|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačno jutro
11.5.2005 10:35:06   
Skorpija
Dobro jutro čvekice :rozica::rozica::rozica:

Moja kava se vsak dan izboljšuje - danes sem jo dobila v posteljo skupaj z zajtrkom, pa še lupčka, ker sem luštna zjutraj ko se zbudim:ups: Sem bila tako vesela... Edino mleka ni bilo, ker za mleko kupovat sva pa dve kladi - samo jaz ga pijem v kavi, drugače ga pa ne marava in potem nikoli ne veva ko ga zmanjka.

Kaj boste lepega danes povedale? Tukaj v žabačiji je danes že bolj toplo, pa zdi se mi, da sem na poti sem vidla ene take sramežljive sončne žarke:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   oblačno jutro
11.5.2005 10:46:35   
TANTRA
Ojla,
kako je tebi lepo 9nebesa...Moj me je pa za dobro jutro samo grdo gledal, ker me je čakal 5 min dalj, ker je brez avta in sem ga danes jaz zapeljalal v službo...Kaki moški, kot da je 5 min cela večnost!!:zmeden:
Pa še hitro sem se zrihtala, prej kot običajno...:((:((
Ampak zunaj se jasni in že vpliva na razpoloženje!!!!;);) Super za kakšen sprehod :kuza:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   oblačno jutro
11.5.2005 10:54:54   
Udb
Tantra - ne telovadim ravno, ampak se pa dosti gibam - sprehodi, pospravljanje, danes grem plavat (še dve uri)... tako da telovadbe ne pogrešam.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   oblačno jutro
11.5.2005 10:58:20   
tinkamiška
Udb kam hodiš plavat? A misliš, da bi lahko šla v navadni bazen? Si zelo želim it plavat pa me je strah, da ne bi kej staknla:zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   oblačno jutro
11.5.2005 10:59:12   
Skorpija
ja, danes je bilo res9nebesa jutro. Je malo poglihal za včeraj, ko je v lijaku pustil kup posode in ko sem po celem dnevu službe prišla domov, sem se podala v boj (kaj boj, mesarsko klanje!) z mravljami, ki so zgleda divje na ostanke gobove juhe... Jah, vsi ga kdaj pobiksamo, kaj čmo!
TANTRA pri nas je pa tako, da če greva kdaj skupaj od doma jaz vedno njega čakam :) - mora vsak lasek prav stat, še dobro da jih ma malo :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   oblačno jutro
11.5.2005 11:01:22   
Skye
Skorpija...enako je pri meni. Jaz že zdavnaj končam, moj :love: pa še vedno v kopalnici in si ureja laske...jih ima kar veliko, tko da kar traja:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   oblačno jutro
11.5.2005 11:03:15   
baguSka
Haha tud jst mojga vedno čakam da si lase skup sprav.8)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   oblačno jutro
11.5.2005 11:04:24   
Skorpija
Moj ima tri kratke na vrhu glave, pa ščetinice ob robu:)- Dela pa vedno take nastope pred špeglom, da mene kar po tleh meče od smeha:)-:)-:)- Pa tudi trikrat se preoblečemo če je treba, ker red pa more bit, tut če je slab!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   oblačno jutro
11.5.2005 11:05:24   
Skye
Skorpija :)-:)-:)-

