|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.11.2009 9:21:42   
JanJan
Joj, kava je izginila, kaj je spet to?

user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.11.2009 19:24:11   
mml
lonja dobro spi, ne pozabi naviti budilke in lepo preživi jutrišnji dan v službi...sicer lahko pa že tako začneš odštevati dneve do dopusta, tako da ti ne bo preveč hudo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.11.2009 15:00:01   
lonja
Jej, jej, jej, kaj bo z vami....user posted image . Kje pa tičite?

Ja, jaz sem tu, na bojišču, beri delovnem mestu. Vsi še niso odkrili, da sem čisto zares spet tu in me lepo pustijo na miru. Je kr fajn tko, mi paše. Še prehitr se bo začela ludnica user posted image .

Drgač pa: hja, moji mravljinčki na rokah še vedno bolijo, sem bila urgentno pri nevrologu, ki je potrdil sum splošne zdravnice, da gre za ukleščen živec na obeh zapestjih in bom morala ''pod nož'' in to na obeh rokah. Sm se dans že naročila v Rožno dolino v kirurški sanatorij, mam v ponedeljek že prvi pregled in potem bo kmalu tud operacija user posted image . Me je že strah.

Tko. Zdej grem pa domov. Mejte se lepo in še lepše!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.11.2009 23:07:37   
tinas
evo mene, se pokorno javljam!

lonja, user posted image za uspešno vrnitev na bojišče. in zelo mi je žal za tvojo diagnozo, ni fajn it pod nož....ampak, kar se mora ni težko, zato kar korajžno!

mml, kaj te je gripa čisto okupirala? ja, naša kuhinja stoji in je super! smo šli prejšnji teden v ikeo dokupit še viseče omarice in zdaj moram samo še najder škatlo s kozarci in šalicami za vsakdanjo uporabo, pa bo skoraj dokončno nared. še nekaj za ozadje potrebujem.....hm, najbrž bo steklo...

NRMM in janjan, upam, da ste se že otresle zdravstvenih nevšečnosti.

nanaliza, tudi mi imamo en selotejp doma user posted image . včasih je kar mučno, ker ne morem čisto nič naredit, mi je skoz za ritjo. najhujše pa je, če koga srečam in malo poklepetam: ko se začne dolgočasit vpije name: mama, nehaj stat tam ko ena limona!!!!user posted image , ma ne vem kje jih pobira!

izabela, krasen je ta tvoj štrukelček! pa tudi tavelik fant je krasen. res ste lepa družinica!

bino
, upam, da ste zdravi in da se imate lepo! objamček tvojim punčkam!

za nami (in tudi pred nami) je obdobje zobozdravnikov: Lio sem končno peljala na prvi pregled in je bila zelo korajžna, jo moram prav pohvalit. čisto sama se je vse pogovorila z zdravnico in potem se je sama vsedla na stol in odprla usta. mene, kot da ni zraven. zobke ima krasne, tako da sledi pregled čez pol leta user posted image user posted image . potem je dobila 2 žiga in je bila nadvse zadovoljna sama s sabo. in mi je povedala, da ko bo ona vsezdravnica user posted image , bo tudi imela take žige. zase pravi, da ko bo velika bo slikarka, zdravnica in prodajalka sladoleda user posted image . ampak ona ne bo samo zobozdravnica, bo kar vse-zdravnica, je zadnjič pogruntala.
jaz pa nisem tako pridna, zato so mi včeraj morali eno sedmico spulit user posted image . je bolelo ko user posted image , pol ko je inekcija popustila. tako, da sem bila včerja na dieti in sem cel dan jedla le sladoled. no, jutri kontrola, potem pa naprej user posted image .

Mi tudi veselo hodimo v gledališče, v soboto smo gledali pekarnno Mišmaš in na koncu dobili tudi nekaj kruhca za pojest user posted image .

Tukaj pri nas je spet krasno vreme, tako da smo lahko več zunaj. čeprav je dan zelo kratek, vendar takoj po vrtcu hitimo ven, da ujamemo še malo sončka!

