s ščitnico...

šnucika, ti se tut porihtaj!

nrmm...tudi mi smo hotli it gledat dinozavre, ampak je moj dragi cel zabuhel od tega cvetenja, da smo se premislili...sami mi pa nekako ni za lovit otroke med rožcami :D

nanaliza, lonja in ostale lenobice...se pridružujem skupnosti ;) po mojem manjkajo kaki vitaminčki...

kak je kaj z vašo dieto? Jaz bi mogla spet se mal popazit, ker žerem kot volk..pa zaenkrat hvala bogu se mi teža ne veča...ampak, lahko da bo pol kje samo udarilo...nikol ne veš...ampak, imam non stop občutek lakote...da ne govorimo o želodčnih težavah...zdaj me dva dni kr peče v žlički...tk mladi, pa že ko neke stare tetke...ne vvem če je to normal no :D

pridne bodte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.5.2010 13:09:06   
Kofi
mml in lonja, kdaj sta vidve začeli s spremembo prehranjevanja? Je pujsmeter že kaj bolj podoben tehtnici? user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.5.2010 15:18:14   
Nana Liza
zdaj me dva dni kr peče v žlički...tk mladi, pa že ko neke stare tetke...

Pegica si me nasmejala. user posted image Po mojem nas tile otroci kar izžamejo, me pa moramo biti aktivne in udeležene povsod. Mene na vsake toliko časa tudi sesuje, zato zadnje čase (mesece) uživam konopljino olje ter arganovo olje in "trkam!", "trkam!" vse prehladke trdoživo prenesem. Kadar imamo kosila (čez vikend), jih pa nakapljam v solote ali testenine za vse. Meni pomagajo pri prebavi. Ela in Tevž pa razen prehladov in Ela enkrat z bolečim ušesom HB drugega nista imela to zimo. Sicer je pa vreme sedaj tako, da ne veš ali je mrzlo ali vroče.

Lonja - Je bilo Ajdi v cirkusu všeč?

NRMM - v petek smo bili popoldne v Arboretumu in sploh ni bilo nobene gneče, smo se sprehajali skoraj do 20-ih zvečer. Ko smo prišli domov, sta bila tako utrujena, da sta kar popadala v postelje brez tuširanja. user posted image Za včeraj pa sem slišala, da je bila spet gneča na cesti...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.5.2010 16:59:34   
mml
pegica z lonjo sva na dieti od 8. marca...tako da še do 6. junija user posted image ....kar se pa pujsmetra tiče...malo bolj je spodoben, samo mu še kar nekaj manjka, da bi bila jaz res zadovoljna...

Mi2 sva včeraj uživala v savni in sem med savnanjem razmišljala, da bi lahko šle namesto na večerjo v savno, je ravno tako zabavno in primerno za čveakt, ob tem pa ni nič redilno user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.5.2010 9:09:21   
lonja
Dobro jutro,

evo nas spet na bojnem polju. Ampak sem se že pofočkala za naslednji dopust, tako da bo ta in drug teden za kak dan krajši, zdej je že dokončno, gremo v Moravske v petek in se vračamo v ponedeljek user posted image , juhuhu. Nas mora babnce user posted image  še mal pocrkljat preden nam za en teden zgine na Palmo. Jst moram pa do takrat štepsnt še kakšno plus uro, da bom lahko takrat po bejbike hodila v vrtec.

Kres smo imeli tolk visok, da me je bilo resnično strah, da ne bo kake intervencije potrebne. Sm spekla poln pladenj rogljičkov s šunko in sirom in se sploh nisem pregrešila zraven, vaščani pa so me full pohvalili. Soseda mi je delala konkurenco s čevapčiči, pa so vsi samo moje rogljičke jedli user posted image , sm bla kr ponosna.

No, pol smo pa čez vikend malo okoli lutali, včeraj je dedi peljal Ajdo v cirkus (Nana Liza: ja, čist je bla navdušena, sta jedla sladkorno peno, pa slikala sta se z enim klovnom, tko da bo dans morala sliko v vrtec nest prijateljčkom kazat), mi trije smo šli pa en dooooolg sprehod po Ljubljani, joj, ne spomnim se, kdaj sem bila nazadnje v Centru, ampak tolk novih trgovin, lokalov, vsega,....super je bilo. Manca je po Prešercu preganjala golobe in se jezila, ker ji je prav vsak ušel user posted image . Prav hitro sta minili dve uri in pol je bilo treba pospešeno proti domu in na xxl kopanje in pranje las.

