lonja
|
Dobro jutro, evo nas spet na bojnem polju. Ampak sem se že pofočkala za naslednji dopust, tako da bo ta in drug teden za kak dan krajši, zdej je že dokončno, gremo v Moravske v petek in se vračamo v ponedeljek , juhuhu. Nas mora babnce še mal pocrkljat preden nam za en teden zgine na Palmo. Jst moram pa do takrat štepsnt še kakšno plus uro, da bom lahko takrat po bejbike hodila v vrtec. Kres smo imeli tolk visok, da me je bilo resnično strah, da ne bo kake intervencije potrebne. Sm spekla poln pladenj rogljičkov s šunko in sirom in se sploh nisem pregrešila zraven, vaščani pa so me full pohvalili. Soseda mi je delala konkurenco s čevapčiči, pa so vsi samo moje rogljičke jedli , sm bla kr ponosna. No, pol smo pa čez vikend malo okoli lutali, včeraj je dedi peljal Ajdo v cirkus (Nana Liza: ja, čist je bla navdušena, sta jedla sladkorno peno, pa slikala sta se z enim klovnom, tko da bo dans morala sliko v vrtec nest prijateljčkom kazat), mi trije smo šli pa en dooooolg sprehod po Ljubljani, joj, ne spomnim se, kdaj sem bila nazadnje v Centru, ampak tolk novih trgovin, lokalov, vsega,....super je bilo. Manca je po Prešercu preganjala golobe in se jezila, ker ji je prav vsak ušel . Prav hitro sta minili dve uri in pol je bilo treba pospešeno proti domu in na xxl kopanje in pranje las. Pegica, men gre tale dieta letos tolk hitro, do moje ''idealne'' teže (tolk, kot sem imela pred nosečnostjo z Ajdo) mi manjka sicer še 8 kg, ampak je fajn, ker gre dol in tudi prenažirat sem se nehala, sadni dan mi sploh ni več problem zdržat, tko da sem zadovoljna . Pa mogoče mi bo za malenkost manj nerodno v kopalkah. Mml, za savnanje, jst tudi razmišljam, kako bi blo zdele konc tedna fajn kako savno obiskat, imamo v ceno vključeno, sam še ne vem, na kak način. Skupaj z definitivno ne bo šlo. Upam, da sta se čmrlja v Celju imela zelo lepo, v kar sicer ne dvomim, babi je le babi, a ne? Danes rezerviram lutke za vaju dve z Tajo Nagajo, jst se bom probala zmenit za kak drug termin. Nana Liza, mehiška pade kmal, tak da se kr prpravi . Šnucika, dobrodošla spet med nami . Upam, da težave minejo tik tak in da bo tudi dopust kmalu tuki. Tako. Grem. Malo med papirje. Mejte se fajn, kljub dežju.
|