Lia je strašansko trmasta zadnje čase oz. za vsako stvar kriči se meče ob tla in brca! sploh ne vem več kako z njo. tudi v vrtcu so rekli, da je veliko bolj trmasta kot prej. se mi zdi, da še najbolj deluje, da ji mirno rečem, da s takim obnašanjem ne bo nič dosegla in jo ignoriram. samo vedno mi ne uspe ostat mirna...mah upam, da je faza!

prejšnji teden sva z user posted image šla na prve preglede za umetno oploditev. še drugi teden 2 pregleda, potem pa vse papirje na genetiko, od tam na komisijo in potem čakamo na poziv. sem kar optimistična, čeprav mi vsaka informacija o postopkih daje manj upanja na uspeh....no, bomo videli!

kmalu bo dexter, pa še ena velika porcija sladoled me čaka na mizici...njami!
lahko noč
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.11.2009 23:26:20   
tinas
ojla, še nekaj me zanima. a se bo katera cepila za to novo gripo? a boste cepile otroke?
mml, kaj meniš ti? a boš cepila škratka?

hvala, pa-pa
t

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.11.2009 9:34:43   
Kofi
hihihi...
Lonja...nič nas kregat...saj smo prisotne...samo smotane ko šus, ker nič ne napišemo....
jaz priznam, nisem ne gledala ne nič na RR. Od prejšnjega tedna se nam že neke viroze vlečejo. Najprej Ažbe, pol Neli, zdaj jaz...in še enkrat Neli. Je danes zjutraj sama sebe pobruhala v postelji...ampak ne navaden bruhec temveč čisto rumeno sluz. In pol še enkrat kr meni na roko. Hard. Je valda kr z mano doma zdaj. Jaz se počutim ko smet...zdaj pa grema počasi kr k P. BOmo vidli kaj bo reku.

mml...nič še ni selitve :) Bomo pa verjetno ostali kar na podravskem koncu. Kolikor je nesreč zadnje cajte na štajerski avtocesti, se nama zdi mal noro,da bi bila vsak vsak dan po eno uro in več v avtu. Bomo vidli. Ko bom kaj več zvedla..oz. ko se bova odločila, vam povem.

NRMM - kaj vaju z možem tolk prehlad muči letos...ne se tolk lubčkat pa bosta ozdravela ;)

JanJan...jaz pa študiram kaj si ti pila...borovničke al kaj podobnega. user posted image  No pol na naslednji strani pa vidim kofe user posted image

aja.. Lonja...velik lepih dni v službi...saj tak kot je NRMM rekla, počasi boš hodla v službo počivat user posted image  ...ma hard kaj maš res vkleščen živec? Pa od kod ti to?

izabela....čudoviti ste! Pa mali veliki mož - tega še šparaš kaj za našo punco? Prav fleten je ;)

Tinas...držim pesti da bo ok. Glede cepljenja pa sem jaz tut kr skeptična...kaj pa vem...če bi mi kdo povedal malo bolj jasno kako in kaj...sicer bi želela bolj pazit da ne fašemo kaj...ampak...jaz delam z več kot 300 študenti...Neli in Ažbe non stop nekaj v usta roke tiščita...da mi je kr slabo...mogoče bi blo res najboljš se it cepit...dajte res še ve kako mnenje...

papa

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.11.2009 11:18:18   
mml
Evo samo toliko, da vam povem glede gripe...

...jaz sem se cepila in sem še vedno živa in zdrava, mogoče malo bolj čudna kot prej, ampak to je že skoraj nemogoče user posted image

Skratka pri nas v službi smo se v glavnem vsi pocepili in od 180, ki so se cepili, mislim, da jih je ene 5 imelo malo več težav, to pomeni, da so imeli približno 12 ur vročino okrog 38°C, bolečine v mišicah in glavobol, ampak naslednji dan so bili že OK..

Jaz sem M&M cepila proti sezonski gripi, proti H1N1 ju pa ne bom, ker je treba otroke do 10. leta cepit z 2 odmerkoma v razmaku 3 - 4 tednov, kar v praksi pomeni, da bi bila zaščitena proti gripi šele po približno 5 tednih...kar se mi zdi pa prepozno, glede na to, da je v šolah te nadloge že kar precej...

Skratka cepivo je OK...po sestavi zelo podbno tistemu s kateri mcepiju proti hepatitisu B in nima nihče nobenih pripomb, kakšnih stranskih učinkov zanekrat ni...

...kaj več pa ne morem reči...moje mnenje je, da je boljše preprečiti, če se da...

...res je, da zbolevajo s hudim potekom predvsem starejši in tisti, ki imajo pridružene kronične bolezni, samo glede na dosedanje boelzni je pa med umrlimi tudi nekaj mladih, ki so bili do sedaj čisto zdravi...tako da meni se ne zdi smiselno tvegati...

