tinas
|
ojla, hitro javljanje med popoldanskim spanjem naše male šefice :) preživeli smo pust, Lia Roza je vztrajala, da želi biti tigrica iz Kung fu pande, tako da ni bilo druge, kot da pljunem v roke in stvar zašijem :) pa je kar uspelo, se mi zdi (fotke so na FB-ju). maša malčica pa je bila medo, sicer oblačilce ni pustni kostum, ampak čisto taprav pajacek za zimo v obliki medvedka :))) smo bili v torek na pustovanju in sta obe uživali, tudi Ula je bila v vsem tistem kažinu prav dobrovoljna in je potem, kljub glasni glasbi mirno zaspančkala :) Lia Roza je v šoli pridna, sem bila na pogovornih prejšnji teden in so jo pohvalili, pa tudi sama vidim, da ji gre fajn. bere ne najraje, toliko kot mora (to je 10 min na dan), to se vpisuje v bralno hišico. v knjižnici si izbira že debelejše knjige, prebrala je že 2 dela Anice od Dese Muck, pa dva dela Pike Nogavičke. vztrajam pa da bere naglas skupaj z mano, tako da vidim, da dejansko bere prav in da razume kar prebere. z matematiko pa sploh ni problema, saj zelo rada računa, skoz me kaj sprašuje in kar malo prehitev snov (deljenje, množenje, poštevanke, itd). zdaj jo zanimajo vlomki komaj čakam smučanje in sicer še drugi teden je šola, potem so počitnice, potem pa še teden smučanja, tako da bo rožica imela kar 2 tedna počitnic. upam, da bomo zdravi in da se bomo imeli lepo zdaj sta obe malo prehlajeni, Ula je imela včaraj tako gnojno oko...groza, ampak smo spirali s fiziološko in je danes že super. si z ročicami znosi ves šmrkeljček v očke...pa saj bo kmalu pomlad pri nas že ful cvetijo zvončki . ta velik škrat je prišel iz glasbene in me že priganja z računalnika aja, naj povem, da je Lii Rozi danes tašča prinesla darilo za valentinovo od njenega 'možeka' , ja hitri so tej otroci pa-pa T
|