|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.9.2012 11:51:11   
Izabela_
Meni je ura kul in mi je tudi kul, če ti nakupiš, pa ti mi plačamo.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
6.9.2012 12:12:35   
mml
Se podpišem pod izabelo

lonja sporoči, če potrebuješ kaj zelenjave (beri bučke, paradižnik),  da ne boš  tega kupovala, ker je kar nekaj teh zadev na našem vrtu

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
6.9.2012 12:13:04   
ac
Lonja, jaz ti z veseljem prepustim nakup, tako da se strinjam s tvojim predlogom, pa tudi za pol pijače se ne javim user posted image

Manjka nam samo še ura!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
6.9.2012 12:14:35   
ac
Ups, očitno sem nehala brati nekje na sredini in spustila sporočila glede ure user posted image . Se strinjam s 14:00!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
6.9.2012 12:22:52   
lonja
Kolk ste pa ve pridne, če hočete....mislim na vašo hitro odzivnost....user posted image user posted image user posted image .

Mml, a imaš kake nam neznane sposobnosti, da prepričaš še Tajo Nagajo user posted image ? Za zelenjavo se priporočam, pa tudi lahk pridete kaj prej, pa boš lahko rezala paradižnik user posted image . Superca!!!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
6.9.2012 14:24:58   
mml
Po mojem je najboljše, da ji pošlješ sms in ti bo že sporočila kako in kaj...

....prinesem naše pridelke, kdaj pridemo ti pa še sporočim

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
7.9.2012 7:36:28   
lonja
Jupiiiii, jeeeee, sm tolk vesela, tudi Taja Nagaja mi je sporočila, da bi bili oni za stvar. Me pokliče danes za podrobnosti user posted image . Danes kupim meso, pijačo sem že včeraj in gas.

Nana Liza, mogoče pa lahko tudi vi izvedete dva piknika v enem dnevu???

Mml, paradižnika imam full, mi ga je dal fotr včeraj tako da ni treba pretiravati. Ostalo dobrodošlo user posted image !

Zdej grem pa na kavo user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
7.9.2012 9:35:31   
ac
O, Lonja, kako si pridna in zagnana user posted image Skratka, jaz tale teden namesto na kosilo hodim na fizioterapijo in nič pametnega ne jem, mesa pa sploh ne, tako da bom jutri LAČNA in POŽREŠNA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
7.9.2012 11:44:35   
lonja
Še neki:

tako kot zadnjič vas prosim, da prinesete vsi s seboj svoja kolesa, poganjalčke, rolerje, skratka, da se mladina ne bo že prvo minuto skregala, kdo bo sedel/se vozil s katerim osnovnim sredstvom user posted image .

Se že veselim, da se vidimo user posted image !

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
7.9.2012 11:45:31   
mml
lonja vzeto na znanje...
A stolov boš imela dovolj ali moramo kaj s sabo prinesti?

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
7.9.2012 11:46:57   
mml

IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Še neki:

tako kot zadnjič vas prosim, da prinesete vsi s seboj svoja kolesa, poganjalčke, rolerje, skratka, da se mladina ne bo že prvo minuto skregala, kdo bo sedel/se vozil s katerim osnovnim sredstvom user posted image .

Se že veselim, da se vidimo user posted image !

A jaz moram tudi prinesti svoje rolerje in kolo? Kaj pa naj naredim, ker nimam skiroja ;-))

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
7.9.2012 13:39:10   
lonja
Ja, hja, stoli? Mislim, da bo zneslo, sej mamo une dve klopi zadaj...bomo pa še iz jedilnice kaj prinesli....user posted image .

Mml, a ti mene kej hecaš? Skiro? SEj če bi šla tudi ti en krog, ti ga bojo seveda otroci posodili user posted image . Ne, ne, mislila sem seveda na otroške stvari. Mi bomo imeli bolj tekoče igračke, jst se tolažim, da si v nedeljo dežurna, če bo treba koga poslat na izpiranje želodca user posted image .