Tako malo sem vam zatežila...zdaj grem pa delat, moram napisati en članek za šefa...pa mi nikakor ne gre izpod tipk...

Izkoristite sonček

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.11.2009 8:51:12   
JanJan
Dobro jutro!

Najprej velika doza  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

Jaz se vlečem ven iz bacilov, v torek popoldne sem namreč zakuhala in zvečer imela 39.4, v sredo ko sem prišla iz laboratorija pa 39.7 (ob 10 dopoldne). Na srečo sem dobila Ibuprofen, da mi je zbil temp. , ker z Lekadolom je nisem uspela. Rezultati so pokazali povišane levkocite, tako da sem šla še po AB. Danes je že bolje.

Sem pa žalostna, sem prej prebrala, da Humarju tokrat ni uspelo.

Lonja: držim pesti za tebe, bo pa potem bolje. Moja sestrična je pred leti imela iste simptome kot ti zdaj, pa je šla na operacijo, pa je sedaj okuser posted image .

Mml: so te čisto zasuli z delom? Upajmo, da bo kmalu bolje, čeprav se zima šele bliža user posted image .

Tinas: še zate držim pesti, da bo vse OK user posted image

Pegica: pa kaj si mislila, da že navsezgodaj pa še v službi borovničke cuzam user posted image . O ne, jaz pa ne user posted image . Pssst, samo če ima kdo RD v službi, potem pa .... pade kaka borovnička al pa Jagermeister. Ampak, kolkor pa me zadnje čase zdravje j.... , bi bil že čas za kakšen RD, pa ne samo en user posted image . To me zgleda vsaj razkuži, ostalo ne deluje. No, pa imaš recept, kaj narediti preden greš na srečanje s svojimi študenti user posted image

Se še tipkamo....

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.11.2009 12:18:56   
Taja Nagaja

Dobro jutro!

Čeprav je nekam turobno in žalostno user posted image

tinas: pa kot, da bi brala zapis naših dejavnosti user posted image Me smo bile tudi pri zobozdavnici , dobili štempiljke in vsaka prstanček (ja, naša zobarca je radodarna), meni so včeraj izklesali zobno korenino, ki je segala v sinus user posted image in tudi jaz sem na sladoledni dieti user posted image Ima pa Lia take luštne komentarje user posted image user posted image user posted image Pri nas se pa Beti ob tla meče user posted image in če je ne šmirglaš se še sezuje in nazaj uleže in jamra, da ne more...pa za vsako hrano reče, da ne bo jedla, da one tega ne sme, da bi nekaj posebnega... Je pravo nasprotje Bini, ki je tako zelo občutljiva dušica, pa potrpežljiva, se moram malo potrudit in ji razložit, da se je potrebno tudi zase postavit.

mml:
upam, da se stanje v službi malo umiri, da si malo oddahneš. saj bo kmalu december tu in z njim razne priprave, pa peka tvojih omamno-božanskih piškotov...user posted image

lonja:
joj, upam, da te ne boli preveč. A kakšen kiropraktik oz. manualni terapevt pa ne pride v poštev? V službi se pa kar malo skrivaj user posted image , da te ne zasujejo z delom.

pegica1:
daj pocajtajte se! Glede selitve boš pa že kaj domislila.

jan jan:
sedaj pa do RD zdravi! Velja?

NRMM:
sedaj pa res ne vem, a si ti mene z LJ samo dražla al kaj user posted image Še smo tu user posted image

Izabela_: lepo se crkljaj s svojimi fanti! 

Nana Liza:
kako ste? Zdravi? Upam, da spi Tevž v svoji postelji, da se malo odpočiješ.

ac:
a ti pa smo telovadiš?

šnucika: kaj pa ti? A se že pripravljaš na dopust? Bina je pa sedaj še redno vodena na pulmološkem oddelku. Ima ena krasno pulmologinjo. So jo včeraj testirali za inhalatorne teste in ni mogla verjet, da ji tako hitro pokaže tako visoke vrednosti (pršica, mačka, žita in pes)user posted image Sem bila pa na enem fajn predavanju, ki ga je organiziralo društvo : Društvo pljučnih in alergijskih bolnikov Slovenije

Kaj pa ostale? Konferenca se bliža user posted image

Lep vikend

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 659
15.11.2009 9:13:58   
NRMM
Juuuuutro!

