lonja
|
Jutro, eno poživilce za vse decembrke Tako. Mi smo spet doma. In to v kompletu. Bajbe smo se vrnile iz Gorenjske, ata iz Madžarske . Danes je naša Ajda še zadnjič v varstvu pri Miji, saj se naslednji teden varuška odpravi na kolektivni dopust, ki bo trajal tri tedne, ko pa pride nazaj, pa gremo na dopust spet mi, pol bo pa že itak september, ko gre Ajda v vrtec. Joj, kam gre čas.... V Bohinju je bilo fino fajn, voda se počasi segreva, Ajda je čofotala z dedijem, mani je bilo vse skupaj premrzlo in sem rajši uživala v gorskem zraku. Še mal pa bo tudi zame uživanja konec. Resno razmišljam tudi o tem, da bi dala Manco že z oktobrom v varstvo, saj se bomo, kot vse kaže res takrat selili. In če bom imela Manco doma, bo to trajalo zeloooo dolgo. Ne vem, mogoče pa se utegnem zmenit le za nekaj uric dopoldne. Niste ble preveč pridne v moji odsotnosti, tc, tc, tc. Je bilo zgleda res hudo vroče . Mml, madonca, pa tale tvoj šef je pa res dobro splaniral dopust in te prepustil na milost in nemilost medijskim hišam. A to zdej pomeni, da moram jutr kupit Večer, drug teden pa Nedeljski dnevnik ? Upam, da vreme jutri en bo tako zelo slabo in da se vidimo. Nana Liza, vi pa jo ta vikend mahate na Krk, a ne? Uživajte še za nas, naš morski dopust se bo kot vse kaže nadaljeval 15. avgusta . Šnucika, dans pa zadnji dan delaš, a ne? Če bo vse po sreči, jo bomo me drug teden spet popihale v Bohinj in se mogoče celo kaj srečamo. Pazite pri parkiranju v Bohinju, ker glupi parkomati ne vračajo denarja . Sm vrgla noter 10 EUR in ponižno čakalo, kdaj bo izpljunil EUR-čke nazaj, v zahvalo pa mi je dal listek za parkiranje do enih ponoči . Bino, kam si se spet skrila? A imaš Bino v vrtcu al uživa doma ? Lep petek, jst čakam, da se Manca zbudi, pol grem pa v LJ po opravkih. Upam, da se ne bova preveč skuhali.
|