Trst (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MIN -> Trst (11.5.2005 7:52:21)

A mogoče katera ve kako se imenujejo otroški butiki v Trstu kjer je "baje" vse poceni? Otroški kompleti naj bi se dobili že za par evrov prav tako je za odrasle.

Hvala

tinadvojčica -> Trst (11.5.2005 8:56:54)

Ja ena trgovina se imenuje Mirela.Malo pobrskaj smo se pred kratkim o tem pogovarjale!

Anonimen -> Trst (11.5.2005 9:11:54)

Mirela ni, to je magazin,sicer dobiš nekaj otroških stvari,preveč pa ne, je bolj za odrasle.Velika trgovina pa je v Nakupovalnem centru Julia-Oviesse,dobiš lepe stvari za otročke.

Anonimen -> Trst (11.5.2005 9:13:03)

Aja pa za odrasle.Se pa splača sprehodit po Kitajski četrti.

Anonimen -> Trst (11.5.2005 9:15:22)

Samo,da ne mislite na Kitajce,ker tam je vse po par evrov.Sama sicer ne hodim tja,ker mi je škifo,vem pa,da veliko mam od hčerinih sošolcev tam kupuje.

Anonimen -> Trst (11.5.2005 9:19:20)

Zakaj bi bilo Škifo:zmeden2:
Meni ni,saj dam za majčko 5 eurou in mi ni žal,če se strga ali popacka ali pa da jo na koncu sezone zavržem,ker vem da si bom lahko naslednjo sezono spet privoščila.
Čudim se da še ne veste,da v naših obalnih butikih prodajajo isto robo kot kitajci za petkrat če ne desetkrat dražje:zmeden2:Še materjalne dokaze imam:)-sem že hotela poslovodji eno rečt:(če nas imajo za norca:(

kofetek2010 -> Trst (11.5.2005 9:21:16)

in v Mariboru prodajajo po nekaterih "butikih" madžarko robo, tud 10x dražje kot na Madžarskem :)-

Anonimen -> Trst (11.5.2005 9:34:26)

No,sori neva,tega nisem vedela.Sama nisem bila še nikoli pri kit.,ampak cunje,ki sem jih videla na mulcih so se mi zdele obupne.Je zgledalo,kot da bojo vsak čas razpadle,da ne bo ostalo nič od njih,ko jih opereš.Jaz dam pa raje kak tolar več,pa sem potem zadovoljna.Smo si pač različni,ni kaj.Tako preživijo vsi trgovci,tisti s poceni in tisti z malo dražjo robo.

Anonimen -> Trst (11.5.2005 9:49:37)

Aja MI4,pa še to,kitajci nabavljajo robo pri Mireli.
Tudi če kupuješ poceni je treba pogledat pa potipat mal blago;)Nekatere stvari so bile že večkrat preprane,pa so še vedno take kot prvi dan.
Mah vsak ima svoje,kajne?;):)-

bini -> Trst (11.5.2005 9:54:44)

no, da dam še jest en glas za kitajce - smo bli pred kratkim.. si moraš vzet čas, prebrskat in se najde marsikaj zelo dobrega po zelo fajn cenah.. mi bomo šli še :bravo:

ona78 -> Trst (11.5.2005 10:05:28)

MIN,
poglej v bivši Standi, ki je zdej od Oviesse!
:kuza:

Stran: [1]