Imam malo časa,dokler se punci igrata in mož na svojem koncu user posted image .

Naše zdravstvene razmere doma se umirjajo, punci sta ok,midva pa že tudi skoraj. Ampak ne bom preveč hvalila,da ne bo prehitro kaj narobe.

Bino nič te nisem dražila,ampak mi še vedno čakamo kaj bo,tako da še ni nič odločenega.Še nisem vrgla puške v koruzo user posted image . So tadrugi otroci kar drugačni a ne. Naša Maša je tudi navihana,da je včasih niti ne sledim user posted image .

Mml kdaj se selite?Nova gripa nam tudi da večkrat mislit,ampak nekak me še ni vse skupaj prepričalo,da bi se cepili.Mogoče pa še večx preberem tvoj post o tem in začnem drugače razmišljat.Hvala za mnenje.

Pegica
špilferderberka user posted image .Zdaj ko imaš naziv DR.pa se nočeš več z nami družit user posted image ?Sej ti tud za pijačo ne bi blo treba dat,sam prišla bi,je bilo luštno.
Smo bile štajerske decemberke včeraj v mehiški restavraciji,fajn napapale, napile margarite in veeeeeeliko nalapale.Se mi je HIMH prav smilila,ker reva skoraj do besede ni prišla user posted image .

JanJan čimprej se pozdravi user posted image .Tudi mene je šokirala novica,da je Humar umrl,ampak zdaj je kar je user posted image .

Izabela, kako sta fanta?

Ac
pa pri vas?Kdaj pa je pri tebi konec luštnega?

Lonja vidim,da si v službi že utečena user posted image . Kdaj greš na dopust user posted image ?

Sonček, Cuma pa kje sta vidve????????????????????

Lepo nedeljo vam želim,sonček se nekaj kaže,upam,da se tudi prikaže tako kot treba.

Kaj pa je zdaj z našim skupnim srečanjem??????

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.11.2009 10:23:31   
šnucika
evo mene...priznam...sem lena za kaj tule napisatuser posted image

Danes sem v službi,pa ni neke gužve,tako,da se lahko sem oglasim.

bino-ja,dopust...naslednji teden ga imam dva dni,pa v decembru en teden.komaj čakam,da bom doma kaj postorila,pospravila,pripravila na december.user posted image
Živa je kar v redu,sva na preventivi s Flixotide.Cepili se nismo...malo me je strah gripe...za Živo...drugače pa se držimo.Jaz srčno upam,da bo z leti pri naših pupah vse to minilo...alergije,težave z dihali!!

Drugače pa nič novega...moj user posted image  je dobil datum za operacijo rame,27.1. gre noter.Pa upam,da bodo rešili,kar se še rešit da,ker ga boli in zelo omejeno lahko roko uporablja,ne zmore vse gibov,bremen pa sploh ne...

In komaj čakam na kičasti december!user posted image
Samo še malo snega bi moralo pasti.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 661
16.11.2009 18:11:53   
tinas
ojla punce,

Kakšno turobno vreme....user posted image . kaj počet? to je zdaj vprašanje...no sej bi se itak kaj najdlo, ma jaz bi šla veeeennnnn!!!!

zdaj sem 2 dni ful kuhala in uživala v svoji kuhnjici user posted image . zdaj mi dragi štima napo, potem pa sem odkrila še nekaj škatel posode za opakirat in oprat (na srečo v pomivalcu user posted image )

sicer pa sem bila spet danes pri zobarju in sem še na -1 zob. danes je bilo veliko lažje in nič me ne boli, vendar ne smem kaj preveč jest. dobro skrbijo za mojo dieto user posted image .

sem pa tudi jaz zelo žalostna zaradi Tomaža Humarja...user posted image user posted image user posted image sem ga tudi osebno poznala. Pred dvema mesecema je imel predavanje pred kajakaškim centrom (praktično v našem lokalu). takrat sva se z Lio ful obirali in ko sva prišli dol, je že predaval, tako da ga nisem utegnila pozdravit. potem pa sva morali domov pred koncem predavanja...in tako sem zamudila zadnjo priložnost, da ga pozdravim...user posted image . ampak, saj človek ne more vedet, kdaj je zadnjič...user posted image . je pa bil to eden najbolj nasmejanih in veselih ljudi, kar sem jih kdaj spoznala. tako optimističen in poln življenja...res ne morem verjet, da ga ni več, sem bila prepričana, da mu bo tudi tokrat uspelo, kot mu je ničkolikokrat. no, oprostite, vendar mi je prav ležalo na duši!

nič, šibam kaj pametnega narest še danes

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.11.2009 14:54:22   
Kofi
Meni se meša!

otroka oba nekaj bolna...Neli ima vnetje ušeska  -hikoncil je dobla prvič v življenju! Upam, da se to ne bo ponavljalo.
Mali je pa tut na meji al bo bolan al ne...kašlja ko neki stari čiko!

