Krvavitev pri odnosu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tejča05 -> Krvavitev pri odnosu (13.4.2009 20:29:45)

Živjo punce.

1. se mi je zgodilo da sem med spolnim odnosom zakrvavela in to kar precej. Je bil kar velik madež na rjuhi. Po odnosu nič več. Tako je bilo dvakrat (v roku dveh dni). Tretji dan pa nič. Ali je kateri kaj jasno kaj bi to lahko bilo ali moram klicati G? Ker to se mi res še ni dogajalo. Res da bi počasi migla dobit M samo je ni. Sem mislila da mi je sam odnos malo pospešil zadevo samo M enostavno ni.

Hvala za odgovore in pomoč.

lps

divans1 -> RE: Krvavitev pri odnosu (13.4.2009 20:45:03)

Mogoče je bila vgnezditvena krvavitev, če je blizu M.

Tejča05 -> RE: Krvavitev pri odnosu (13.4.2009 20:49:07)

Jah 18.3.09 je bila zadnja, tako da je počasi čas da spet pride. Samo dva dni zapored vgnezditvena krvavitev? Ali je to možno?

lps

Katjusa -> RE: Krvavitev pri odnosu (13.4.2009 21:43:54)

lahko je kr tako tud meni se je to že zgodilo... mislim, da ni panike..... 

mojca345 -> RE: Krvavitev pri odnosu (14.4.2009 0:20:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Živjo punce.

1. se mi je zgodilo da sem med spolnim odnosom zakrvavela in to kar precej. Je bil kar velik madež na rjuhi. Po odnosu nič več. Tako je bilo dvakrat (v roku dveh dni). Tretji dan pa nič. Ali je kateri kaj jasno kaj bi to lahko bilo ali moram klicati G? Ker to se mi res še ni dogajalo. Res da bi počasi migla dobit M samo je ni. Sem mislila da mi je sam odnos malo pospešil zadevo samo M enostavno ni.

Hvala za odgovore in pomoč.

lps

jest ko sem bila mlajša ( 19,20 let ) se mi je to tudi včasih zgodilo..potem je prišla M.  sam vseeno to ni "normalno". raje pokliči ginekologa. sure je sure.

Orhideja85 -> RE: Krvavitev pri odnosu (18.4.2009 16:04:36)

meni se je to dogajalo, ko sem jemala KT. Sem šla h G, pa mi je rekla "kakšne igrice se greva" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Me je čist šokirala s to izjavo.... potem me je pregledala in nič niso našli... upam, da je v tvojem primeru tudi vse OK.

Stran: [1]