Pegica, men gre tale dieta letos tolk hitro, do moje ''idealne'' teže (tolk, kot sem imela pred nosečnostjo z Ajdo) mi manjka sicer še 8 kg, ampak je fajn, ker gre dol in tudi prenažirat sem se nehala, sadni dan mi sploh ni več problem zdržat, tko da sem zadovoljna user posted image . Pa mogoče mi bo za malenkost manj nerodno v kopalkah.

Mml, user posted image  za savnanje, jst tudi razmišljam, kako bi blo zdele konc tedna fajn kako savno obiskat, imamo v ceno vključeno, sam še ne vem, na kak način. Skupaj z user posted image  definitivno ne bo šlo. Upam, da sta se čmrlja v Celju imela zelo lepo, v kar sicer ne dvomim, babi je le babi, a ne? Danes rezerviram lutke za vaju dve z Tajo Nagajo, jst se bom probala zmenit za kak drug termin.

Nana Liza, mehiška pade kmal, tak da se kr prpravi user posted image .

Šnucika, dobrodošla spet med nami user posted image . Upam, da težave minejo tik tak in da bo tudi dopust kmalu tuki.

Tako. Grem. Malo med papirje. Mejte se fajn, kljub dežju.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.5.2010 9:47:22   
tinas
ojla punce,

no pa je konc lepega....počitnic in vremena user posted image tuki lije ko iz škafa, baje pa bo že popoldan za kakšno urco pokukal sonček...jutri pa spet dež user posted image kaj ni april že mimo?
tudi mi smo lepo izkoristili počitnice.
pegica, tudi mi smo bili v Lignanu: zoo in nabiranje školjk user posted image , pa se nismo srečali? mi smo bili v sredo. je bilo krasno vreme, nobene gužve, parkirišče od zoo-ja je bilo čisto prazno. pa na plaži smo se namestili na ležalinike, da smo prebavili pizzo, punce (z nami je bila Liina sestrična) pa so rile po pesku. vsaka je nabrala celo vrečko školjk user posted image . smo se kar sezuli, pa rokave zavihali pa ni bilo nobenih incidentov. sem pa tudi jaz imela vse za preoblečt zraven.
v četrtek pa smo šle same babe v Benetke...je bila že čisto turistična gužva user posted image , nono in tati sta se modro izognila tega izleta, ki nam je poštemo izsušil denarnice user posted image . no saj je bilo lepo, vreme super, gužva ne pretirana, punce so uživale, fajn smo se sprehodili...ampak cene, olupijo te na vsakem koraku: parkiranje 21€, vaporeto 39€, 2 kavici na Markovem trgu 23€, 3 pašte in malo vode 57€, ...preganjanje golobov v Benetkah...neprecenljivo user posted image mi je pa zelo žal, da ta stara čudovita mesta izgubljajo svoj čar. kar nekaj palač obnavljajo in na zidarskih odrih visijo reklamni panoji user posted image , to se mi pa res zdi od sile. sem se že pred 4 leti zaklela, da ne grem več v Firence, pa moje bo z Benetkami enako...oz. le pozimi med tednom bom še šla user posted image

lonja, tudi mi smo imeli ogromen kres na prijateljevem vikendu, kjer smo zadnjič bili na pikniku. so fantje že zadnjič pripravili vse na kup za dober ogenj in je bil res krasen...najprej smo se napapcali meseka iz žara, potem pa kres. pa nasmejali smo se tudi ful. Lia pa ni šla z nami, si je zadnji trenutek premislila in raje ostala pri noni. Z user posted image sva praznovala 16 let medsebojnega prenašanja user posted image , še 1 leto pa bo že pol življenja kar sva skupaj user posted image .

vmes pa sem fasala še vnetje ušesa, ki je bilo čisto zamašeno od zatečenosti, vendar me na srečo ni bolelo, no vsaj ne močno, je lekadol takoj pomagal.

danes zjutraj pa smo družno zaspali in se zbudili nekaj pred 9h user posted image , potem pa laufancija v vrtec user posted image

torej, veselo na delo, se ja kar nabralo čez počitnice, ko sem pohajala

pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.5.2010 9:47:45   
Taja Nagaja
Dober dan!

Vam pa jaz postrežem ker nisem na dieti user posted image   user posted image

No, saj mogoče ne bi bilo slabo, če bi bilauser posted image .

lonja: a ti misliš it kar brez naju lutke gledat? No, saj če greš pa na počitnice pa ne bom huda user posted image No, meni pa tudi viška hodi 5 kg, če bi jih pa želela imet toliko kot pred Beti pa 10 user posted image

mml: zdaj pa na vrata napiši, da bacili in virusi pri vas niso dobrodoši! Pa hitro se pozdravite!

