tinas
|
evo mene, se pokorno javljam! lonja, za uspešno vrnitev na bojišče. in zelo mi je žal za tvojo diagnozo, ni fajn it pod nož....ampak, kar se mora ni težko, zato kar korajžno! mml, kaj te je gripa čisto okupirala? ja, naša kuhinja stoji in je super! smo šli prejšnji teden v ikeo dokupit še viseče omarice in zdaj moram samo še najder škatlo s kozarci in šalicami za vsakdanjo uporabo, pa bo skoraj dokončno nared. še nekaj za ozadje potrebujem.....hm, najbrž bo steklo... NRMM in janjan, upam, da ste se že otresle zdravstvenih nevšečnosti. nanaliza, tudi mi imamo en selotejp doma . včasih je kar mučno, ker ne morem čisto nič naredit, mi je skoz za ritjo. najhujše pa je, če koga srečam in malo poklepetam: ko se začne dolgočasit vpije name: mama, nehaj stat tam ko ena limona!!!! , ma ne vem kje jih pobira! izabela, krasen je ta tvoj štrukelček! pa tudi tavelik fant je krasen. res ste lepa družinica! bino, upam, da ste zdravi in da se imate lepo! objamček tvojim punčkam! za nami (in tudi pred nami) je obdobje zobozdravnikov: Lio sem končno peljala na prvi pregled in je bila zelo korajžna, jo moram prav pohvalit. čisto sama se je vse pogovorila z zdravnico in potem se je sama vsedla na stol in odprla usta. mene, kot da ni zraven. zobke ima krasne, tako da sledi pregled čez pol leta . potem je dobila 2 žiga in je bila nadvse zadovoljna sama s sabo. in mi je povedala, da ko bo ona vsezdravnica , bo tudi imela take žige. zase pravi, da ko bo velika bo slikarka, zdravnica in prodajalka sladoleda . ampak ona ne bo samo zobozdravnica, bo kar vse-zdravnica, je zadnjič pogruntala. jaz pa nisem tako pridna, zato so mi včeraj morali eno sedmico spulit . je bolelo ko , pol ko je inekcija popustila. tako, da sem bila včerja na dieti in sem cel dan jedla le sladoled. no, jutri kontrola, potem pa naprej . Mi tudi veselo hodimo v gledališče, v soboto smo gledali pekarnno Mišmaš in na koncu dobili tudi nekaj kruhca za pojest . Tukaj pri nas je spet krasno vreme, tako da smo lahko več zunaj. čeprav je dan zelo kratek, vendar takoj po vrtcu hitimo ven, da ujamemo še malo sončka! Lia je strašansko trmasta zadnje čase oz. za vsako stvar kriči se meče ob tla in brca! sploh ne vem več kako z njo. tudi v vrtcu so rekli, da je veliko bolj trmasta kot prej. se mi zdi, da še najbolj deluje, da ji mirno rečem, da s takim obnašanjem ne bo nič dosegla in jo ignoriram. samo vedno mi ne uspe ostat mirna...mah upam, da je faza! prejšnji teden sva z šla na prve preglede za umetno oploditev. še drugi teden 2 pregleda, potem pa vse papirje na genetiko, od tam na komisijo in potem čakamo na poziv. sem kar optimistična, čeprav mi vsaka informacija o postopkih daje manj upanja na uspeh....no, bomo videli! kmalu bo dexter, pa še ena velika porcija sladoled me čaka na mizici...njami! lahko noč t
|