|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.7.2009 7:46:10   
JanJan
Jutro user posted image

user posted image

Dajmo, dajmo se zbudit in hitr poživilo spit...

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.7.2009 7:51:21   
JanJan
Šnucika: user posted image  user posted image user posted image  za pogodbo in user posted image  user posted image user posted image  za kile. 

Pegica1: pridi kaj v Po, ti postrežem s približno enako user posted image .

Lonja: user posted image  za kuhinjo. Samo še ta teden garam, potem pa 14 dni dopusta, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Mml: daj povej na katerem programu in pa ob kateri uri, da ne bom iskala.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.7.2009 8:18:28   
lonja
JanJan, hvala za kofi, je teknil user posted image . Super za dopust. Jst tudi kr neki brskam po netu, da bi še našla kaj za letos user posted image , bomo videli kaj bodo rekli ata. Me vleče tja nekam proti Zadru.

Potovalka je spet napokana, na srečo le ena, čez kako uro bomo počasi krenile proti Gorenjski. Mal bo taborniško tole, na 1000 m brez elektrike, ampak bomo preživele user posted image . Umit se bomo šle pa v Bohinjsko jezero user posted image . Ata odpotuje danes, v četrtek pa pridemo vsi nazaj user posted image .

Imejte se lepo!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.7.2009 14:08:08   
šnucika
Danuser posted image

Še trikrat delat,potem pa odklop do 12.8.user posted image ....komaj čakam!

Živa je podaljšala svoje počitnice na gorenjskem....če je ne greva prej iskat,pride komaj v nedeljo domov.
Potem pa itak spet štartamo za Kr. Goro.

mml - kaj meniš o novi gripi? Čist tako na hitro.....

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.7.2009 14:30:41   
mml
Dan,

sem pridna in delam...no ja večinoma user posted image

Da me ne boste iskale po raznih tv kanalih...danes bom samo na radiu...studio bo 17., mislim da prvi program...

No ravnokar sem po telefonu dala še intervju za sobotno prilogo Večera, jutri pridejo z Nedeljskega dnevnika...v petek pa še neka lokalna TV...

...bom počasi še zahtevala kakšen dodatek za medijsko nastopanje user posted image

lonja uživajte na 1000 m, bo prijetno sveže in hladno...se slišimo, ko boste spet v civilizaciji...user posted image

janjan hvala za kofe...je prav pasal...

šnucika lepo, da greš končno na dopust...jaz grem prvi teden avgusta, ker sem brez varuške za Matica, tako da bo to delovni dopust user posted image . Kar se pa gripe tiče...kaj pa vem...definitvno je, da gripa bo...pravi razmah bo v jesenskih mesecih, trenutno je to bolj tako za vajo...nihče pa ne ve, kako bo...trenutno je potek razmeroma blag, ker zbolevajo pretežno maldi in zdravi, ko bodo zbolevali starejši in bolni, bo pa verjetno malo drugače...Skratka jaz svetujem cepljenje, ko bo cepivo na voljo, predvsem pa čim manj panike...

Nekaj so se mi zamešale črke...malo čudna pisava je...ampak bo že...

...so me pa razveselili z dvema popoldanskima ambulantama za avgust in to dva petka...edino OK je to, da bom prišla v službo šele popoldan, ker moram en petek peljat Matica cepit in na sistematski pregled, naslednji petek imata pa oba pregled pri zobozdravniku...

...grem še malo pisat knjigo...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.7.2009 15:38:31   
JanJan
Mml: kaj pa otroci in gripa, glede na to, da je cepivo za nad 18.let.... Aja, pa ne bit preveč pridna. Poslušali pa te bomo,da kaj zvemo. user posted image

Lonja: lepo se imejte user posted image

Šnucika: samo še malo zdrž, tudi jaz bomuser posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.7.2009 8:39:43   
Izabela_
Oj, Mml, sem te poslušala včeraj po radiu, sicer samo zadnje pol ure (ali drugo polovico user posted image ), ker sem se šele takrat spomnila. Potem pa sem čepela v avtu pred lekarno in čakala do konca. user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.7.2009 8:40:11   
Izabela_
Šnucika, čestitke za službo za nedoločen čas!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.7.2009 12:44:33   
HIMH
MML ej na brzino jaz sem obležala doma grlo me boli, glava iz nosa curi vse me boli le vročine nimam kaj svetuješ?
Nič grem v postlo sem čist hin lep dan