Eh...dost mam vsega pa sem že čist na koncu z močmi...

malo da pojamram...ampak...sonce čakam in prav gotovo pride!

papa

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.11.2009 15:42:26   
lonja
Pegica, men se tudi meša....

hb sta vsaj bejbi zdravi, moje bolečine so pa iz minuto v minuto večje....user posted image user posted image user posted image .

Sam vrtim telefone in sprašujem, sprašujem....po mojem bom šla kr samoplačniško tole zrihtat, ker drugače tako ali tako ne bo šlo user posted image user posted image user posted image . Ah, to naše zdravstvo....

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.11.2009 19:03:56   
mml
pegica upam, da čmrla kmalu ozdravita...kar se Hiconcila tiče...nikar panike...Matic ga od konca maja jemlje vsak večer 8ml za zaščito...pa mu nič ne manjka...celo malo preveč ga je...

lonja ja kaj pa greš zboelti konec leta, ko je proračun že porabljen...v našem zdravstvu je najboljše zboelti v začetku leta (pa ne takoj janurja, ker še ni jaen proračun), boljše v začetku meseca in po možnosti v torek...tako pač je...žal

Moj delovni dan je bil pa danes: ob 7.50 sestanek, do 8.30, po tem naslednji sestanek do 9.00, 2 nujna telefonska klica, po tem v ambulanto do 11., pa spet nekaj telofonov, od 11.35 do 11.50 sem imela čas za bolnike na oddelki, ob 12. nalsednji sestanek, no potem sem imela pa od konca sestanka okrog 12.40, čas do 13. , ko sem morala na seminar...po seminarju je bil pa že skoraj čas za domov...pa naj kdo reče, da nimam v službi kaj početi..problem je, da konec dneva nimam kaj pokazati...sva pa zato s šefom v dobrih odnosih...

Grem se igrat s čmrljem..Manca potrebuje pomoč pri odleplanju nalepk, Matic pa pri popravljanju pohištva v hišici...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
18.11.2009 14:55:01   
ac
Ojla! Da se še jaz mal javim... Čas kar mineva (čudno, ane user posted image ). Sva bli prejle z Majo že v vrtcu na sestanku pred ponedeljkovim uvajanjem. Se mi zdi, da ji bo ful všeč v vrtcu; že danes je bila navdušena, pa otrok sploh ni bilo user posted image . Kot že rečeno, bom jaz potem, če bo vse po planu, še do konca leta uživala doma v veselem decembru user posted image .

So pa zadnji tedni kar zleteli mimo. Saro sem peljala na par rojstnih dni, kar pomeni, da bo letos tudi ona morala povabit prijateljčke iz vrtca na svoje praznovanje (do sedaj smo to prakticirali samo v družinskem krogu). Ampak kako so današnji otroci že samostojni. Sara bi se samo potepala naokrog (najraje brez mene, seveda), pa potem, ko jih opazujem, kako se objemajo in lupčkajo... Pa v vrtcu se igrajo očije in mamice, samo Sara pravi, da ona noče imet dojenčka, ampak že velikega otroka user posted image . Je pa drugače kar naporna, čisto nič ne uboga in jaz ji še malo popuščam, user posted image pa nič, tako, da je vsak dan veliko dretja... Medtem ko je Maja ful pridna; kot, da je ni, pa hoče bit Sara stalno v središču pozornosti in vse mora bit po njeno...

Mi prav paše 2x na teden se mal odklopit na aerobiki. Samo.... kaj se mi je zgodilo... Zadnjič telovadimo in delamo 'jack' (skačeš v počep z narazen nogami). In meni se nekaj ulije... Laufam na wc in ugotovim, da sem se polulala user posted image . Sicer smrdelo ni nič, itak sem šla pred vadbo na WC, ampak vsakič, ko začnem delat to vajo, se zgodba ponovi... Še dobro, da imam take hlače, da niti ni blo videt user posted image . Sem mal čekirala po Internetu in ugotovila, da jih ima ful te težave. Ja, se pozna, da nisem delala Keglovih vaj.... Grozno! Sedaj pač te vaje ne izvajam...