Torej, še katera kako posebno željo glede pijače: pivo bo od alkohola dovolj ali rabite tudi vino?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
7.9.2012 14:24:08   
ac
Lonja, jaz sem se tudi ustrašila, da moram svoje športne rekvizite prinest, pa da boš organizirala kolesarsko tekmovanje ali kaj podobnega user posted image Ko sem včeraj Sari povedala, da gremo k vam, je pa takoj vprašala, če lahko tudi njeno kolo vzamemo. Kar se pijače tiče, sem pa jaz na pivu, torej je zame ok user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
7.9.2012 14:28:14   
mml
Ja lonja saj sem razumela, da je to za tiste pod 130 cm user posted image , samo si nisem mogla kaj, da ne bi malo pokomentirala user posted image

Jaz sem več ali manj za kaj brezalkoholnega, če pa si že lahko zmišljujem se prijavim za en grejpfrutov Radler...

...pa ne pretiravaj, ker se mi sicer v nedeljo ne bo nič dalo...

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
7.9.2012 21:32:37   
Nana Liza
Kolko ste se razpisale, saj vas komaj dohajam. user posted image

lonja - žal nas jutri ne bo. Dopoldne bomo odšli na bazar, moški pa kuhajo ta čas in mislim, da se bo fešta zavlekla (kot zmeraj) user posted image . Lepo se imejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
9.9.2012 16:20:15   
Izabela_
Hojla,

hvala vsem včerajšnjim udeležencem za res prijetno družbo. Otroci so uživali, jaz sem se prima najedla, mislim, da drugi tudi, pa naklepetala. Aljoša je zaspal po nekaj minutah v avtu, doma sem ga spečega previla in preoblekla in odložila v posteljo, je potem spal do 7h zjutraj.

Mml en lep pozdrav v službo.

Lonja, bodi prosim tako dobra in nama sporočita, kje sta kupila vaš traktor. user posted image  je že gledal po netu in nekaj našel, prodajajo nekje tudi samo prikolice, ali pa bi kupila komplet in bi naša dva tudi imela traktor, saj ga očitno nujno potrebujeta. Res no, nujno sporoči.

Slike smo že sneli, zdaj se moram spravit na drug računalnik in vam jih poslati. Jutri po moje. Zdajle pa še malo na sonce. Lp!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.9.2012 9:56:07   
ac
Dobro jutro, dober dan. Ja, v soboto je bilo res luštno, hvala vsem za vse user posted image Nazaj grede smo se sicer malo izgubili, smo šli v vasi levo namesto desno user posted image Kaj bi šele bilo, če bi res šli čez Zaplano user posted image

Imejte se lepo, pa upam, da se kmalu spet kje dobimo. Če ne prej, pa spomladi pri Izabeli user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.9.2012 11:11:55   
mml
lonja  hvala za gostoljubje in postrežbo
vsem hvala za prijeten klepet in druženje

Kar se naslednjega srečanja tiče...pri nas v LJ ne pride v poštev, lahko pa naredite izlet na Štajersko in se naslednjič dobimo na našem "vikendu", mogoče prideta pa še kofi in NRMM...

Dežurstvo je bilo ok (sem bila dežurna za navedne oddelke in ne za intenzivo in je bistveno manj stresno...), tako da še 15 minut in grem domov...

Želim vam lep teden

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.9.2012 17:23:39   
NRMM1

IZVIRNO SPOROČILO: mml

lonja  hvala za gostoljubje in postrežbo
vsem hvala za prijeten klepet in druženje

Kar se naslednjega srečanja tiče...pri nas v LJ ne pride v poštev, lahko pa naredite izlet na Štajersko in se naslednjič dobimo na našem "vikendu", mogoče prideta pa še kofi in NRMM...

Dežurstvo je bilo ok (sem bila dežurna za navedne oddelke in ne za intenzivo in je bistveno manj stresno...), tako da še 15 minut in grem domov...

Želim vam lep teden

NRMM PRIDE Z VESELJEM. Sem že zdaj kolebala al bi al nebi, pa je imel moj nočno v soboto, tak da smo potem ostali pri ne.

Kaj pa kake fotke ipd? Kr držte zase, ja user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.9.2012 10:13:39   
lonja
Dan,

evo, pa je sredina tedna tukaj in počasi že spet vohamo konec tedna....user posted image .

V ponedeljek sem bila službeno na Rijeki in je bilo vroče kt pri norcih, ampak ni bilo časa za kopanje, smo kr noter v pisarni sedeli user posted image . Pa prišla domov prej kot je blo mišljeno in sem lahko šla z Ajdo še na prvo uro verouka. Ja blo kr fajn, je hitr minilo, smo nekaj malega peli in je blo otrokom še kar zanimivo, naj le tako ostane.