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.7.2009 13:27:45   
Kofi
HIMH, ti perje že raste? :D mal za hec...
menda ja nisi kaj takega fasala...idi k zdravniku ko boš čutila, da je treba it. Samo ne panike delat.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 360
22.7.2009 15:17:00   
mml
himh, če nimaš vročine, po tem je malo verjetno, da imaš gripo, ampak si samo pokacirala eno virozo...tako da zanekrat čajčkaj, pa kakšen Aspirin complex...preverjeno pomaga...

...nahod tudi ni značilen za gripo...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.7.2009 16:02:00   
JanJan
Daaaan user posted image

Himh: zate tale čajček, da hitro prideš k sebi

user posted image

Za ostale pa user posted image

user posted image

Lepo popoldne....

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.7.2009 8:45:45   
JanJan
Dobro jutro user posted image

user posted image

Kje ste??????????

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.7.2009 9:13:10   
Kofi
...pijemo kavo....

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.7.2009 10:14:40   
mml
...ukvarajm se s čudnim primerom...

...razmišljam o nenapisanih straneh...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.7.2009 11:22:07   
šnucika
user posted image še dva dni

drugače pa delavno.........

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.7.2009 12:39:36   
JanJan
....kratke in jedrnate.... user posted image user posted image user posted image

... pri nas tudi delavno, še malo pa gremo spet na kavo.... user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.7.2009 17:05:11   
tinas
častim malčko

user posted image

tako osvežilno, ker je preveč vroče!

Rožica pri babici (tadrugi), user posted image dela, mojih ni, tako da uživam v samoti pod klimo! potem pa bo pool-time. ko se malčica vrne. saj res rada plava. ji je user posted image prejšnji teden kupil ogromnega morskega psa za napihnit in je vsa srečna. malo plava s fredovim obročkom, malo z rokavčki, ki se jih pa vseeno še malo boji. ko plava z njimi miži in govori zraven: GLU GLU! user posted image ful je smešna!

Izabela, ste že bili na Dunaju? meni je tam ful všeč, včasih smo ful hodili, odkar pa imamo Lio še nismo šli. pa si ful želim, mogoče na jesen....

bodite pridne, pa-pa
t

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.7.2009 19:54:13   
NRMM
Daan!

No pa evo še mene. Zeelo lena sem v tej vročini,preberem še že,ni pa volje za pisat.

Drugače nič pametno novega.Danes sta bili punci prvič pri zobozdravniku, Maša ima lepe zobke,Maruša pa je dobila prvo plombico na petico in ni čisto nič jokala pri vrtanju in plombiranju user posted image user posted image user posted image user posted image . In naslednji datum sta dobili 11.2.2010 user posted image user posted image ,za pop......

Jaz že tudi komaj čakam,da se začne dopust,ampak to bo šele 5.9.,pa sej bo kmalu. 2 soboto v avgustu imamo poroko,se ženi sestra od moža,potem bo pa že tak september user posted image .

Mml
hvala ti za zadnjič. Je bila Maša potem zvečer že kar boljša,drugi dan smo jo še malo cartali doma,potem pa je že šla teti Zdenki.

Bino
hvala ti za tvoje lušte user posted image .

Lonja uživajte maximalno še za nas malo.Boste imele vsaj hlad gor,če že elektrike ne user posted image .

HIMH a ti kaj šetine rastejo user posted image user posted image .Upam,da si ok,da ti gre že na boljše.

Mi Maša ne da miru,moram it...........se vračam!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.7.2009 22:22:32   
janja 27
čer
spet vas zanemarjamuser posted image user posted image user posted image
ma mam razlog user posted image user posted image user posted image user posted image obe punci mi visita za vratom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž

mi smo ok, mam bazen pred hiši in otroci veselo noter čofotajo, dam tud metko zarven v obroču in čofačofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da nam kr popoldevi minejo pri bazenčku