No, tako, sem mal povedala, kaj vse dogaja user posted image . Zdej grem pa še mal peglat, dokler Maja spi in je Sara še v vrtcu...

Imejte se lepo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 666
19.11.2009 9:58:17   
mml
Dan,

Manca je bila pri zobozdravniku z mojo mamo, ker sem mislila, da bomo imeli en sestanek, ki je pa po tem odpadel...menda je bilo OK, mamo je poslala ven in je bila sama pri zobozdravnici, s katero sta se zmenili, da pride spet februarja...kaj so ji pa naredili in koliko dodatnih lukenj še ima, pa nimam pojma user posted image . Matic je v vrtcu, pa bo danes tudi predčasno pomiloščen, tako da bodo imeli doma žur. Jaz pa do 20. v službi user posted image

lonja kaj je z roko in kirurgi?

ac se pa zdaj loti Kegla...preverjeno pomaga, ampak po kakšnih 10 dnevih rednih vaj...pri nas pa ni problemov s trmo pri Manci, ampak pri Maticu...ta je pa trmast in svojeglav za znoret...če ni tako kot si on zamisli...začne grdo gledat, po tem pa odšiba stran in se na trdo vsede na tla...no naslednja faza je pa da leži na tleh in tuli...ne vem od kod mu to...grrrrrrr

pegica ja vsak dan vožnja po naših avtocestah res ni najbolj varna in zabavna, boste že našli kaj takšnega, kar vam je všeč tudi na mariborskem koncu. Upam, da sta čmrlja že zdrava. Meni je začel Matic danes zjutraj neka smrkati in ima že tako svetlo zeleno svečko iz nosu...tako da bo spet na vrsti fiziološka v nos in slabo spanje...user posted image

tinas upam, da vse komisije kmalu požegnajo vse papirje, da začnete po tem s pravo akcijo. Držim pesti, da kmalu uspe. Pozdravi lepo Lio Rozo v Mancinem imenu user posted image

šnucika upam, da uživaš na dopustu. Jaz tudi komaj čakam december...se moram pa počasi lotit kupovanja sestavin za izdelavo voščilnic, daril in peko piškotov...se že veselim user posted image

Nana Liza kako kaj spanje? Pri nas hoče Matic proti jutru še vedno svojo stekleničko z mlekom user posted image , upam, da bo to kmalu minilo, ker mi gre že kar malo na živce....

bino kako ste punce? Ste spet brez moške družbe? Ali ste za spremembo vsi doma user posted image . Upam, da vas virusi in podobne nadloge pustijo pri miru in da B/B uživata v vrtcu user posted image

NRMM jaz se tudi sprašujem, kaj bo s srečanjem...ampak očitno sva edini...no lonja se tudi, da me ne bo staškala user posted image . Mi2 sva nekako mnenja, da je najboljše, da se družinsko dobimo decebra nekje na enem kosilu (tako kot lani). Zdaj je treba pa samo še najti lokacijo in določit datum...pa seveda zbiramo prijave...!!!!!!
Selimo se pa prvi teden februarja in o tem rajši sploh ne razmišljam, ker mi ni jasno, kako bo sploh potekalo...glede na to da bi rada dala zbrusit parket, prebelit stanovanje in po tem je treba še preselit vso kramo user posted image ...nekako bo že moralo biti....
Nova gripa pa je in to vsak dan več...nekako je tako kot je bilo v drugih državah, večina gre OK, od tistih, ki pridejo v bolnico, jih pa kar dosti potrebuje zdravljenje v intenzivnih enotah, kar je pa kar malo zaskbrljujoče...bomo v naslednjih 14 dneh videli, kako bo...tako da zna bit december pester tudi zaradi tega user posted image

izabela upam, da ste še vedno super in da uživate kar se le da user posted image

janjan očitno imaš tudi ti dela čez glavo...pogrešam tvoje jutranje kave user posted image

vse ostale kako ste?

Tole pa za malo lepši dan user posted image

user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 667
19.11.2009 10:58:22   
lonja
Dan,

evo mene, spet javljanje z bojišča...user posted image .