je ponosen na te tri laske...hvala bogu:bravo::)-:bravo::)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   oblačno jutro
11.5.2005 11:05:49   
biba77
Jaz se pa vsako jutro vstanem 20 min pred mojim, potem ga pa se cakam. Ni jutranji tip, tako kot jaz... :zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   oblačno jutro
11.5.2005 11:08:12   
Skorpija
Razmišljamo o dodatnem zavarovanju in pol če izpadejo!!!!!!! Bo pa hudič!:)- Ne, šalo na stran - mu prav paše gola glava, ko je imel še lase je bil ko en sladek fantek, zdaj je pa desc. Njemu ta look paše...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   oblačno jutro
11.5.2005 11:09:46   
Skye
če imaš lepo oblikovano glavo, potem brez las zgledaš vredu...eni celo boljše kot z lasi. Če pa imaš bolj deformirano glavo, pa to ne zgleda ravno najboljše:zmeden2:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   oblačno jutro
11.5.2005 11:10:50   
Skorpija
Moj je ko balin kuglica, samo sveti se ne...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   oblačno jutro
11.5.2005 11:13:05   
Skye
a si je nič ne polira....saj veš prah, pa to?:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   oblačno jutro
11.5.2005 11:15:07   
biba77
Jaz pa mojega na 0.5 cm strizem. Mu pasejo bolj kratki lasje.
Sicer pa je zadnje case nekaj srebrnih dobil in vedno vec cela ima...:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Le kaj ga "muci"???

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   oblačno jutro
11.5.2005 11:16:54   
Skorpija
Astra, meni pa moj ne pusti, ampak se sam striže oz. brije :( Sivim pa v naši familiji jaz - mam las za oba dovolj, zdaj tudi sivih:((

:)-:)- Polira se samo poleti s sončno kremo, drugače je revček kot japonska zastava...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   oblačno jutro
11.5.2005 11:18:36   
Skye
moj :love: pa je podedoval lase po svojem dedku in jih ima menda 3x več kot jaz....mu tko zavidam;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   oblačno jutro
11.5.2005 11:19:59   
Udb
Tinka, jaz sem ravno včeraj G spraševala, pa je rekla, da komot, da je plavanje najbolj priporočljiva oblika rekreacije za :nosecka:. Sm rekla je, da voda ne sme biti prevroča - če je bazen za revmatike, ne smeš not. Drugače pa ja!! Je pa rekla, da če si nagnjen h glivicam, potem jih pač stakneš - ne nujno v bazenu! Jaz grem v Dolenjske.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   oblačno jutro
11.5.2005 11:20:54   
Skorpija
Tudi jaz sem taka bolj čupava - urejena frizura pri meni ne pride v poštek. Kup las, pa še skodrani, med O ali pa pred M sem kot strašilo. Še če si čop spnem vse nekam proti nebu štrli...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   oblačno jutro
11.5.2005 11:21:27   
Skorpija
v poštev:ups:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   oblačno jutro
11.5.2005 11:23:39   
tinkamiška
O Ursa, hvala:rozica: Bom šla verjetno kr v navaden bazen, tam ni pretopla voda. Pa problemov z vnetji tut nimam, vsaj zaenkrat ne;)

Super rekreacija:bravo::bravo::bravo:

Fajn bodi:rozica:

Tinka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   oblačno jutro
11.5.2005 13:17:56   
TANTRA
Oj, ste se razpisale :bravo: pa še sonček :) ste uštimale, ko sem bila na sestanku...:zmeden:
O, fino plavanje ;) No, jaz sem imela lani slabo izkušnjo z Čateškimi toplicami, sedaj po ss pa tudi cvikam, da bi kaj staknila. Me je pa moj prepričal, da sem se kopala v Bernardinu v Portorožu v slani vodi in je bilo super, pa nisem nič staknila.:angel:
Je pa dobro kopališče tudi Terme Palace v Portorožu...Tko da boste na tekočem če boste šle na izlet....
No, ko bom jaz spet :nosecka: se bom tudi malo več gibala, da ne bom okrogla.:ups:...
Moj je jutranji tip, jaz pa ne:zmeden: in je včasih potem vse narobe :zmeden:. Itak je zmeraj pripravljen za akcijo.. Ma pa kar nekaj las, seveda z srebrnim odtenkom, malo vihrave in precej kratke....Zgleda kot en fantek :love:
Sicer se velikokrat jezim nase, da ne morem bit bolj hitra:zmeden:...Pa kaj čmo!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?