mml -> RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2. (17.8.2009 21:26:40)
|
tinas[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] seveda si imela rada pikico...včasih pač ne gre drugače in še dobro da so na voljo preiskave, ki preprečijo še hujše trpljenje...zdaj ste pa opravili s tistimi nesrečnimi 25% možnosti in naslednjič boste dočakali zdravo in veselo pikico ali pikca [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]. Uživajta z Lio na Visu in upam, da bo [sm=love.gif] dobro izvedel selitev in boš našla kakšno stvar, ko se z Lio vrneta domov pegica no vidiš, da še nekaj bo iz tebe...čestitam že v naprej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Kar se pa moje pisarije tiče, pa to niso predavanja za študente (to spravim skupaj tik pred zdajci)...naši šefi so se odločili, da bomo napislai učbenik za študente [sm=zmeden.gif]...glavni problem je, da nihče od nas tega še ni počel in me skrbi, da bo na koncu izpadlo groooozno...poleg tega, da moram napisati približno 150 strani (od skupno 1200), sem še urednica enega poglavja...tako da bo letošnj jesen še prav zanimiva. Sicer pa super, da je Neli boljše, nevrolog vama pa verjetno ne bo povedal nič pametnega...tako da ne pričakuj preveč... šnucika upam, da ti bo uspelo še kaj pokoristit dopust, ker 16 dni boš naslednje leto tudi malo težko spravila skozi. Je Živa kaj prostestirala glede vrtca? Upam, da ni[sm=smiley1.gif]. Jaz tudi rajši ne pomislim, kako bo naslednji ponedeljek, ko gre Matic po 3 tednih spet v varstvo, Manca pa v vrtec....ah bo že jajan hvala za kofi...me vsakič spraviš v boljše razpoloženje lonja super, da ste uživali v taborniškem slogu...meni pa to nekako ni...sploh če pomislim, da bi bilo treba sredi noči na stranišče...kam jo mahate v petek? Sem prepričana, da boste uživali. Mi pa tudi že gremo čez dobrih 14 dni...skoraj ne morem verjeti [sm=smiley1.gif], moram jutri še poklicat na agencijo, ker moram 2/3 še plačat, pa nisem dobila še nobene položnice[sm=zmeden.gif], da ne bo po tem kakšnih nevšečnosti... bino upam, da Beti uživa in da ni Bini preveč dolgčas...jutri se moram lotit našega zelenjavnega vrta, ker sploh ne vem več, kaj raste in kaj je plevel...Pa meta mi tako divje dela, da bom še morala delati metin sirup...je prav slasten....Majčka je zlikana in čaka [sm=smiley1.gif]. Upam, da si odnesla kaj koristnega na šivalnem tečaju... izabela je Matevž že kaj bolj navdušen nad tem, da gre v vrtec? Manca si trenutno zmišljuje, da hoče imeti letos za zanke v garderobi in na ležalniku opico, jaz pa nisem ravno navdušena...jo prepričujem, da si naj rajši izbere žabico, račko, muco ali kaj podobnega...no bomo videli. Ti pa lepo uživaj tele lepe nosečniške dneve. [sm=smiley1.gif] Nana liza kam si se pa ti izgubila? ac domneva, da punce uživate poletje na morju [sm=smiley1.gif] NRMM upam ,da bosta punci hitro zdravi, dopust imaš pa tudi že pred vrati. Kaj pa projekt Ljubljana???? valeri oglsi se še kaj.... Moja dva čmrlja sta pa na počitnicah pri moji mami, ostaneta do četrtka, po tem pa prideta domov, ker ima Matic v petek sistematski pregled in cepljenje...upam, da ne bodo rekli, da je predbel in da moramo bolj pazit pri hrani...je že čisto zadosti, da meni kaže pujsmeter nesramne številke...sploh ne vem od kod se jemljejo...po mojem od večernih prigrizgov...jih bo treba čisto ukinit in spet začti čisto resno migati... ...no saj čez vikend sva z [sm=love.gif] dvakrat koelsarila...tako neto koelsarjenje 1 uro 45 minut, pri tem pa okrog 700 m višine po makadamu...je prav pasalo, sploh drugi dan sem imela po dolgem času občutek, da mogoče bi se pa dalo spet prit v kondicijo in resno kolesarit...no ne čsito resno ampak malo bolj resno, ker za resno koelsarjenje bi bilo treba delat vsak vikend eno konkretno turo...za to pa zaenkrat ni možnosti...Jutri grem pa na Golovec, da vidim, kaj je v resnici z mojo kondicijo... Tako sem se razpisala za naprej in za nazaj... ....lepo in mirno noč
|
|
|
|