Pia67 -> Septemberčice (11.5.2005 8:34:06)
|
Živjo, Lenči! Ja, fajn, da imaš dobre rezultate morfologije. Jaz sem bila pred tednom dni, vse OK zaenkrat, čeprav mam mal skepse, ker je moja svakinja pred 3 leti tudi imela vse OK, pa ima otroček petkratno okvaro srca in ni kirurga na svetu (za zdaj, doma smo optimisti), ki bi mu popravil srček.Nočem te spravljat v nepotrebne skrbi, niti najmanj. Se pač zgodi. Sem bila prav presenečena kaj vse se vidi na morfologiji. Moja pikica je malček manjša. Ginekolog je pripomnil, da bo rabil manjšo rano šivat (CR). Glede kg si prava srečnica, jaz imam 5 kg več (morda kak več, ker se nisem tehtala slab teden). Ne vem od kod jih dobim, saj pridno papam domačo berivko z vrta in skoraj vsak dan kako ribico ali pa pusto belo meso. Je pa res, da pojem ogromno jagod, jabolk in tudi kaka redilna banana pade vmes v kak šejk :ups: Trebušček še majhen, še vedno se zbašem v nenosečniške kavbojke in pohodne hlače.Brcanje male pa je zvečer prava popestritev. Lepo se imej na :morje:, uživaj. Ko se vrneš, pa javi kako je bilo. Skratka, mejta se, Pia
|
|
|
|