Tudi Ajda je prestala še en obisk pri zobozdravniku, ima lepo zvezdico na petici spodaj, sedaj smo naročeni februarja. Imajo pa dans tudi z vrtcem obisk zobozdravnice, sam jim ne bo nič delala user posted image . Je dobila prstanček od zobozdravnice kot nagrado za pridnost. Na srečo jo je peljal user posted image , jaz sem bila veselo v službi.

V službi pri nas še ni ene panike, sicer so v hiši revizorji, ampak me pustijo zaenkrat na miru user posted image . Se pa že pozna decembrsko vzdušje, nam je Miklavž v službi že prinesel 60 EUR, pa še dodatnih 60 EUR dedek mraz za obe bejbi, tako da...ni slabo.

Moje roke...hmmmm, vlečem vse sorte veze in poznanstva, najbolj verjetna sta sedaj dva scenarija, ali operacija že v ponedeljek tu v KC na plastični kirurgiji (brez doplačila na napotnico) ali pa operacija v četrtek naslednji teden v Novi Gorici z doplačilom 500 EUR, ena od teh dveh variant zanesljivo. S tem se rešim bolečin na  eni roki, potem pa akcija naprej za drugo roko user posted image .

Glede decembrskega praznovanja: se strinjam z Mml in se javim, da pobiram prijave oziroma želje, možne datume. Men se je zdel lani fajn, ko je blo vse skupaj na soboto in bi tudi letos predlagala tako, če se strinjate. Verjetno prideta v poštev dve soboti to je:

19.december in
26. december

no, zdej imate že malo več podatkov tako da samo na plan s prijavami user posted image .

Kraj bomo že določili, ni panike user posted image . Pa po stari navadi bomo organizirali srečolov za naše čmrlje.

Evo, spet mal prehitro tipkam, grem mal počivat user posted image  moje prste.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.11.2009 9:06:42   
JanJan
Jutro!

Evo, na hitrco javljanje z jutranjo kavico:

user posted image

Lonja: ne pretiravaj s tipkanjem. Upam, da čimprej uspeš z operacijo in da se bodo bolečine umirileuser posted image .

Mml: upam, da se ne bo preveč razširila ta gripa. Včeraj sem dobila mail o Ukrajini, pa me je kar stisnilo. Ne veš več, a je vse to res ali ne. Tam naj bi namreč ljudje umirali zaradi krvavitev v pljučih user posted image (da se jim pljuča dobesedno stopijo na 55C). Upam, da je to samo napihovanje, ker bi bila resničnost prekrutauser posted image .

Kar se pa tiče srečanja, jaz sem zauser posted image . Lahko se spet dobimo nekje v BTC-ju, ni pa nujno, da ravno v isti piceriji kot lani.

Šibam delat... user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.11.2009 12:22:01   
lonja
JanJan, hvala za kavico. Se mi že spet zapirajo oči, tko da si bom morala še eno privoščit user posted image .

Hja, evo moj prvi pravi delovni teden je mimo, ob pol treh kidnem domov in začnem uživati vikend user posted image . Občutki? V službi sploh ni tako zelo hudo, prav luštn je mal čvekat z odraslimi ljudmi, čeprav je pa tudi totalen užitek popoldne se valjati z mojima pupikama. Ker naš Manček hodi spat že ob sedmih, je popoldne res kratko in zelo hitro mine user posted image .

Kje pa ste vse?

Lep vikend vsem! Baje bo sonček user posted image .

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.11.2009 12:35:07   
JanJan
Daaan user posted image

Pa dobro, kje ste vse? Globoko, globoko v delu??? user posted image

Malo vitaminčkov...

user posted image

in pa seveda ne sme manjkati ...

user posted image

Nič, grem še jaz globoko v ... user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.11.2009 13:53:27   
lonja
Dan,

jst se bašem s piškoti, ki jih je prinesla sodelavka, vago sem itak pustila v starem stanovanju in se s številkami na njej ne morem več obremenjevati user posted image .

Drgač pa se je delovni teden pričel z dežjem, zdej pa tuki že prijetno sonček sije user posted image .

Vikend smo preživeli bolj na easy, v soboto malo generalnega čiščenja, popoldne pa šoping v LJ, včeraj pa malo obiskov (+ pohod z Mml in njenimi M-jčki) in malo lenarjenja user posted image . Uf je pasalo.

