|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malinov čaj-naravni aspirin
13.4.2009 22:38:26   
pokec3609
torej.....veliko se je že pisalo o učinkovitosti čaja iz malininih listov, nabavila sem si ga tudi sama, sedaj preden ga pričnem piti pa se mi poraja tole vprašanje- prebrala sem namreč, da je čaj iz malininih listov naravni aspirin.........
......torej redči kri....in če med porodom pričnem krvaveti.....a bom imela potem preredko kri in lahko zaradi tega izkrvavim???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malinov čaj-naravni aspirin
14.4.2009 9:08:10   
marjetica8
user posted image prvic slisim...jst ga pijem ze ene 3 tedne po 2 salci na dan. Sem se zadnjic urezala pa se mi je normalno ustavla kri...Pa tud ful sem ze brala o tem kako so ga zenske pile pred porodom, ene celo med porodom in glede na to da ni nobena izkrvavela se pomoje nimas kej bat...

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 13:27:26   
Splišni
Kolikor jaz vem, čaj iz malinovih listov pospešuje krajšanje materničnega vratu, zato ne vem, koliko je to med nosečnostjo priporočljivo kaj piti.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 13:30:59   
Splišni
Tukaj je že ena debata o tem, pa še kar nekaj jih je. Vtipkajte v iskalnik čaj iz malinovih listov.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1275402

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 20:32:34   
nyky
ojla, mene pa zanima kje v ljubljani se da dobiti malinov caj?
hvala za odgovore...user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2009 12:38:45   
manna
Čaj iz malinovih listov dobiš v city parku v zeliščni lekarni Basilica (takoj pri enem od vhodov) ali pa v prodajalnah Sanolabor. Lahko pa greš na tržnico in kupiš tam posušene liste malinovega grma.

Sicer pa priporočajo ta čaj po 36. tednu (ne prej!) za mehčanje porodne poti in lažji porod. Tudi v starih knjigah o zeliščih (od babice) tako piše.

(odgovor članu nyky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2009 13:23:50   
nyky
user posted image hvala...zdej sem ze v 37 tednu...kolikokrat na dan pa ga lahko pijes?ali je vam kaj pomagal za lazji porod?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2009 12:29:15   
manna
Jaz sem začela s pitjem 2x na dan, potem 3x, zdaj sem pa že skoraj napolnila 39. tednov, pa ga pijem kar 4x. Rodila pa še nisem, tako da ne morem povedat če je koristil user posted image

(odgovor članu nyky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......