mml -> RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2. (22.1.2010 19:36:17)
|
Čer, jaz sem nekam tečne volje...čeprav je petek... ...nisem čisto navdušena nad določenimi povratnimi inforamcijami glede nečesa, za kar sem bila prepričana, da ni tako slabo narejeno...no pa bo že... kako se bomo preselili, mi tudi ni čisto jasno... ...no sva pa uspela naročiti kuhinjo....bo vanilija v kombinaciji z indijsko zlato češnjo... ...pa spet sem ugotovila, da bo kuhnija še vedno majhna...no bo pa manj za pospravljat... Sem šla včeraj na govorilne ure za Manco...pa stimulaciji od ac...me je vzgojiteljica čudno gledala, če so kakšni problemi ali zakaj sem prišla, da se tako ali tako vse sproti zmeniva...no tudi prav...skratka Manca je čisto OK, nad povprečjem pri govoru in spominu, smislu za risanje (o tem malo dvomim, ampak OK, ima pač svojstven stil [sm=jezicek.gif]), zelo razvit socialen čut....manjka ji pa vztrajnosti in potrpežljivosti...tako da od letos delajo na tem..Skratka povsem OK... Za Matica imam pa v ponedeljek roditeljski sestanek...moram urediti še logistiko z Mancinim odvozom na plavanje... Jutri gremo smučat na Roglo...no Manca bo stala na smučeh in se metala po snegu...ostali bomo pa že kaj...bomo vzeli s sabo še mojo mamo, da bo animirala Matica...Preden sem imela otroke, sem načrtovala, da bodo tam nekje do 5. leta že dokaj spodobno smučali....smo očitno ne bo nič iz tega... lonja so te slučajno pomilostili in ti ni treba v služo in greste vi tudi smučat? Oziroma uživat zimske radosti??? pegica tvoja otroka sta res super, kar se tiče govornih in risarskih sposobnosti [sm=bravo.gif], Matic sicer na veliko govori, ampak bolj po svoje...prepevati je pa šele Manca dobro začela.... šnucika upam, da si lepo izkroistila včerajšnji prosti dan...jaz si ga moram tudi spet enkrat privoščiti [sm=smiley1.gif] Nana Liza jaz Mance ne sprašujem kaj dosti, kam bi hodila...tako da hodi na telovadbo in plavanje in tako bo do konca tega šolskega leta...za naslednje bomo pa videli...mogoče bo hodila na kašne glasbene dejavnosti...trenutno ravno Matica terorizira, da naj posluša, kako ona igra na kitaro...[sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza - spinning. Jest ga špricam že 1 mesec, vedno imam dober izgovor. ....opa...a mi česa ne vemo????? NRMM jaz imam pa čez slab mesec sistematskega...po tem bom pa videla, kakšne hude diagnoze mi bodo postavili...bom poskusila prepričat v naslednji htednih pujsmeter, da bo pokazal še kaj minusa...čike pa le spravi v kot...to je kot bi zažigala denar... bino so kostumčki za psuta že narejeni? Sem prepričana, da boste spet super....Manca pravi, da bi bila piščanec [sm=jezicek.gif], Matic pa ne vem, če bo hotel kaj biti... Mi je pa včeraj Manca prvič rekla, da me nima rad [sm=smiley13.gif], ker je bila kaznovana, ker ni ubogala... janjan uapm, da si ozdravela in uspešno odpraznovala RD tinas super, da ste uživali na smučanju, pa še tuka jz zamudo čestitke ob RD [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] izabela Manca ima za v vrtec hlače in dokolenke, če pa je v krilu oz. oblekici (ker punce ne nosijo hlač [sm=jezicek.gif]), ima pa žabe in oblekico, za sabo pa smučarske hlače, se gredo valjat v sneg...Matic ima pa pod hlačami tudi samo dokolenke, ker je v igralnici zelo toplo...do sedaj je imela spodaj žabe samo takrat, ko je bilo zunaj -15 °C Sicer se pa odločamo kdaj in kam na dopust...verjetno bo kar Turčija, tako kot lani...če nam seveda uspe dobiti sobo v isti vili kot lani (v katalogu nekaj sumljiv piše, tako da ne vem, če bo kaj iz tega, sicer pa nekaj podobnega - letos novo odprtega...)samo cena mi je nekam sumljiva [sm=smiley36.gif] Tako sem se razpisala in najamrala... Lepo izkroistite konec tedna, menda bo naslednji teden spet snežen...
|
|
|
|