Nana Liza: bom močno držala pesti, da boste kmalu v svoji hiški.

LJ-druženje:
se mi zdi, da bo bolje, če se zmenimo za kakšno srečanje, ko imata sadni dan, pa skupaj napademo sadje user posted image Savna je pa tudi pri nas doma user posted image

NRMM:
a se tebi tudi zdi, da je sedaj velikolažje kot pred dvemi leti?

tinas: user posted image user posted image user posted image za pisarno. Je bila pa sestrična v vaši čolnarni in prvi, da je zelo lepo user posted image

šnucika: ti pa na vrata napiši, da morajo vse tegobe pred njimi ostat!

pegica1:
pa idi že k doktorju! A te mal sunem?

Izabela_:
predvidevam, da ste bili veliko zunaj ker je bilo lepo vreme. Sedaj se pa spet lahko javiš.

Pri nas smo tudi zaključili z dozo AB, pa upam, da bo sedaj do počitnic vse OK. Gre Bina z vrtcem na letovanje v Pacug za štiri dni, jaz pa istočasno v šolo v naravi, da mi ne bo preveč hudo. Sem se dolgo odločala, če naj sploh gre, če naj gre sama ali obe. Pa gre sama, se že zelo veseli pa še potovalko dobi ta teden. Potem nas čaka še ena poroka, pa mene valeta mojih učencev pa dopust, ki se ga že vsi štirje zelo veselimo. Vmes še razne kontrole pa kakšno novo uvajanje hrane... Sem zelo vesela, ker res lepo napredujemo s hrano, pa tudi dihanje je OK, kjub cvetenju. Ta teden smo veliko hodile naokoli, popoldan pa okoli hiše norele in teden je minil kot bi mignil.
Jutri pa imam Juulov seminar, ki se ga zelo veselim. Veliko razmišljam in poskušam rešite ene stvari, ki mi težijo in upam, da je to ta kamenček, ki mi manjka, da bom videla sliko v celoti.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
4.5.2010 13:59:25   
mml
Matic še kar ni OK...uho je bilo seveda po 2 dozah AB ok, ampak zdaj pa godrnja, da mu nagaja nosek, pa si ga ne pusti obrisati, po tem ga grozna mami zdrabi in ga zalijem s FR ali čim podobnim, mi je čisto mimo, ker si je lani že znal lepo upihniti nos, zdaj je pa to čisto pozabilll...nič mi ni jasno user posted image . No za povrh je pa danes začel še s tem, da ga boli v ustih...sevedane pusti, da bi mu pogledala, tako da nimam pojma kaj je...je pa danes za dobro jutro user posted image l v vrtcu in se me držal kot šimpanzji mladič...normalno namreč steče do igralnice user posted image ...sem samo čakala, da me bodo poklicali iz vrtca, da pridem po njega...ampak zaenkrat nič...sem pa seveda danes kot zanalašč v službi do 20...user posted image ...Čisto resno razmišljam, da bi kakšen dan ostala doma na bolniški...ker tudi jaz še nisem OK...sem začela razmišljati, da me mogoče dodatno zafrkava še alergija in da imam nos zabasan od tega...sem skoraj OK, če ne kašljam, smrkam ali kiham...sicer me pa groooozno bolijo rebra...imam občutek, da se m itam pojavi rav oteklina...včeraj se mi je bolečina umirla šele po 2 Naklofenih user posted image ... in po tem se čudim, da me tišči v želodcu..

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
4.5.2010 15:07:20   
lonja
Vreme imamo čudovito, pogled skozi okno tudi, dež, dež, dež user posted image . Pa še tuki moram sedet do petih, ko me pridejo moji iskat.

Mml, ja bogi Matic, no, zdej je pa že malo zadosti. A ni tuki že maj in čas, da tele viruske damo na off tja do jeseni user posted image . No, to da tebi pa Naklofeni pomagajo, pa itak ni za govort. Dej bejba spravi se res k sebi, tole ni ničemer podobno user posted image . Ti si bla še do nedavnega najbolj z energijo nabit osebek, zdej pa že kaka dva meseca prav bogo zveniš. Domov in počivat. Sej vem, zdravniška etika, pa to, ampak lastno zdravje je pa na prvem mestu, se mi zdi.