Ta teden bo vsaj zame krajši, jutr me zdej pa že definitivno čaka operacija na desni roki in potem zagotovo neki časa bolniška, potem pa kmalu za desno še leva roka....Ja, namesto smučarskih variant, bomo letos bolj gledali sproščanje v toplicah user posted image .

Za novoletno rajanje naših decembrčkov nisem evidentirala še nobene prijave!!! A še nisem obupala.

Lep dan vsem!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 672
24.11.2009 13:09:04   
mml
joj ženskice...res smo postale čisto nečvekljive in nedružabne...jaz pa resnično pogrešamo vsako izmed vas, s katerimi "čvekam" že več kot štiri leta...a ne bi bilo škoda, da bi šlo to vse v pozabo????

Saj vem, da je težko zbrati energijo, voljo in čas...ampak dejmo se vse skupaj malo potrudit...

Pri nas nič kaj dosti novega...Manca vsak dan prijavi kakšno novo...včerja je rekla: "Čebele imajo želo, ljudje imamo zadaj za usti žrelo" in ko jo je oči vprašl, kje imamo pa žrelnico, je punca kot iz topa odgovorila: "Ja oči, pred žrelom vendar..." user posted image
Matic je veselo brez plenic, počasi razmišljam, da jo bom ukinila tudi ponoči, ker se že več kot en teden tudi ponoči ni polulal...tako da če ostane tako še en teden, ukinem tudi nočno plenico...Sicer pa z velikim veseljem sestavlja sestavljnke...tiste iz dveh koškov in brez problema najde koščka, ki sodita skupaj, tako da moram poskusiti s kakšno sestavljanko s štirimi koščki...sicer pa ponavlja vse za Manco in če ona riše, mora tudi on in tako naprej. Se pa zelo lepo skupaj igrata, če sta pri volji, navadno kadar se je treba it umit in spat user posted image . Sicer je pa zanimivo, ker se večkrat želi Manca igrati z Maticem, njemu se pa ne da user posted image ...bi pričakovala, da bo on tiščal za njo in ji šel na živce...Manca pa hodi za njim in ga prosi:" Matic greva se igrat, prosiiiim!!!!"

Sicer pa se ukvarjamo s projektom preseljevanje...za moje pojme je treba stanovanje prpleskati in pobrusit in prelakriat parket, moj ljubi mož, pa je mnenja, da si malo zmišljujem in da časovno to ne bo izvedljivo...no zadnje mnenje enega parketarja in sobopleskarja je, da se to da narediti v času, ki ga imamo na razpolago...tako da upam, da bo...

lonja upam, da si že sredi posega in boš kmalu sporočila, kako je šlo user posted image

Kar se tiče decebrskega srečanja tukaj je moja uradna prijava mi definitvno pridemo (razen, če kdo hudo zboli), mi je pa v principu vseeno ali 19. ali 26., samo mislim, da bo zaradi izabele, bino, Nane Lize boljše 26., ker imajo najverjetneje 19. družinska praznovanja...

Če imate Štajerke kakšen namen priti, sporočite, da se mogoče po tem zmenimo, da se dobimo na sredini...v Celju...

Zdaj grem pa delat...gripa ne počiva

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 673
25.11.2009 9:30:17   
Izabela_
mml, si pa tako lepo napisala, da se hitro javim. desno roko imam zasedeno, tako da brez velikih začetnic.

aljoša je fajn, ponoči kar fajn spi, jemo 2x na noč, je zdaj kar pravilo.

matevž pa je bogi, grozno kašlja, sploh ponoči - po 2 uri skupaj, potem še joka od bolečin in utrujenosti... danes sem bila še jaz malo sitna ponoči in mi je zdaj tako hudo.... smrk... bi ga rada objela, pa je v varstvu. zdaj že cel teden mož ponoči pedena aljoša, jaz pridem malo dojit vmes, jaz sem pa pri matevžu in ga tolažim med kašljanjem. do konca tedna bo doma, potem pa upam, da se zrihta.

srečanje - upam, da pridemo tudi mi. jaz se sicer malo oz. kar zelo bojim vseh teh bolezni to zimo, ker je aljoša tako majhen, da ne bi kaj staknili.

toliko na hitro. aja, lonja, srečno na operaciji, upam, da bo potem bolje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.11.2009 9:20:36   
mml
...jaz sem obupala nad vami...user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.