šli smo se tud mal namakat v strunjan in ej blo prav fino fajnuser posted image user posted image user posted image peskovniki, igrala, cene spremljive, kersmo bli full zgodnji nismo plačali vstopa na plažo in parkirnineuser posted image user posted image user posted image user posted image manca plava z rokavčki, sem jo dala tud že brez in je nardila par zamahov ma gre še hitro pod vodo, drug mesec bomo mogoče splavali na krkuuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidli kokl bo kazala interesa je pa non stop skakala iz plastičnega pomola sred morja v vodo, neustavljiva......so se ji vsi smejali.....noro user posted image user posted image user posted image

porodniška se mi izteče 15.9 potem še nekaj dopusta in štartam 5.10....joj kr hitro bo šrišlo tole..se tolažim da mam še cela dva meseca pred sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

šnucika user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pogodbo .....še jutri in potem dopust, uživajte maksimalnouser posted image user posted image user posted image user posted image

pegica jaz mam tud ločeno sušilni in pralni stroj in brez njega ne vem če bi preživela predvsem prehodna stanja jeseni in spomladiuser posted image user posted image user posted image

Himh upam da si bolje, da te ni res zgrabla kaka resna gipauser posted image

mml ja tud mene zanima kaj je sedaj toel z otroki k je cepivo sam od 18 leta naprej user posted image

lonja uživajte v gorahuser posted image user posted image user posted image sej jezero je tud prvo lep kraj da se umiješuser posted image user posted image user posted image

lonja in tinasuser posted image user posted image user posted image user posted image za  vselitvene podvige, mene čaka še drugo leto ureditev gornjega štuka .  mansarde ( sobe plus kopalnica plus wc ) user posted image

janjan a ti tud šibaš na dopust,a boš vseh 14 dni dol, če boš kaj doma me pokliči da gremo an kofiuser posted image user posted image user posted image

mi pa dobimo 2.8. obiske iz avstralije pride stric z ženo in najmljašim sinom ( ma 5 otrok ) tk oda bo pestro pri nas, šibam še vmes na morje na krk  z bratom od mojga in familijo,, pa potem se pridružim našim in avstralcem na pašmanu za par ndi , potem pa že sestanek in mekta gre 02.09 v jasli user posted image ....

drugaeč pa je metka res en priden otročičekuser posted image user posted image user posted image spi celo noč , jemo že vse, lapo se zna sama zaigrat, ob mizi in kavču že vstanemo, hodimo če jo držimo za rokice, nč ni tečka razen k je zaspana, spat mi gre čez dan enkrat in spi dve uri , v glavnem takih mam lohk 10 je rekla moja mami user posted image user posted image user posted image

manca pa mi zadnje čase živce pije, sploh ne posluša , odgovarja, se krega, pol je pol ure vesela zadovoljna vse nardi , pa dobi spet en pribliskuser posted image pa je spet vse narobe ker npr v falši ni vode do vrha ker jo je prej spilauser posted image user posted image user posted image v galvnem pestrouser posted image ....upam da bomo to trmo zbili iz glave....slabo kaže..sedaj sem uvedla stol v kotu da sedi tam 3 minute k se začne kregati in kričat, poročam če je kaj učinka, če ji vzamem igrače jo sploh ne prizadane ker jih itak ma pol preveč user posted image user posted image user posted image .......

to je to..konc večernega romana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo mirno nočko in lep  začetek petka za nekatere zadnjega delovenga dne ta teden user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.7.2009 8:41:43   
lonja
Jutro,

eno poživilce za vse decembrke

user posted image

Tako. Mi smo spet doma. In to v kompletu. Bajbe smo se vrnile iz Gorenjske, ata iz Madžarske user posted image . Danes je naša Ajda še zadnjič v varstvu pri Miji, saj se naslednji teden varuška odpravi na kolektivni dopust, ki bo trajal tri tedne, ko pa pride nazaj, pa gremo na dopust spet mi, pol bo pa že itak september, ko gre Ajda v vrtec. Joj, kam gre čas....

V Bohinju je bilo fino fajn, voda se počasi segreva, Ajda je čofotala z dedijem, mani je bilo vse skupaj premrzlo in sem rajši uživala v gorskem zraku.

Še mal pa bo tudi zame uživanja konec. Resno razmišljam tudi o tem, da bi dala Manco že z oktobrom v varstvo, saj se bomo, kot vse kaže res takrat selili. In če bom imela Manco doma, bo to trajalo zeloooo dolgo. Ne vem, mogoče pa se utegnem zmenit le za nekaj uric dopoldne.