Taja Nagaja, že komaj čakam, da malo poročaš, kaj si slušala na Juulovih seminarjih, sej boš, a ne? Ko sem brala program, je tudi mene vleklo, da bi šla, sam je bla cena čist too much, tko da sem se premislila user posted image . Super za Bino, da gre na letovanje, upam, da bo zares uživala. Ta tvoja Bina je itak en tak mali sonček, pa neverjetno odrasla za  svoje štiri male prste. Moja Ajda zna biti full user posted image , ne vem, če to Bini kdaj rata.
A ste pol dobili kak apartma za konec junija? Upam, da kje blizu nas, da se vsaj enkrat obiščemo in malo poklepetamo.

Tinas, joj, tale Lignano pa tudi mene vleče, sploh na kak lep sončen dan. Benetke pa ne, sploh zdej ne, ko si napisala tele cene. Men je še 3,10 EUR za belo kavo ''tu mač''. Ko smo se v nedeljo šetali po LJ, smo se vsedli v lokalček, ko sem prebrala cene, smo se pobrali, hitreje kot smo prišli user posted image .

Tako. Zdej pa grem. Še mal druge teme prečekirat. Mejte se v tem čudovitem vremenu.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
4.5.2010 18:21:18   
Kofi
Tina..mislim da smo bli v torek tam...ko je bil praznik...ma svetovno je blo...lignano je meni itak zakon...še dobro da smo drugo Tino prepričali, da nismo šli mimo trgovin, ker pole nas ne bi ven dobli...

mml...ma kej je zdaj to s tabo...tk kot lonja prai...dej pošlji te bacilčke nekam...pa da se ti tista rebra čimprej pocelijo!!!

ma kje ste pobrale take cene za kofe...pridite na štajersko...boste za 2 kofeti dale 2.80 eura...v kakem gledališču pa 3.6 :D

danes je bil Abe doma...nekaj je kašljal...pa mal vročine..drgač priden ful. jutri bom mogla jaz bit z njim mal...ma se mi ne da...se mi zdi da sem tudi jaz kr skoz doma na bolniški...
V službi mi ni fejst fajn...mal mi je žal, da sem prešaltala tole službo...bom mogla nekaj narest, da mi bo boljš..samo še ne vem kaj...zdaj sem fasala še vodenje enega oddelka, ki je itak bil pod mano že prej...samo, zdaj morem čist not past in z njimi delat :S še to...kot da ni drugega dovolj...

doma me še čaka da napišem članek in ga pošljem v neko revijo...samo kaj ko ni časa...če pa nimam tega objavljenega, mi tudi naziva nečejo dat! mone! eh...kar je treba je treba

na čelu mam herpes, na jeziku mam eno piko (kao "na želodcu"), da me tk boli jezik, da komaj kaj jem...mam M že 14 dni!!! tko da je šel ves imunski že ven iz mene...sem dobila namreč pri G nek obroček za zaščito...ki bi mi omilil ovlacije...pa sem ga mogla vstait 1. dan M. in je ta trajala in trajala...po 10 dnevih slabosti, migren, želodčnih težav, vzamem to ven in valda se nadaljuje M! Sem že čisto hin bi rekli štajerci...ampak, bom že zdržala...jutri grem po kakih 4 letih k zdravniku. Bomo vidli kaj bo diagnosticiral :D Po mojem: psihička ;)

ne vem, ampak, velikkrat imam pri zdravnikih občutek, da me gledajo in si mislijo..joj, kaj si pa ti na veliko zmišljuješ! user posted image zato mi ni tolko tja za hodit...ampak, zdaj me res že preveč vse muči..

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.5.2010 7:29:54   
lonja
Jutro bejbe,

mislim, jamrate tolk, da imam občutek, da sm jst tuki svetla izjema, ker me trenutno nič ne muči. No, sej pa da vam še jst mal potožim user posted image . Mene so tud tri tedne nazaj full boleli jajčniki en dan, sm si razložila vse skupi, da imam pač ovulacijo in me boli, sam kaj ko so nas včas učili, da 14 dni po ovulaciji pride M. M pa kar ni in ni. Ne, ne, ne se prehitro veselit, zanesljivo nisem noseča, sam po mojem se mi je zaradi tega hujšanja mal cikl podrl user posted image , al ne vem, kva bi lahk blo. Eh, bo že. Upam, da si tetka M premisli in kmal potrka, sam ne zdele, k grem v Moravce, če je tolk časa čakala, naj še zdej par dni. Tko.

