mml -> RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2. (8.12.2009 8:53:43)
|
yasminka super, da si nas še našla in malo napisala o sebi. ampak Ema je pa suepr, da že zna brati . Manca sicer pozna črke, samo ji še ni potegnilo, kako se povežjo, bolj jasno ji je to pri številkah, pa še to ne zmeraj. Krasno, da ste se preselili in imate več prostora. Upam, da se še večkrat ogalsiš. Pridete vi tudi na srečanje? cuma škoda, da imate že obveznosti in se ne bomo videli. Te je pa lepo brati . Upam, da boš utegnila še kaj napisati ob priliki pegica nič skrbet za moške, lani so se imeli čisto lepo in niso prehudo trpeli na kosilu, pa sploh niso silili domov. Malo bolj so lovili otroke, da smo lahko me bolj v miru in dolgo in široko klepetale NRMM kdaj ima Hana od HIMH RD? Nje nisem našla na seznamu...Sicer si se pa očitno ustrašila lonjinih groženj, da sedaj tako redno tipkaš Pridna, glej, da se ne pokvariš janjan ste že odpraznovali? Kaj je dobil Jan za RD? Jaz namreč še zbiram ideje za Manco... lonja kako je Ajda? Upam, da je danes že boljše . Je Manca OK? Ti greš danes pobrat šive, če se ne motim. A pridno telovadiš, da ne bo treba na FTH... Nana Liza ja tale december je prav naporen . mi smo združili Mancina RD praznovanja na en vikend in to je to, nepreklicno konec. Samo v poendeljek nese po tem še v vrtec nekaj za praznovanje...po mojem bo kar kaj iz Leclerca...pa sok zraven... tinas veseli december v polnem teku v lokalih? V ljubljani je bilo v soboto dopodlan kar živahno, tako da si predstavljam, da je zvečer še bolj... bino sta deklici zdravi? Upam, da vas virusi pustijo pri miru ac je Maja že cel dan v vrtcu, da je tebi tako dolgčas? Super za šopingiranje. Jaz nimam nikoli razloga, da bi si kaj dosti kupovala za v službo, ker se takoj preoblečem in nima smisla komplicirat , tako da po tem, ko kaj potrebujem na hitro je vedno problem...Si našla prostor za LCD ali iščeš novo stanovanje ? šnucika upam, da ostane vieknd prost in uspete priti do LJ Sicer pa, da ne boste rekle, da nič ne veste....sem doma na bolniški, ker imam gripo...seveda ta novo - pandemsko, proti kateri sem bila seveda zgledno cepljenja...očitno sem v tistih nekaj %, ki ne odgovorijo na cepivo...sem se pa seveda nalezla od . Danes sem že malo boljše, v nedeljo in včeraj sem bila pa prav zanič, sploh ponoči je zoprno, ker težko diham, pa tudi če kaj počenm se hitro zadiham....tako da nikakor ne priporočam tele nove gripe Sicer pa najpomembnejše za konec (slikic pa ne morem več lepit...ni mi jasno zakaj...tudi če jih shranim na RR ne funkcionira....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) [img]http://www.familylobby.com/common/tt4617063fltt.gif[/img] [img]http://www.familylobby.com/common/tt4617060fltt.gif[/img]
|
|
|
|