Niste ble preveč pridne v moji odsotnosti, tc, tc, tc. Je bilo zgleda res hudo vroče user posted image .

Mml, madonca, pa tale tvoj šef je pa res dobro splaniral dopust in te prepustil na milost in nemilost medijskim hišam. A to zdej pomeni, da moram jutr kupit Večer, drug teden pa Nedeljski dnevnik user posted image ? Upam, da vreme jutri en bo tako zelo slabo in da se vidimo.

Nana Liza, vi pa jo ta vikend mahate na Krk, a ne? Uživajte še za nas, naš morski dopust se bo kot vse kaže nadaljeval 15. avgusta user posted image .

Šnucika, dans pa zadnji dan delaš, a ne? Če bo vse po sreči, jo bomo me drug teden spet popihale v Bohinj in se mogoče celo kaj srečamo. Pazite pri parkiranju v Bohinju, ker glupi parkomati ne vračajo denarja user posted image . Sm vrgla noter 10 EUR in ponižno čakalo, kdaj bo izpljunil EUR-čke nazaj, v zahvalo pa mi je dal listek za parkiranje do enih ponoči user posted image .

Bino, kam si se spet skrila? A imaš Bino v vrtcu al uživa domauser posted image ?

Lep petek, jst čakam, da se Manca zbudi, pol grem pa v LJ po opravkih. Upam, da se ne bova preveč skuhali.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.7.2009 13:19:50   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Šnucika, dans pa zadnji dan delaš, a ne? Če bo vse po sreči, jo bomo me drug teden spet popihale v Bohinj in se mogoče celo kaj srečamo. Pazite pri parkiranju v Bohinju, ker glupi parkomati ne vračajo denarja user posted image . Sm vrgla noter 10 EUR in ponižno čakalo, kdaj bo izpljunil EUR-čke nazaj, v zahvalo pa mi je dal listek za parkiranje do enih ponoči user posted image .

ja,danes pa zadnji dan...ob 20.00 ugasnem računalnik in grem na dopustuser posted image

user posted image user posted image  tale gorenjska varjanta je pa huda....bom pozorna,če bomo kaj v Bohinju,da bom metala samo drobiž v parkomate...čeprav mislim,da mi lahko moj foter da njegovo kartico za gratis parkiranje,vsaj včasih jo je imel,kot dober gost-vipuser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.7.2009 22:48:46   
mml
šnucika upam, da si lepo ugasnila službeni računalnik in da uživaš v prvih prostih urah in dopustu...lepo se imejte na dopustu

Vse ostale...lepo in ne prevročo noč...saj jutri bo pa menda malo hladneje...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.7.2009 11:27:54   
HIMH
MML hvala za nasvet sem bila zaradi specifike dela kljub vsemu deležna odvzema brisa ki je danes prišel nazaj NEGATIVEN hvala bogu ker sem namreč tudi takoj dobila ta nesrečni tamiflu za vse tri le tamali so ga znižali na 30 mg a ji ga nisem začela dajat do danes sedaj pa tako ni potrebe.

Jaz sem malo boljše če druga ne sem se naspala in spočila da bom lahko lepo še teh pet dni do morja pucala, prala in peglala ter seveda nabavljala in pakirala ker pol 10 dni ne mrdnem z ritjo imamao namreč na Hvaru pol penzijon za 40 evrov z dobro hrano izbira morske ali mesne večerje. Iz naše sobe do plaže je cca. 10m in v tem zalivčku so 3 bajte in nič več torej dopust za sprostit.Tamala bo pa imela letos za spremembo same velike prijatelje ker bo namreč edina taka činkena a se ni za bat je baje lani bil en fantek takih let kot tamala pa sta babi in dedi uživala saj so se vsi drugi z njim ukvarjali upam, da se bodo letos malo posvetili Hani. Da bom jaz lahko kako dobro knjigo prebrala IMA KATERA KAKO VREDU VSEBINO V GLAVI dobrodošli nasveti ker moram tako ali tako v knjižnico.

Nič grem malo še vodoravno še nisem čisto fit sedaj sem popila kavo ki jo častim tudi vam čajček pa pride na vrsto kasneje.

LEP VIKEND.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.7.2009 19:56:50   
mml
user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......