Včeraj smo čofotali, sva bla s user posted image  vsa ponosna, ko nama je učitelj povedal, da par metrov Ajda že preplava brez rokavčkov. Nama je naročil, naj jo imamo v bazenu kar samo s črvom, čeprav mislim, da bojo v prtljagi vseeno še rokavčki. Še zlasti, če bom v vodi sama z obema.

Dans imam OH dan, jst mu rečem tudi čokoladni dan, ker lahko zvečer eno pregreho pojem, danes bo to verjetno kar sladoled. Jutr smo pa spet na sadju, da se pripravimo na trodnevne prekmurske pregrehe user posted image .

Lep dan, dejte se mal oglasit, noooooo. Ac, Nana Liza, Mml, Taja Nagaja, Tinas, NRMM, Šnucika, da o čist izgubljenih dušah z našega čveka niti ne govorim.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.5.2010 8:00:56   
ac
Noooo, se pa bom mal oglasila. Dobro jutro user posted image .

Jst sem toooolk lena zadnje čase. Prejšnji teden sem si privoščila individualni dopust. user posted image je bil v službi, punci v vrtcu, jaz sem pa uživala. Mi je prav manjkalo mal miru in samote. Je pa zato tale teden tolk težje spet zgodej vstajat in bit na šihtu. Gre pa danes zjutraj Sara z vrtcem za 3 dni v škratkovo deželo v Gozd Martuljek. Škoda, ker je vreme bolj kislo, ampak verjetno se bodo vseeno zabavali in lepo imeli.

Drugače seveda nič novega. Še dobro, glede na slabe novičke, ki jih berem od vas. Dejte se že pozdravit! No, sej kmalu bo poletje, morje, dopust, pa se boste mal spočile.

Jah, nič, zajtrk sem že pojedla, kavico spila, kar pomeni, da se moram počasi lotit dela. Imejte se lepo!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.5.2010 15:08:19   
lonja
Mislim, da nam vsem skupaj en popoldanski lifting ne bo škodil user posted image . Ostanite v cvetju. Tudi popoldne!!!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.5.2010 10:00:50   
tinas
danes častim jaz kavico, je prav potrebna se mi zdi, glede na vreme user posted image
kar pada in pada, za 2 sekundi se pokaže sonček in potem spet. pa še kar ne misli nehat baje user posted image

torej: voila
user posted image

enega za oči, ker na žalost tej virtualni nimajo kaj preveč okusa user posted image

torej nič posebno novega, itak je dež, malo skačemo po lužah in to je to. včeraj sem bila malo v šopingu, sem kupila nekaj majčk za user posted image , pa nekaj malenkosti za tamalo, pa ene hlače zame. nisem kaj preveč potrošila, saj je dražje it po hrano kot po cunje zadnje čase user posted image
moji starši gredo v soboto na križarjenje, sem jim prav fouš, ampak se tudi nam konec meseca obeta dopust user posted image . rihtava kamper, smer provansa, malo morčka, malo notranjosti, odvisno od navdiha in vremena, zato pa je kamper fajn se mi zdi. no, nismo ga še sprobali, upam, da nam bo všeč.

torej bodite v cvetju, pričarajte si sonček!
pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.5.2010 10:12:09   
lonja
Tinas, hvala za kavico user posted image . Lepa za oči sicer, sam okusa nobenga tapravga.

Joj, user posted image  za planiran dopust, me prav zanimajo izkušnje. Mene moj user posted image  tudi vsake tolko časa mal dregne, da bi šel kam z avtodomom, pa se nekako ne moreva zdeinit. Ja, ko bi ble obe bejbi malo večji, da bi si šli kam kaj ogledat, ampak zdele, no, ne vem, Ajda vem, da bi že zdej full uživala user posted image . Čakamo na tvoje novičke.

Pri nas se pa za spremembo danes celo vidi modro nebo. Jutr zginemo v Moravce, napoved za un konc SLO je še malenkost lepša, tko da bo po mojem prov fajn. Neki imamo user posted image  bolanega, kr ga neki kuha in kuha, sam je tolk trmast, da neče odležat vsaj kakega dne, včeraj je bil v Sarajevu, ga je premamilo vabilo na burek, no, zdej pa ima user posted image .

Ste pa trmaste babnce, res. Al maste pa res tolk dela....kdo ve???

