Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 14.4.2009 15:27:54
žab*ca
Jaz pa sem v nosečnosti imela zellloooo apetit in sem pridelala dobrih 20 kg,ko sem prišla iz porodnišnice je bilo -12kg. Zdaj pa polno dojim in kile kljub vsemu ne grejo kar tako dol,tako da sem v 4,5mesecih izgubila le 3kg. Če sem pa skoz lačna .
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 14.4.2009 15:55:00
roberta
1 porod = pridobila 13 kg, bila na prednosečnosti teži po 6 mesecih (polno dojila šest mesecev) 2 porod = pridobila 15 kg, bila na prednosečnosti teži po 9 mesecih (polno dojila pet mesecev)
kg neposredno po porodu sem izgubila toliko kot je pač to mogoče (recimo da je kilaža nekako tako): - otrok (3,7 kg) - dodatna kri v telesu (1 kg) - dodatna voda v telesu (1 kg) - posteljica in plodovnica (1,5 kg) = skupaj je to nekje 7 kg.
ostalo sem kot rečeno pa pokurila brez kakih diet z dojenjem... vsaj mislim, da je bilo to. jedla sem kot običajno...
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 14.4.2009 18:57:52
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: mika
zredila 20kg, domov iz P prišla s 5kg manj.
u madonca, to si bila pa polna vode?
to pa res ni veliko vode, pa še dojenčka upoštevaj...
Jaz sem se zredila +18 kg in v prvih 5 dneh po porodu izgubila -12 kg- tu se je pa res poznala razlika na mojih gležnjih. Sicer je pa mala imela dobre 3 kg. Pa malo plodovnice... ostalo pa vse v mojih gležnjih
No, po tistem nisem zgubila niti grama več brez naporov in odpovedovanja...
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 14.4.2009 20:31:13
Pikicapokica6
Rodit šla s +17 kg, iz porodnišnice prišla z -10 kg, potem sem do 6. meseca izgubila še 9 kg in pristala pod predporodno težo. Upam, da bo tudi v drugo šlo tako hitro...
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 15.4.2009 7:48:52
Tanja_
Mene pa zanima še, kako hitro se trebuh nazaj povrne? Ne mislim, v smislu, da imaš mišice, to vem, da moraš vadit, ampak tko, da se koža nazaj zregenerira.
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 15.4.2009 8:48:46
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Mene pa zanima še, kako hitro se trebuh nazaj povrne? Ne mislim, v smislu, da imaš mišice, to vem, da moraš vadit, ampak tko, da se koža nazaj zregenerira.
Jaz sem bila v treh mesecih, skoraj takšna kot prej. to je bila moja prva nosečnost in mi je kože ostalo za debelino prsta. Pred porodom, pa kože na trebuhu sploh nisem mogla primit, ker sem se uščipnila. očitno vedno nekaj ostane
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 15.4.2009 20:21:22
mayflower
Prva : zredila 13 kg, 7 dni po CR sem bila na -8. v pol leta sem izgubila še 2. Ostala sta mi še dva viška, katerim sta se zaradi težva s sščitnico pridružila še 2 kg viška. Se pravi +4kg , ki se jih v treh letih nisem znebila. Druga : v 37. tednu imam +13kg. Pa se nonstop pazim , ker mi sploh ni jasno kako bom shušala.
Sema pa tako v prvi nosečnosti kot sedaj precej zatekala.
RE: koliko ste izgubile takoj po porodu? 16.4.2009 13:11:23
Anonimen
prvič + 12kg, domov - 10kg, drugič + 16kg, domov - 12kg, zdej tretjič bomo pa vidl . Uglavnem mi pa tiste minus kile niso ble nč v tolažbo ko sm šla iz P, sej sm mela trebuh ko žolco in je trajal eno 6m, da se je to zrihtalo.