Danes imamo še en roditeljski sestanek, tokrat v vrtcu, pol pa upam, da konec takih ali drugačnih seans za ene pol leta. Ta teden dobimo tudi spisek interesnih dejavnosti v šoli in sledijo pogajanja, ker Ajda bi jasno hodila na čisto vse, sam jst nisem za, tako da bova morali skleniti kak kompromis user posted image .

Izabela, slike so super krasne, kolk so tele naše čebele in brenclj zrasli v šestih letih, noro, se mi zdi...taki resni so vsi po vrsti, razen naše Ajde, ki se na vseh slikah afna user posted image . Glede traktorja pa, ne sekiraj s epreveč, do včerja še opazili nista, da je zlomljen, no, včeraj je bil pol hudič, ker sta se želeli s traktorjem igrat, pa nista mogli prikolice priklopit, ampak tako pač je, če se ne bi zlomil vam, bi se pa nam, ali pa komu drugemu, tako da bomo že. Bo user posted image  probal kaj zalimat ali pa provizorično popravit.

Mml, jst sem tudi še za kak piknik, tudi na štajerskem koncu, se razume. Sam da je dobra družba, pa kej za papico ali pupico user posted image . So mi bli otroci tolk fajn, k se niso kregali in smo imeli tudi ta stari malo miru.

NRMM, seveda bomo tudi vas veseli na kako decembrski seansi user posted image . Si že rezervirala kaj za krompirjeve počitnice?

Imejte se fino fajn, ne delajste preveč in se tipkamo.

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.9.2012 11:22:03   
lonja
Imam pa še eno vprašanje za vas, ki ste že mamice drugošolčkov: kako je kaj pri vas, a lahko deklice v šolo hodijo še vedno v trenerkah? Ker naša Ajda tako nerada nosi hlače...oblekc pa tudi glih ne obožuje user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.9.2012 11:30:51   
mml
lonja pri nas imamo nasportni problem...Manca želi biti ves čas v krilu ali obleki. Nisem pa pri nas tudi pri prvošolkah videvala deklic v trenerkah, razen, ko so imeli napovedane športne dneve...tako da pri nas v šoli trenerke niso v navadi...

Grem delat, ker sem vsaj 2 leti v zamudi....

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.9.2012 13:11:32   
ac
Ojla.

Jaz sem tudi za srečanje na Štajerskem, saj Slovenija je tako majhna, da takoj pridemo kamorkoli user posted image Samo, če se bomo začele pri vseh dobivat, bom mogla naredit kakšen korak naprej od samo gledanja hišk user posted image

Lonja, pri nas Sara tudi ne mara hlač (kavbojk, žametk itd). Za v šolo ne nosi sicer tistih tipičnih trenerk (spodaj stisnjenih), nosi pa pač trenerka hlače, take do dol ravne, pa potem gor kakšno majico.

Zdej si grem pa skuhat kofe, tole vreme danes čist dol tišči...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.9.2012 13:43:37   
lonja
Ac, ja sej take hlače sem mislila, sem šla malo prej ven na en obhod, pa tudi v trgovinah vse polno takih spodnjih delov, jst rečem trenerk. Po mojem se otrok v tem tudi najbolje počuti kot pa v kakih stisnjenih kavbojkah user posted image . Žametke ima sicer rada, sam kaj ko so vsi modeli tako hudičevo ozki....
Ja, hiške pa le glej, da bomo enkrat imeli piknik tudi pri vas....user posted image . Z obrestmi na depozite pa itak veš, kako je. Vsaj jaz z njimi nekako ne bogatim, ampak zgubljam....mogoče bi morala banko zamenjat....

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.9.2012 17:14:51   
NRMM1
Glede na to, da smo mi mesto, ki je še bolj iz ''kmetov'' user posted image , je večinoma otrok, prvi, drugi, tretji razred v trenirkah. Tudi učiteljice so nam same rekle, da naj otroke tako oblačimo, ker so otroci veliko zunaj v gibanju, da se dobro počutijo. Lani sem jo še kdaj pa kdaj prepričala v kavbojke, kiklco,žametke, letos pa težko. No sicer še vedno hodi v kratkih legicah, ampak letos bo težka z kavbojkami.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

gluten
1hruška

Kdaj ste začele uvajati gluten?

pred 6. mesecem (29%)

med 6. in 7. mesecem (50%)

po 7. mesecu (14%)

po 1. letu (7%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!