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.5.2010 11:12:10   
mml
lonja jaz nimam trenutno kaj pametnega napisat, grem še sama sebi na živce, ker skoz neki jamram...dogaja se mi nič...sem kronično brez denarja, v šoping ne grem, ker mi pujsmeter še ni pokazal pravih številk...skodrana bandita sta tako ali tako lumpa...tako da tudi tu nič novega...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.5.2010 13:55:02   
mml
Dobre želje, ki ste jih namenile Maticu, so očitno pomagale, ker od včeraj nič več ne toži, da bi ga kaj bolelo, upam, da tako tudi ostane...
Ta veliki "vrtičkarji" so imeli danes pohod, v sklopu vsakoletnega pohoda ob 9.maju... Sem prav vesela, da ni deževalo. Upam samo, da niso šli tako daleč kot lani, ko so v eno smer hodili 4 km user posted image

Mene je prehlad malo minil, tako da upam, da tako tudi ostane, da se mi končno pocelijo tudi rebra, ki me še vedno bolijo...kašljam pa kakšen dan skoraj nič, včeraj zvečer pa spet tako, da sem moral vzeti Ventolin...ampak tudi to bo minilo user posted image  

A pri vas vaši čmrlji kaj vztrajajo, da pride k njim tisti od staršev, ki so ga poklicali????  Pri nas mora namreč k Maticu  tisti, ki si ga frajer zaželi (sploh zvečer pred spanjem...)in tudi za na stranišče se odloči s kom bo zadovoljen user posted image . Sem se pa včeraj smejala v vrtcu, ker dečko gre tam kar sam na stranišče, lepo potegne dol oboje hlače in po tem prikoraka v igralnico s klačami pod koleni user posted image . Manca pa po novem tudi ponoči sama odkoraka na stranišče in nazaj v posteljo (samo to je res straaaaaaaašno redko)...tako da me malo skrbi, kako bo to šlo, ko bo spala zgoraj na pogradu...računam, da Matica presilim v veliko posteljo, ko pridemo iz Avstrije, ker tam bosta spala na pogradu...

...čez 5 minut je semianr, bo šef nekaj obelodanil, tako da je udeležba seveda obvezna...user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
7.5.2010 14:56:56   
mml
...no nadaljujem monolog...

lonja ampak, da jo zgasneš na lepše, brez, da bi se poslovila...to se pa res ne spodobi user posted image ...uživajte kar se da

Taja Nagaja se vidimo danes na lutkah user posted image

ac si danes kaj manj lena? Jaz imam naslednji teden kup predavanj, pa nimam še nič narejeno...

pegica kaj ti je povedal zdravnik? Upam, da je vse ok in si samo preutrujena...user posted image

NRMM  a si že začela z novim delovnim časom???

tinas za kako dolge pa nameravata v Provanso? Jaz nekako nisem pristaš kemperjev...se mi zid, da je bolj enostavno z avtom in po tem kje prespati...kaj pa vem...

izabela zdaj bi bil pa res čas, da se spet kaj ogalsiš...saj vreme je bolj slabo, tako da ne moreš kar naprej vozičkat in se martinčkat na sončku user posted image

Jaz sem pa včeraj "vrgla stran" vse Mancine obleke in krila...ker frklja niti najmanj ne uboga...se je včerja zvčer šla preoblečt v krilo, čeprav sva ji oba prepovedala in ji povedala, da bodo šle obleke v smeti...ne bi o tem, kakšne jok je bil...si je pa danes brez besed oblekla hlače...

Lep konec tedna

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
7.5.2010 18:03:55   
Kofi
hahahaha...mml...zdaj pa si me nasmejala! user posted image user posted image večkrat...
najprej z monologom...pol pa s kiklicami od Mance...to jaz tut rečem Neliki...da bo vse zletelo v smeti...jao..čist nič me ne ubogajo...danes mi je jezik pokazala...sem jo kr v sobo spakirala...ma je hitro ven prišla...pa kot da ni nič...eh...

tinas ... tista kavica pa je meni prav zadišala :D ...joj jaz bi bla vsake tolko tudi kar doma delala bi doma...

uživajte vikend!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.5.2010 13:06:25   
Kofi
ki pa ste?

jaz sem dala zdaj mala dva spat..smo bli danes od jutra do 12. v parku na sprehodu..neli s skirojem, mali pa s poganjalcem...tako sta delala...da sta naju oba z možem natrenirala poleg...

zdaj pa bi šla jaz tut eno kitico oddremat...ampak, ko se vležem mi telo začne kr dregetati, pa se mi zdi da je brez veze...grem izpite popravljat..;)

uš kako sončke je še kr zunaj!Q

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.