teta beta -> Za lahko noč (10.5.2005 22:51:52)
|
Tule mate punce vedno kake dobri vici, bom pa še jaz skopirala enega: Dobra vila obisce par, ki je bil ze 35 let srecno porocen. > Mozu in ženi pove, da bo nagradila vsakega izmed njiju s po eno > > uresniceno zeljo. > > > > > > Za nagrado, ker sta se ves cas trudila in vlozila Veliko pozitivne energije v njun zakon... > > > > > > Zena si je zazelela, da bi z mozem odpotovala na daljso Pot okoli sveta.Vila je zamahnila s carobno palico. Glej, glej!?? Zena Je ze drzala v rokah zajeten kupcek letalskih kart za vsemogoce kraje na > svetu! > > Od veselja je poskakovala sem ter tja in objemala moza. > > > > > > Ko je prisel na vrsto moz, je razmisljal na glas, kako > je to pravzaprav res edinstvena priloznost, ki se ti lahko zgodi v Zivljenju in v zadregi pogledoval proti svoji zeni, ki je kar zarela od veselja. > > > "Zal mi je draga, ampak vseeno bi si zelel imeti vsaj enkrat 30 let mlajso zeno od sebe", pove moz... Zena ostane brez besed in sreca se umakne z njenega obraza.. > > > > > > Vendar zelja je le zelja in zdaj je kar je! Dobra vila zamahne s carobno palico in moz se spremeni v 90 letnega starcka! > > > > > > Nauk: Mozje so verjetno res pokvarjeni, vendar pa so > dobre vile vedno > > > > > > zenskega spola! Lepe sanje!!
|
|
|
|